Stor SEN-SA-TI-ON !! Ny sajt som gör dig till HEDNING på tio sekunder blankt !!

Det gör inte ont att bli hedning. Det kostar inte pengar. Det är alldeles gratis, och du behöver inte bli Asatroende heller – hedning är man ju som bekant om man lämnat de tre stora ökenreligionerna, och inte längre böjer sig under någon allsmäktig ”Gud” eller andra förlegade, fullständigt tokiga och djupt odemokratiska föreställningar.

Tron på den ”allsmäktige” låter sig helt enkelt inte förenas med modern demokrati och yttrandefrihet, och vi vet också att kristendomen är en inaktuell religion för de flesta svenskar. Undersökningar visar att mindre än 10 % alls tror på JHVH, Allah eller den kristne ”guden” och skall vi nu enligt grundlagen ha ett Multikulturellt samhälle, ja då går det helt enkelt inte att tillämpa tanken på en kristen statskyrka längre.

uttrade

Idag är mindre än 62 % av svenskarna med i den påstått ”svenska” Kyrkan, eller rättare sagt den evangelisk-lutheranska ockupationsmakten, som den väl rätteligen bör kallas. Nu finns det också en ny sajt – www.offentligt.se som hjälper dig att spara tusentals kronor per år genom att bli hedning. ”Svenska” Kyrkan snattar ur alla svenskars plånböcker genom att ta minst 1,20 % av allt vi tjänar. Men nu kan du göra dig fri från det här – och LÅTA HEDNA dig – helt enkelt. Du får en gratis blankett, som du kan skicka in till din lokala Pastorsexpedition, om du fortfarande är dum nog att vara slav under korset, eller den ”allsmäktige” som vill styra över dig…. Sedan 24 September, alltså på bara 7 dagar har över 9248 svenska medborgare valt att göra sig fria – och hednandet fortsätter – över hela vårt vackra land !

090f43f46f57559bee0b7bf3a7a1e84b

HEDENDOM är BEFRIELSE !!

Det här är bara början. Snart kommer det hedniska skiftet, som jag förutspått i fyra långa år på denna blogg. Snart når vi hedningar den absoluta majoriteten i detta land, liksom de övriga nordiska länderna, och med det kommer stora förändringar. Vårt samhälle blir mer öppet. Indoktrinering och åsiktsförtyck kommer att höra till det förgångna – dop och andra skändligheter avskaffas, liksom ”nattvard” och rituell kannibalism i symbolisk form – som de kristna ju fortfarande ägnar sig åt…

sverige_129249052

Låt HEDNA dig – det är du skyldig ditt land !

Under det att jag själv skrivit på den här bloggen har jag hednat mer än 50 personer – och skulle alla de minst 1000 organiserade Asatroende som finns i olika samfund och föreningar runt om i landet göra samma sak som jag, skulle vårt antal i ett enda slag växa med över 50 000. Skaparna av den nya elektroniska sajten har bidragit till vår kommande seger och återtagande på ett mycket konstruktivt sätt, men än återstår mycket arbete. Vid slutet står segern !

0205d9f2fef2e2508de1c55999266932294d0404bf58bdc8092b4ca765962453_1

6 thoughts on “Stor SEN-SA-TI-ON !! Ny sajt som gör dig till HEDNING på tio sekunder blankt !!

 1. Räkna in tre hedningar till, om än två som är mer intresserade av asatron. Hela familjen klev samstämmigt ur kyrkan efter att vi börjat diskutera hur vettigt är det egentligen att stödja en politiserad kyrka som inte i praktiken vill svenska folkets väl. Dina hedniska tankar var det som fattats.

  Jag har själv börjat så smått att ”gerillamatknadsföra” utträde ur kyrkan.

  Hur ser förresten utsikterna ut för den översättningen av eddorna som du tidigare skrivit om? Skulle vara mycket givande med en ”lättillgänglig” oförvanskad inblick i asatron.

  Gilla

  • Oj – det var inte illa.. Får hoppas hednandet av familjen blir till båtnad och glädje – och översättandet – jo – det är ett långtidsprojekt – nu när Lönnroths nya Edda finns på marknaden, får jag vänta ett par år, tror jag..

   Gilla

  • Hej!

   Jag håller med Lars, det ska bli spännande att få läsa din äldre Edda när den kommer ut i framtiden. 😊

   Gilla

 2. Hej!

  Läste din text om svenska dagbladet liering med mörka krafter och undrar bara vad du menar med ”mörka”.

  Gilla

  • Ja, där får man tänka själv… Dagbladet skriver ju titt som tätt om att ”mörka krafter” är lösa, och antyder en del – men nu vänder jag deras egna ord och deras ordmagi emot dem… gammalt runologiskt trick, det där 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s