Lite hedniska Julklappstips…

Detta är ingen Mode-blogg, och jag är ingen Asatrogen ”Blondinbella” eller så, men man blir som bekant mycket schnygg av hedendom…

80fdf8502d0399694e906b62d249e5f6Kristna små flickor kommer till Himlen. Hedniska KVINNOR kan komma HUR LÅNGT SOM HELST….

och ifall den inte räckte, här en mera direkt…

 

För den modemedvetne Herrn…
Ifall detta inte var djärvt nog, och ni vill ge ”små nära ting” eller något…

Texten, hämtad ur ”Hyndluljöd, lyder: ”Han gjorde mig en harg, och nu har stenarna alla blivit till glas. Färgats med rödaste blod – Alltid Ottar på Asynjor trodde !” (Hyndluljöd, tionde strofen)

freya2_classic_thong

Ifall ni fann denna framställning av Gudinnan mindre passande, överdriven eller hädisk, kanske ni önskar något husligare:

2valfreya1_apron

Ett passande förkläde kan ju vara bra, vid bullbakning, tillverkning av Lussekatter (till Frejas ära !) och mycket annat, ifall ni nu lätt generar er… Motivet finns även för T-shirts osv på Cafepress, och där kan ni ju handla själva..

freya_is_my_goddess

Både Schnyggt och Stilfullt, som ni kan se…

 

lussebullar_21165138Tycker ni om STORA BULLAR ? (Dyrka Freja !)

2 thoughts on “Lite hedniska Julklappstips…

  1. Det verkar vara så att Freja allt mer och mer blivit en slags ”krigarprinsessa”. Alla hennes andra funktioner i världsaltet får allt mindre plats i avbildningarna av henne. De två ovanstående avbildningarna är ganska dåliga enligt mig. Naken är accepterat men inte dumhet.

    Gilla

  2. Stämmer – vi har också den sejdande Freja, den lugna och kärleksfulla Freja som gråter efter Od, och som sitter på Lövjoberget med sina Tärnor, den farande Freja i Hyndluljöd och den arga Freja i Thrymskvida, till exempel – hon som kastar ut Loke – som är den manliga listen – och Thor – som är den manliga styrkan – ur sin bostad, till exempel.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s