I vilket Samfundet Särimners Stora Pris för 2015 tilldelas Marcus Birro…

Mycket händer i Europa, och vårt eget land. Knappt har en massa kristna fanatiker i Skottland gett wiccanerna – eller anhängarna av det som kallas ”Keltisk Hedendom” skulden för Terror-attentaten i Paris (se i slutet av gårdagens inlägg) förrän nu ingen mindre än Vårt Lands Egen Statsminister Stefan Löfvén offentligt gått ut till alla medborgare i TV och sagt att ”VI HAR VARIT FÖR NAIVA” rörande hela Sveriges politik. Men vilka ”Vi” är det förresten han talar om ?? Vem är det som ”varit naiv” ??

Talar Statsministern bara om sig själv ? Sitt Parti, rent av ? Sina Regeringskollegor, och samtliga Ministrar i hela Regeringen ? Eller rent av om hela landets befolkning som sådan, dvs Statsminstern tror och anser verkligen, att alla svenskar är ”naiva” ? I så fall gör han sitt eget land och folk en mycket stor och grov orätt, ja snudd på manifesterar ett slags rasistisk fördom, efter hur det verkar.. eller ?

lofven2

Ärligt talat – ser man inte en likhet mellan den i Ryssland så populäre sagofiguren ”Karlsson på Taket” och Sveriges Nuvarande Statsminister ?

Figuren ifråga tror, att han är ”en lagom tjock, mycket vacker man i sina bästa år” som ständigt är ”Världens Bästa Karlsson” och som genom att säga ”Killevippen!” kan lösa precis alla problem, hålla tal i FN som skämmer ut ett helt land med ”Feministisk Utrikespolitik” vad det nu ska vara, och som genast lovar ta emot miljontals invandrare och sk ”flyktingar” helt utan hänsyn till Schengen, pass, eller Internationella regler om första asylllandfast han inte alls klarar av det. Sedan lovar han Bistå Frankrike, då det landet nu officiellt gått i krig, men han klarar inte det heller…

Asylsökande-per-inv-926x1024Varför lovar Regeringen Löfvén nödställda människor utomlands saker som den sen inte klarar att hålla ? Är det inte oerhört falskt, och en farlig politik, mitt i en internationell flyktingkris…

Och Varför talar Stefan Löfvén plötsligt om sig själv i Pluralis Majestatis, eller ”Vi-form” ?

Normalt sett är det bara Statschefer i ett land som får göra sådant. Konung Karl XVI:e Gustaf, Folke Hubertus, kan till exempel säga: ”Vi, Sveriges, Götes och Wendes Konung, görer veterligt att…” eller – så kunde han åtminstone göra tills han själv avsade sig den rätten. Det är nämligen så, att det är Konungen och inte Statsministern, som faktiskt är Statschef i Sverige, även om en del svenskar verkar ha glömt bort det.

Allt Stefan Löfvén är, är att vara ledare för en svag och ofärdig minoritetsregering som i dagsläget knappt representerar ens 40 % av folkets åsikter, om man får tro vissa opinionsundersökningar. Under Fredrik Reinfeldt – enligt min åsikt en av de sämsta och svagaste Statsministrar Sverige alls haft – var det under åtta långa år av tillbakagång, Husby-kravaller och annat precis likadant.  Och nu står Stefan Löfvén här, inför oss alla, i allas åsyn och säger ”Vi…eller Sverige har varit för naiva”.

Ja- det har vi verkligen ! Vi var naiva som alls gick med på att insätta honom i ämbetet, trots valresultatet. Vi var naiva, som inte protesterade kraftigt nog när han tog makten i vårt land…

taafb8b8

Normalt sett är det – förutom Konungar – bara Andliga ledare som Dalai Lama eller Påven som får använda ”Pluralis Majestatis” tillsammans med en och annan Gud.

Är då Stefan Löfvén en andlig ledare, frågar jag er nu – Goda medborgare ?

– Nej, det kan man ju inte påstå, precis !

Är han en Gud, då ?

– – Nej, det är han inte heller. Han är bara en politiker, som alla andra, och till på köpet en inte riktigt kompetent sådan, en som nu erkänner, att det finns problem han helt saknar förmåga eller vilja att lösa.

