Dagens Hedniska Tanke: Jag bjuder ÅRETS JULVÄRD Gina Dirawi på öl och skinka i DIREKTSÄNDNING

Den muslimska komediennen Gina Dirawi har som bekant utsetts till årets Julvärd i den svenska Statstelevisionen, SVT. Det hela har fått allsköns kristna att formligen gå i taket, och i vanlig ordning spy ur sig sitt hat. Själv förstår jag som varande Asatroende inte alls vad folk behöver bli så upprörda över detta för. Julen är som alla vet ett hedniskt begrepp, som vi Asatrogna uppfann från början, men vår Nordiska Jul inkluderar alla och den Nordiska Julen kan firas av alla människor på hela Jorden, vilket man också tydligt kan se. Från Japan till Jordanien, överallt är den Nordiska Jultraditionen – som våra förfäder uppfunnit – välkommen, och som jag sagt och konstaterat har den också blivit internationell.

gladjul-jpgGina är hjärtligt välkommen in på ett HORN ÖL och en SKINKSMÖRGÅS !

Yule0750-52-01-big-3f9e1e9377b64ea8888e6748975b93ba__b468m

Varför skulle då inte också Gina Dirawi – som lär komma från Sundsvall, min födelsestad, och dessutom vara dotter till en lokal Imam kunna fira en äkta Nordisk Jul ? Vissa onda tungor påstår, att Gina Dirawi skulle vara antisemit, pga uttalanden som hon påstås ha gjort när hon var anställd som radioreporter år 2011. Å andra sidan kan man ju fråga, om hon har samma åsikter idag. Dessutom lär hon ha opererat om sin näsa, så att den skulle få ett rakare, mer ”svenskt” och mindre krokigt utseende. Själv dömer jag inte näsan efter kvinnan, eller omvänt. Aftonbladet, Expressen och andra kvällstidningar har också kommenterat valet av den nya Julvärdinnan (hon är ju faktiskt kvinna, och är därför Värdinna, men inte ”värd”) och enligt vad Gina själv påstår skulle hon ha utsetts efter att ha ”tjatat” på programchefen Safa Safiyari, som också är av muslimskt ursprung, men som kommenterat till pressen att Gina Dirawi helt utsetts pga sina yrkesmässiga meriter, och flera gånger betonat, att hennes eventuella religion inte alls är en faktor i sammanhanget. Dagens Nyheter och Sundsvalls Tidning noterar också utnämningen, liksom Sydsvenskan, som däremot är kritisk emot henne redan i rubrikraden.

Själv kan jag på ett sätt hålla med om att frågan om en programledares privata tro är ganska oväsentlig i sammanhanget, men man måste också minnas, att mer än 40 % av Sveriges befolkning inte definierar sig som kristen överhuvudtaget. 5 % lär vara av muslimsk kulturell bakgrund, nämligen, men av dem är det bara 25 000 som är religiöst praktiserande. Det motsvarar enligt religionssociologer inte ens hälften av de som kommit hit från muslimska länder, och faktum är också, att bland dem i andra generationen – som Gina Dirawi själv – är det bara 15 % som säger sig tillhöra islam. De flesta som kommit hit i år, gör det därför att de flyr från Islam, vill undvika all Monoteism, och inte vill leva i religiöst dominerade samhällen, utan söker sig till ”västländer” som Sverige i hopp om ett sekulärt, polyteistiskt och tolerant liv – för polyteism är detsamma som tolerans. Och mer än 35 % av alla svenskar har gått ur den ”Svenska” Kyrkan. De vill inte räkna sig som kristna, och inte ha med kristendomen att göra längre.

2408946347

Mer än 40 % av alla svenskar tillhör INTE kristendomen eller islam. De är HEDNINGAR och det bör årets Julvärd nog uppmärksamma, för Julen är faktiskt hednisk !

Detta tycker jag Gina Dirawi – och alla andra svenskar – bör uppmärksamma och ta fasta på.

Särskilt i Stockholms Norra förorter – där jag numera bor – går många ”kulturmuslimska” unga tjejer numera omkring med en Torshammare runt halsen. Man kan nämligen vara endast ”kulturmuslimsk” precis som man också kan vara blott och bart ”kulturkristen” och även KULTURHEDNING fastän alla hedningar – de Asatroende t ex – inte är det.

Torshammaren är för alla de här tjejerna inte bara en symbol för ”svenskhet” sådär i största allmänhet, men resultatet av ett medvetet livsval.
images-6

Vi får heller inte glömma Pela och Fadime i sammanhanget. Gina Dirawi skall under sin uppväxt ha engagerat sig i kampen emot Hedersvåld, och det är helt följdriktigt, eftersom Tor är de svagas och vapenlösas beskyddare, som bestraffar de onda varelser, som ger sig på kvinnor eller barn.

Därför har jag nu också skrivit ett öppet brev till Gina Dirawi på Facebook, och bett henne uppmärksamma, att Julen faktiskt är Hednisk från början.

För övrigt utropar jag nu THE GINA DIRAWI HAM SANDWICH CHALLENGE – och den består i, att Programledarinnan får dricka ett horn öl och äta en skinksmörgås i direktsändning. VÅGAR HON TA DEL AV ALLT DETTA – I DIREKTSÄNDNING – JA DÅ SKA JAG KYSSA HENNE – MITT PÅ MUNNEN !

Det lär nämligen vara så, att 98 % av alla svenskar äter julbord, fastän sådär 5 % påstås vara muslimer. I Julbordet ingår alltid skinka, samt snaps och öl – av hednisk hävd.

jtp-1Skinka, öl, sill och mycket annat gott finns på ALLA svenska Julbord….

Detta borde – om siffrorna är sanna – innebära, att över hälften av alla muslimer i Sverige gått över till skinka och öl. Detta är strängeligen förbjudet enligt Koranen, även om det lär finnas vissa särbestämmelser i skinkans fall, som säger om krig och dyrtid råder i ett land, ja då är Själve Särimner inte alls ”Haram” utan ”Halal”

Det är faktiskt så att Sverige inte alls islamiserats tvärtom har muslimer i Sverige blivit mer Hedniska, och allt svenskare och svenskare i sina vanor, vilket också valet av Gina Dirawi som Julvärdinna (inte julvärd, just Värdinna) också bevisar !

acc88rimner Du får MYCKET MER – hos SÄRIMNER !

(JOIN THE GINA DIRAWI HAM SANDWICH CHALLENGE !)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s