Efter Orlando-massakern: De kristna står på Mördarens sida…

Det är bara att konstatera vad jag skrivit för två inlägg sedan: Det är de kristna, lika mycket som de extrema islamisterna, som ligger bakom massakern i Orlando. Humanistbloggen redogör idag för hur Stanley Sjöberg, den kände svenske pastorn, ställer sig på mördarens sida,  och flera andra refererade exempel (tre stycken) på hur de kristna applåderat alltsammans, kan läsas också i Patrik Lindefors personliga blogg.

Muslim BrotherhoodDe kristna och IS – tillsammans hjälps de åt – ja de kristna och IS – de sitter i samma båt” (lite fritt efter Ebba Grön)

Den amerikanska medborgarrättsorganisationen ACLU konstaterar via sina legitimerade juridiska ombud att den kristna högern i USA faktiskt är direkt ansvariga för att ha piskat upp den hatstämning som den muslimske mördaren blev influerad av. Läs mera på länken här.

Svaret på hur man förebygger religiöst våld är också mycket enkelt. Låt oss bekämpa Monoteismen och istället införa Polyteism överallt, i hela Världen.

Finns ingen föreställning om någon straffande, allsmäktig Gud, så försvinner också det religiösa våldet emot kvinnor, till exempel…

jNipL

Typexempel på hur den kristne Guden agerar ! Han säger sig älska oss, och ska vara allsmäktig. Lyder vi inte, får vi massor av stryk – och hamnar i helvetet !

12793117114_05e10bbdac_b

Emot detta kan vi ställa Frejs och Gerds gränslösa kärlek i Midsommartid… De fördömer ingen, och ger inga befallningar !

2 thoughts on “Efter Orlando-massakern: De kristna står på Mördarens sida…

  1. Tänk vad trevligt med en Gud som säger att han älskar dig och lovar en plats i paradiset, så länge som du inte har en annan religion, är ateist, är homo/bi, har haft sex utan att vara gift, onanerar, använder preventivmedel, har en annan bibeltolkning, inte är döpt, stöder abort för kvinnor, arbetar på vilodagen, spelar kort, lånar ut pengar mot ränta, äter fläskkött, inte betalar skatt till kyrkan, har andra gudar än den ”enda” osv, fast ändå oavsett vad du gör har du ändå en arvsynd i baken enkom för att Eva pallade frukt i paradiset.

    Gilla

    • just det – och de små Evorna sedan.. just de blir väldigt väldigt illa utsatta av ”Herren Gud” som fördömer deras kroppar som ”syndiga” – men var det inte han som skapade dem, enligt samma kristendom ? Allt detta kristna bludder saknar ju all logik..

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s