För övrigt lär det i Iran och Mellersta Östern – varifrån många krig kommer – finnas en liten, liten Monoteistisk religion benämnd Bahai, vars store profet Bahá’u’lláh på 1800-talet försökte koka en sorts märklig soppa på alla andra Monoteistiska religioner, måhända med vällovligt syfte, för få eller ingen kommer numera ihåg just Bahai, men i deras skrifter lär det stå skrivet följande:

O, jordens konungar! Vi ser er årligen öka era utgifter och lägga denna börda på era undersåtar. Detta är verkligen fullständigt och grovt orättvist. Frukta denne Förorättades suckar och tårar och lägg inte omåttliga bördor på era folk. — —  Sålunda påvisar Vi för er det som gagnar er om ni blott insåg det. Ert folk är era rikedomar. Tag er i akt så att er maktutövning inte bryter mot Guds bud….

Tänkvärda och kloka ord, måhända, som Stefan Löfvén och hans Regering kunde ta till sig, nu när deras popularitet snabbt har minskat…

kriget_invandrare

Ur senaste upplagan av ”Om Kriget Kommer” utgiven av Styrelsen för Psykologiskt Försvar 1983 – lika aktuella i dag, som när de skrevs…

Risknivån för terror-dåd, riktat emot svenskarna och vårt land, har nu höjts från en 3:a till en 4:a på Säkerhetspolisens 5-gradiga skala, vilket betyder mycket högt hot. Endast nivå 5, vilket innebär att ett anfall på land och folk är omedelbart förestående, är en än högre nivå, men det hör till sakens natur att om man någonsin höjde sig ända dit, har man i princip infört Undantagstillstånd. Aldrig tidigare har det ens hänt, att man upplevt en ”nivå 4” säger Riksmedia, och det återstår alltså att uppleva, hur länge ett sådant läge kan anses råda, innan allt förhoppningsvis går tillbaka till det normala, även om vi i skrivande stund inte är medvetna om när det kan ske.

Det politiska läget är alltså allvarligt, och ytterst känsligt – situationen är nog föga lämpad för skämt.

En person har gripits på ett flyktingboende i Boliden, den nu övergivna och nedlagda gamla guldgruvestaden, har vi fått veta, men Statsåklagareämbetet är inte helt säkra på den personens uppgivna identitet, enligt en Vice Chefsåklagare som uttalat sig, och som alldeles uppenbart är en ärlig man, ty han har sina Bröder i Särimner…

Mitt i detta läge, skriver den kände kristne journalist- och mediaprofilen Marcus Birro – som lär vilja konvertera till Katolicismen och bli ”frälst” (något jag skarpt avråder honom från att göra) – ett inlägg på sin Facebook-sida, vilket han gjorde igår vidpass 20.00.

Han undrar – liksom jag – varför Statsministern också ”viar ner” Svenskarna, och inkluderar hela folket i Statsministerns eget misstag. Marcus Birro torde vara känd för de flesta, och därför tänker jag inte i övrigt presentera honom, trots att det var han som år 2007 fick Dan Andersson priset, och som detta år fick Johnny Bodé priset av Johnny Bodé sällskapet, trots att de flesta nu levande svenskar väl inte har någon aning om vem Johnny Bodé är.  

800px-Marcus_Birro_2012

Pour Le Merité – Värdig mottagare av Samfundet Särimners Stora Pris år 2015

Han skall dock inte förväxlas med de amerikanska grafitti-målarna Vaughn Bodé (1941-1975) och dennes ännu levande son Mark Bodé, för släkten Bodé är manstark och talrik, liksom i och för sig släkten Birro. Dessutom är Marcus Birro Italiensk Medborgare, och inte svensk, om ni undrar, och Biro med ett r är det engelska ordet för kulspetspenna på svenska. Det är viktigt med allmänbildning, men allt nog:

 

Hur är det möjligt att en statsminister, när han äntligen visar sig och håller ett tal till nationen, kommer undan med att konstatera att ”Sverige varit naivt” rörande den islamistiska terrorn.

Vilket Sverige talar han om?

