VIKTIG SAMHÄLLSINFORMATION: Fick du ingen Skatteåterbäring ? DU kan få MYCKET MER nästa år…

Nu över till ett helt annat ämne. Så här års delas Skatteåterbäringen ut till många svenskar. Det lär vara minst 3,5 miljoner goda medborgare som får Skatteåterbäring i år, men för många fungerar systemet alltför sent. Till och med det svenska Skatteverket – annars synnerligen effektivt – börjar nu fungera allt sämre och sämre, rapporteras det i pressen.

Men själv har jag ingen anledning att klaga. Jag har fått mer än sex tusen kronor tillbaka på skatten, och många frågar mig: ”Du glade Hedning, hur kan det komma sig att just du är så framgångsrik ? Du omges ju dagligen av de skönaste och vackraste kvinnor, du läser dyra och exklusiva böcker och dricker det finaste mjöd i din luxuösa bostad… Vad är din hemlighet ?”

bigOriginal

Du och din familj kan få 10 000 kronor eller mer tillbaka på skatten nästa år – allt ni behöver göra, är att GÅ UR ”Svenska” Kyrkan…

Under den sista månaden har det också avslöjats, hur den alltmer korrupta ”Svenska” Kyrkan slösat bort minst 21 miljoner kronor på dyra hotellvistelser utomlands, lyxkrogar och massagebesök i Thailand, till och med. Du som vanlig och hederlig svensk är med och betalar för allt detta. Dessa kristna berikar sig på din och hela din familjs bekostnad, och det är stora pengar det handlar om. Under ett helt liv kan du betala 1,25 % eller ännu mer på allt du tjänar, beroende på vilken församling du bor i.

Det blir mer än en hel miljon för dig, mer än en hel miljon för varje barn du har, och mer än en miljon extra ovanpå det för din make, maka eller äkta hälft.

Och de förbannade hycklarna festar upp alltsammans !

Hur länge ska du låta dig luras ?

welcomeFölj länken här (tryck på denna rad) – och tjäna TUSENTALS kronor i Skatteåterbäring nästa år !

De kristna påstår hela tiden, att just deras religion ska vara bättre och givmildare än alla andra, men det finns inga belägg för det alls. De enda de ger till, är ju till sig själva, eller sin sk ”mission” som de kallar det, då kultur efter kultur hela världen utsätts för förstörelse, skövling och otillbörlig påverkan. Barn och kvinnor indoktrineras. Ingen lämnas ifred. Och jämnt jämnt är den kristne framme där och roffar, predikar och står i…

Tänk efter ett slag. Är du inte vuxen och gammal nog att SJÄLV få bestämma över dina pengar istället ?

Vill du ge till välgörenhet – så är det väl DU som bestämmer – och ingen annan – till VEM du vill ge, och HUR MYCKET du vill ge… Och för övrigt – det finns många och fina, goda organisationer Världen över, som VERKLIGEN hjälper människor i nöd, och INTE festar upp pengarna, på ”Svenska” Kyrkans befängda vis.

Dessutom – inte vill du väl att bara kristna ska få del av välgörenhet ? Borde inte alla människor få del av den, oavsett åsikter eller religiös tillhörighet ?? Tycker du så, ja då ska du INTE ge mer pengar till Svenska Kyrkan vi Skattsedeln i alla fall…  Till och med Ann Heberlein, påstådd doktor i etik (hur nu någon kan vara det ?) och själv kristen, är numera kritisk emot denna ”Svenska” Kyrka och dess ”affärsmetoder” – eller att tvångsindriva pengar via skattsedeln.

track.adform.netKNUBBSÄLEN väntar ivrigt på ditt bidrag ! Han är HEDNING han…

Dessutom finns det mycket annat, som vi svenskar hela tiden får betala MER och MER till. Skattetrycket bara ökar och ökar – och värst är det med den sk ”Europeiska Union” vårt land tvingats in i… Studera nedanstående diagram, som EU-s myndigheter själva gett ut, men som hemlighållits för dig som svenska eller svensk… (Ja – det är faktiskt sant – svenska politiker vågar inte tala om detta !)

Brexit

Vi Nordbor och Svenskar betalar mest per capita i hela EU – varje år går vi 10 500 SEK back på medlemskapet, och vi får inget tillbaka (detta är nettosiffror, bidrag och transfereringar som flödar tillbaks har man tagit hänsyn till i denna statistik) – TROR du då verkligen, att du ska ha RÅD med att SKÄNKA bort dina pengar till ”Svenska” Kyrkan också…

p1040148

Har DU råd med fler såna här ? Tänk på de stackars ”EU-migranterna” eller alla dessa ”Hej Hej” som vi också ska försörja, liksom våra feta kristna präster…

Kanske dags att börja säga ”NEJ ! NEJ !! ”

13

HULDRAN kommer med ett råd, ur sin svarta natt: Hon är HEDNING hon, INTE Rom – och betalar INGEN KYRKOSKATT

3 thoughts on “VIKTIG SAMHÄLLSINFORMATION: Fick du ingen Skatteåterbäring ? DU kan få MYCKET MER nästa år…

  1. Kanske finns det dock en ljusning i sikte avseende EU, röstar nu engelsmännen för utträde och lämnar kanske det finns en väg ut för oss också och för de övriga nordiska länderna. Så kunde vi hellre bilda en nordisk union.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s