I vilket Hedningsamfunnet och DN kommenterar Islam, liksom Humanisterna

Idag är det som bekant Internationella Kvinnodagen, på tal om ”Hijas de Gullveig” som jag skrev om i föregående inlägg. Dagen firas bland annat av Hedningsamfunnet i Norge, de svenska Humanisternas (Swedish Humanist Association) närmaste motsvarighet, och det sker genom följande lilla bild:

467

8 Mars är Ikke en ”Herrens Dag” lyder undertexten till bilden, och som ni alla säkert vet kan man vara Hedning och Ateist, likaväl som Hedning och Agnostiker – men att vara kristen och agnostiker respektive ateist går förstås inte alls, och lika illa blir det nog för islams anhängare. Hedning är man nämligen om man tar avstånd från de tre Patriarkaliska Ökenreligionerna, och redan under Vikingatiden fanns det förresten ”Den egna kraftens män” (och kvinnor) i Norden, dvs sådana som inte erkände någon annan makt än sin egen, och inte trodde på högre makter överhuvudtaget.

I Sverige har samtidigt den sk ”feminsten” Jonna Bornemark (släkt med Gullan, den kända barnviseförfatterskan ?) beskyllt Humanisterna för att vara ”islamofober” bara för att de vågar kritisera Islam öppet, vilket med kraft tillbakavisats av Humanisternas Ordförande Christer Sturmark i en saklig och vettigt skriven debattartikel i dagens nummer av Svenska Dagbladet. Ni kan alla läsa den här. (klicka på markerad länk)

norwegian-society-of-heathens

Du kan inte säga ordet ”Hedendom” utan att också vara för Pluralism och därmed Demokrati. Monoteism däremot – i alla dess former – är en totalitär ideologi..

Men vad skall vi med alla dessa kristna barnvisor till ? Man är inte ”islamofob” bara för att man är emot muslimsk terror eller dödsstraff genom stening, till exempel. Man är inte heller ”kristofob” om man är emot katolsk pedofili, eller för den delen kristna samfunds omfattande bedrägerier, i Norge eller här hemma. Vad man i så fall vänder sig emot, är själva lagbrotten, grymheterna och den dumska (snarare än ondska – jag tror inte på ondskan som begrepp, men däremot förvånar mig Monoteisternas dumhet) som dessa religioner omfattar – och bara för att man kritiserar en annan ideologi eller en företeelse i sig, eller ens tar upp den till debatt, behöver man inte alls vara ”fobisk”. Det inser snart sagt var och en. Särimners Söner går som vanligt i främsta ledet. Här en kommentar från vår polare Winston, borta på ”The Atheist Pig” i USA.

something-to-believe-in-768x768Jo – man ha faktiskt rätt att kritisera andra religioner, när deras beteende blir olidligt eller orimligt !

Apropos detta med det plausibla. Har det slagit er att Tor är Åskan, och att Åskan faktiskt existerar – som en naturkraft ? Och Oden är stormen, vinden och regnet. Storm, vind och regn existerar förvisso i sinnevärlden – och Freja är Kärleken – som faktiskt finns den också – ifall nu ni som är mina läsare faktiskt upplevt den, Och Loke – tja, han är internet, lögnerna och trubblet – och så länge personer som Jonna Bornemark existerar – nog ser vi Hedningar och Humanister konkreta bevis på hans existens !

Jämför detta med Ökenreligionernas tjat om en påstått allsmäktig, allgod och allvetande gud. Hur plausibelt är det ? Om den allgode ens finns, hur förklarar vi då teodice-problemet eller det faktum att Universum faktiskt är fyllt av motsägelser. För en polyteist, däremot, är detta inte alls svårt att förklara. (There is war in heaven ! säger jag)

Humanistbloggen kommenterade för några dagar sedan hur den fd Femen-aktivisten Aliaa Elmahdy – ursprungligen bloggerska och officersdotter från Egypten – nu i Sverige och exil med flera dödshot och Fatwor hängande över sig – ”gatecrashat” ett ”hijab-event” i Fittja av alla platser. Självklart måste jag nämna Femen-rörelsen på en dag som denna – de är ju de enda sanna feministerna, förutom då alla Hedniska kvinnor. I Tensta har man idag firat en Av-slöjad kvinnodag, förmäler jag från Facebook, och där protesteras öppet emot alla hijaber, shadorer eller allt övertäckande av kvinnor överhuvudtaget – och så länge de är vuxna människor – varför skulle de inte få klä sig som de vill, utan att råka ut för denne påstått ”allsmäktige” gud och hans vrede ?

8-mars-630x243Varför lämnar så många kvinnor de muslimska länderna för att söka sig till Norden, Sverige och ”Västländer” tror ni ? Varför blir så många av dem hedningar eller till och med Asatroende med ens ??

Torsdag 3 Mars – avslutningsvis – skrev ingen mindre än katoliken Erik HelmersonDN.s ledarsida under rubriken ”öppna fönstret till moskén” och avslöjade hur muslimer vid den danska Grimshöj-moskén i Århus, Danmark utåt sätt står och kallar sig Danskar, och säger att de vill följa dansk lag, men när Danska TV2:s medarbetare besökt imamens predikningar inne i samma Moské, sägs där något helt annat:

”Om äktenskapsbrytare begår hor, är deras blod halal och vi ska stena dem till döds !” skriker Imamen Abu Bilal i sin undervisning. ”Om hon är oskuld, är straffet piskslag – och den som lämnar islam ska dödas” Dessutom är det ”på intet sätt tillåtet” att en kvinna ens skaffar sig jobb och bostad, utan makens eller familjens uttryckliga samvete. Så långt Ökenreligionerna. Så långt denna islam – som dessutom har mage att kalla sina avrättningar och sina steningar för ”kärlek”…

Tror någon verkligen därute att Erik Helmerson och Dagens Nyheters redaktion är ”islamofober” för att de kritiserar allt detta ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s