Hedendomens seger nalkas….

Få dagstidningar eller ”gammelmedia” typ TV och Radio vill alls erkänna det, och ännu mindre skriva om det. Men statistiken och fakta talar ändå sitt tydliga språk, hur mycket man än försöker dölja sanningen för svenska folket. Sverige är inget kristet land längre, och efter 700 år av andligt och religiöst förtryck – för längre än så har vi knappast haft en kristen majoritetsbefolkning i vårt land – så blir vi hedningar igen. Vi gör oss fria i andligt hänseende. Vi lämnar ”Svenska” Kyrkan och därmed Monoteismen. En ny, tolerantare mänsklighet växer fram, liksom en ny kultur.

Polyteism, helt enkelt. Asatro och Hedendom. Början till en bättre, tolerantare Värld, och ett helt nytt samhälle.

hammerofthor

SR eller Sveriges Radio uppmärksammade det faktum att ”Svenska” Kyrkan nu publicerat sina definitiva medlemssiffror för 2015, och därmed motvilligt erkänner, att den förlorar medlemmar för 48:e året i rad. Om denna trend fortsätter – och det kommer den alldeles säkert att göra, eftersom ungefär 60 % av det årliga ”medlemstappet” för de kristna kommer av personer i de äldre årsklasserna, som hinner avlida och inte ersätts med några nya medlemmar – nästa generation, och hela den unga generationen svenskar är starkare, friskare och självständigare i andligt hänseende än förut, så kommer den siste kristne lämna Sverige i början på 2040-talet, har Sveriges radio räknat ut – och därmed går vi svenskar en ny, nationell och kulturell förnyelse till mötes – allt i Hedendomens tecken !

Själv är jag ganska förvånad över att det inte skrivs mer om det här. Man kan förstås ha olika åsikter om utvecklingen, eller vad den beror på – men inga hypoteser framläggs i media. Inga forskare eller sociologer studerar fenomenet. Inga vetenskapliga undersökningar görs, varesig av religionshistoriker eller samhällsvetare. Är inte det ganska märkligt ?

Själv förutspådde jag – på grundval av de preliminära medlemssiffrorna, och SCB:s befolkningsstatistik – att andelen Hedningar i Sverige 2015-12-31 skulle uppgå till 37,1 %. Enligt den officiella statistiken ligger andelen på 36,8 % – men ingen kan förneka att kristendomen tappat mer än 1 miljon anhängare i Sverige de sista 15 åren, och Katolska Kyrkan, som säger sig vara näst störst, påstår att den maximalt värvat ungefär 50 000 personer på dessa 15 år. Tyvärr får de kristna fortfarande många nya medlemmar via kollektivanslutning av spädbarn, dvs tvångsinskrivning – helt utan hänsyn till barnens verkliga åsikter och vilja.

Detta är ett fullkomligt odemokratiskt bruk, som borde vara fullständigt oacceptabelt i varje modernt samhälle. Humanisterna och många andra kulturella eller politiska sammanslutningar har nu börjat protestera emot det här avskyvärda bruket.

No-Pasaran-2012-as-worn-by-Nadezhda-TolokonnikovaALDRIG I LIVET  ska du döpa dina barn !

Mindre positivt är att ”Svenska” Kyrkan eller den Evangelisk-Lutheranska Ockupationsmakten, som den rätteligen bör kallas, fortsätter att sko sig och tjäna pengar på belopp, som den via skattsedeln stulit från Svenska Staten, och hela folket. SvD publicerade idag en intressant artikel, som avslöjar att dessa fräcka kristna nu samlat ett kapital på mer än 6,8 miljarder, och att de den sista 10-årsperioden fått 70 % avkastning på vad de förvärvat, vilket är mycket bättre än börsutvecklingen i allmänhet.

Uppenbarligen är det dags för en ny reformation – eller ett beslagtagande av tillgångarna – liksom under Gustav Vasas tid. SvD har avslöjat hur de kristna berikar sig själva och sina feta pastorat via börsaffärer, alltsammans möjliggörs med pengar som de tar från vanligt folk. De redan rika görs ännu rikare, och de vanliga svenskarna blir allt fattigare och fattigare. Alltsammans medan de kristna säger syssla med ”välgörenhet” men i själva verket berikar de bara sin egen organisation… Också utomlands skor sig ”Svenska” Kyrkan på statsbidrag, men hur är det i andra länder ?

I USA, till exempel – får kyrkorna inte ett enda öre i statsbidrag alls. Ändå lever alla amerikanska kyrkor och samfund mycket rikt, och inte ett enda av dem går någonsin i konkurs, eller hamnar på obestånd. Är inte det ganska konstigt, eller värt att uppmärksamma ?

Som första organ i svensk press kan jag nu avslöja hur det ser ut i vårt nya, Hedniska fosterland. Här är en karta, som visar andelen Hedningar mätt i procent för varje län, 2015

sv län

I Stockholms Län är nu 46,5 % eller nära hälften av befolkningen Hednisk. Motsvarande siffra för det underutvecklade och glesbefolkade Norrbottens län är 23,9 % och för övrigt är det ganska anmärkningsvärt, att så fort ett län innehåller universitetsstäder eller högskolor, så sjunker andelen kristna. Sett vid en ytlig anblick, verkar kristendom och låg utbildning faktiskt höra ihop, men med högre utbildning och högre levnadsstandard i en region, så försvinner kristendomen.. Över hela mellansverige och Sydsverige är nu mer än en tredjedel av befolkningen hedningar, medan enbart marginella landsbygdsregioner typ Blekinge Län eller Kalmar län, uppvisar en lägre andel hedningar, liksom det bortkomna Värmland, Jämtland-Härjedalen eller Västernorrland, där det inte finns några större högskoleorter att tala om.

Detta är ett ganska intressant sociologiskt fenomen, som förtjänar att studeras vidare. Under denna vår skall jag också publicera kartor över andelen Hedningar per kommun – för i vissa kommuner och församlingar, är vi Hedningar faktiskt numera i majoritet.

Steg för steg tar vi tillbaka vårt eget land, och vår egen religion, historia och kultur. Vid slutet står segern. Snart kommer de kristna vara i klar minoritet !

Trash_Religion_b-on-w_no-site

yggdrasil_by_carles-d5plsy6

4 thoughts on “Hedendomens seger nalkas….

    • Vet inte om jag skulle kommentera det, men det påminner mig om en amerikansk mera oseriös musikers gamla hitlåt ”Blind man’s penis” som innehåller elaka påståenden om Stevie Wonder, och textrader som ”its erect because he is blind, it’s erect because he’s blind” Och för övrigt – brukar inte just den kristne Guden JHVH-1 avbildas som ett enda, allseende öga ?

      Liked by 2 people

  1. Jag läste artikeln efter din kommentar här. Expressen är en blaska som vi alla borde veta, mer baserar sina krönikor mm på känslomässiga uttryck. Snarare än grundläggande fakta och klokhet. Kanske därför det är ett passande namn med Expressen? Nåja! Min kommentar på Expressen-Lars känslosamma uttryck om Odens påstådda trångsynthet är Expressen-Lars egna brist på kunskap om Oden. Vilket då bevisar Expressen-Lars egna trångsynthet! Kanske Expressen-Lars ska offra sig själv en aning och insupa mer kunskap om vad han skriver om än raljera som en onykter lösdrivare på kyrkbacken.

    Liked by 1 person

  2. Pingback: 2015 års Hedningakarta… | Hedniska Tankar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s