Han försöker erkänna att han och hans lakejer i sjuklövern totalt tappat all förankring till folket, och kanske försöker han visa att han nu förstått, men han bekräftar bara föraktet och likgiltigheten inför att det funnits miljoner svenskar som inte alls levt i naivitet de senaste fem, sex, sju åren. Många har förstått. Många har varnat. En del har fått löpa mediala gatlopp för att de vågat berätta. Jag är en av dem.

Så står inte och ljug inför svenska folket. Säg som det är istället.

Du kan ta det här talet direkt från mig. Du får det gratis.

Varsågod:

”Hej svenska folk. Jag, statsminister i Sverige, erkänner utan omsvep att både jag och samtliga etablerade partier totalt tappat kontrollen över vad som hänt och händer i vårt land. Vi är en krutdurk och jag är som jag varit ända sedan hösten 2014, absolut sist på bollen. Jag har varit ohjälpligt sist på exakt alla bollar under ett drygt år.

Jag ber urskillningslöst om ursäkt till alla de tappra, modiga jävlar som vågat lyfta blicken och höja rösten rörande det hot vi nu står inför. Förlåt till alla som jag och övriga etablissemang kallat rasister. Jag förstår nu att man inte alls är rasist för att man vågar berätta hur denna terror ser ut. Jag har gått på vänsterns brutala lögner om att man är rasist om man ser den militanta grenen av islam som ett faktiskt och verkligt hot.
Jag ber om ursäkt för det.

Jag erkänner också att jag och alla andra statsministrar vi haft sedan mitten av sjuttiotalet, tillsammans med media, statlig television, statlig radio och varenda liten murvel på Södermalm, hjälpts åt med att tysta ner problemen med radikalisering i svenska förorter. Vi har lagt locket på. Vi har jagat alla som vågat uttrycka sig i dessa frågor. Vi har gett dem sparken och försökt sno all heder och ära av dem.

Jag medger detta utan förbehåll. Förlåt Sverige. Jag inser att det var jag, och inte ni, som varit naiva. Jag är sist med att begripa detta. Ni är smartare än vad jag är. Förlåt mig. Nu drar jag mig undan och utlyser nyval. Var rädda om er”.

DET talet hade jag applåderat…

”Vi” kunde inte ha sagt det bättre själv, och ur Motiveringen till Samfundet Särimners Stora Pris, som Marcus Birro nu aldrig kommer kunna avsäga sig, även om han kanske inte vill tilldelas det (men han tog emot Johnny Bodé-priset och det visar att han har humor !) läser jag följande:

Ingen har så flitigt som Marcus Birro, journalist, rabulist, författare, debattör, radio-pratare och mycket annat under de senaste åren konsekvent drivit sin egen linje, och gång på gång trotsat såväl kultureliten som det politiska etablissemanget i Sverige. Han har, ehuru kristen, ofta fått uthärda medieskandal på medieskandal, drev efter drev, men tappert stått upp för vad han tror på och alltid gått vidare. En sådan ihärdighet väcker också själve Särimners beundran, ty vi känner och förstår hans ibland rättmätiga vrede, ehuru som grisen så graciös. Därför skall han nu få namn av broder, och A flock Member in good Standing, samt hädanefter betraktas som en sådan, tills man får bära ut honom eller oss med fötterna först eller huvudet före. Och se, framför oss står enkannerligen Särimner, alla dagar intill Ragnarök och Tidens ände – ty enbart han är det största svinet !

acc88rimnerSIC SEMPER PORCUS NON PLUS ULTRA ET IN HOC SIGNO VINCES !

Denna högst ovanliga hedersbevisning kan Herr Birro nu inte avsäga sig, när den hänger som en kvarnsten runt hans hals – och andras halsar tillika. You cannot Join the Pork of Ages™. This is no club ! Invald kan man bara bli på sina meriter, för hela livet, och Samfundet Särimner är en Esoterisk och inte Exoterisk variant av Hedendomen och Asatron, som få känner till och ännu färre praktiserar. Så vi säger Solis Sacerdotilus eller Endast för de Invigda…

76879_10152183929409524_2009523072_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s