”The Atheist Pig” är tillbaka…

I en av denna bloggs tidigare upplagor skrev jag om sajten The Atheist Pig som utges av en sann son av Särimner, långt borta på andra sidan Atlanten. Sajtens författare tystnade plötsligt år 2013, och sedan dess har till och med olika forum på nätet bildats, där man frågat efter honom, och undrat om något kan ha hänt den anonyme bloggaren. Det finns ju så många religiösa galningar och dårar med skjutvapen i USA ändå – och kanske inte bara där – de finns också i Syrien, Sverige och andra delar av Världen.

Men varje dag är alltid ny. Och Särimner är som Hedendomen. Varje dag reser han sig ur askan, frisk och kry som en skär liten kulturell kulting, för att komma till oss med visdomens ord på nytt.

”And thus I say unto you, sure nöff – Fatter is he my children, fatter is he who has dined upon the spam, the ham AND the Pork of Ages, Yeah man, Yeah man ! For Särimner, SÄÄÄRIMNER, he is not only fat in himself, nay he is the very CAUSE that fatness is in other men !”

Dock – frågan han behandlar är ytterst allvarlig: Varför finns det så många Skitstövlar här i Världen ?

image7-1024x768

Även under den hedna forntiden fanns det i norden – och annorstädes – ”den egna kraftens män” och kvinnor. De som inte ville blota, de som inte trodde på några gudar, gudinnor eller makter alls, utan bara trodde på sig själva, kraften i deras egna ord och styrkan i deras kroppar. Även detta är att vara Hedning, säger jag er. Därför hyllar jag även The Atheist Pig, för att han är en varelse som står på egna ben, och tänker efter själv.

Det finns en visdom i detta. Hell !

Hedning innebär nämligen en person, som INTE tror på någon Monoteistisk religion, eller någon av de ”tre stora” ökenreligionerna, dvs judendom, kristendom eller islam.

Se här en sajt som lär ut allt ni behöver veta. (tryck på understruken mening för länk)

One thought on “”The Atheist Pig” är tillbaka…

  1. Pingback: Dagens Hedniska Tanke: Varför skulle den allsmäktige skapa en Djävul ?? | Hedniska Tankar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s