Särimners Sändebud Säger Sannerligen Stora Sanningar

Nu ett litet budskap från vår frände i Särimner, The Atheist Pig™ borta i the US of A….

image1-1024x1024

Oden är Stormen och Vinden. Storm och vind existerar oberoende av om du tror på dem eller inte. Tor är Åskan och Regnet. Åska och regn frågar inte efter vad du tror eller tycker, och vad som står i Hávamál är bara goda råd, som du lämpligen kan följa för att det skall gå dig en smula bättre här i Världen, om du är smart nog vill säga, men det är också allt – det står inte att det är lagar, regler eller budord som du alls behöver följa, om du inte vill..

Och Freja ?

Freja är kärleken, och den existerar, oavsett om du bryr dig om den eller inte. Väljer du en naturlig religion, så kan du lika gärna välja Asatro, men ta mig tusan inte ”forn sed” för det är skillnad däremellan, sörru !

Sannerligen, Sannerligen säger jag eder – sålunda säger Särimner, och detta är sanning. Yeah Man !

freya-driving-her-cat-chariot-dani-kaulakis

One thought on “Särimners Sändebud Säger Sannerligen Stora Sanningar

  1. Till monoteistgudens försvar kan man väl säga att en gud som är allsmäktig mycket väl kan använda en människa som redskap. Inte så snällt att använda folk som tillhyggen men ändå. Men det är roliga är ju att monoteistguden alltid missförstås. Hans ord är ju eviga och hans lagar är giltig i all evighet. Men allt han säger tolkas på femtioelva olika sätt. Det finns hur många kristna, judiska och muslimska sekter som alla säger sig ha rätt.
    En skrift som kan tolkas på hur många sätt som helst är inte en bra skrift.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s