”When I was back there, In seminary School…”

Nej, jag säger bara som Jim Morrison en gång sa. På sin tid, alltså:

 

When I was back there in seminary school… There was a person there who put forth the proposition that you can petition the lord with prayer.

Petition the Lord with prayer ??

YOU CANNOT PETITION THE LORD WITH PRAYER!

Ja, så är det väl – förutsatt att man alls kan tro att en allsmäktig gud – som dessutom påstås vara allgod – nu ska existera – varför tror du ens, att han just skulle höra på DINA böner ? För övrigt – en gud kan INTE vara Allsmäktig och Allgod samtidigt, för hur förklarar vi då existensen av Ondska, eller alla negativa saker som tyvärr händer, titt som tätt ?

Och ens om du nu ”köper” djävulen, hornper, fan själv du vet – eller ”han som tyckte, att Åmål ändå var något” som en förklaring – ja i så fall hädar du ju också, för om djävulen existerar, så är ju gud inte allsmäktig längre – men – vore det inte bättre att först försöka åstadkomma goda tankar, goda ord, goda gärningar istället, istället för att helt passivt bara sitta och be, som en smutsig tiggare ute på gatan.. ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s