Dagens Nyheter tipsar: Hur ska vi STOPPA Monoteismen i vårt land ?

Erik Helmerson, chefredaktör på Dagens Nyheter, har ibland sina ljusa ögonblick. Kanske har han liksom jag insett att kristendom och islamism inte hör hemma i ett Multikulturellt samhälle, som ju Sverige skall vara enligt sina grundlagar. Föreställningen om en allsmäktig Gud, som ska styra över alla andra gudar, rimmar oerhört illa med demokrati och tolerans. Multikulturalism stavas också P-o-l-y-t-e-i-s-m, för accepterar man tanken på ett Multikulturellt samhälle enligt grundlagen, så kan man bara inte hävda att endast en religion eller endast en Gud har rätt. Statskyrkan har avskaffats för längesen (dvs år 2000) och mer än 38 % av vårt folk är redan hedningar, eftersom de inte tillhör några kristna eller islamska eller mosaiska samfund. Detta är fakta.

748384673169d7f7f1c4346d35ed78bc

Hur ska vi svenskar NÅGONSIN kunna få ett fungerande samhälle och en fredlig omvärld, så länge vi tillåter existensen av Monoteistiska religioner ?

Erik Helmerson recenserar idag islamkritikern Niklas Orrenius nya bok om Lars Vilks, kallad ”Skotten i Köpenhamn” men glömmer att inte bara Lars Vilks utan också dansk polis, liksom Inna Chevshenko, Valkyrielik taleskvinna för den numera internationella (och ganska hedniska) kvinnorättsorganisationen Femen också blev beskjutna vid samma tillfälle. Niklas Orrenius är för övrigt också mångårig medarbetare i DN, och närmast i förbigående konstaterar Helmerson det självklara: Bara för att man vågar kritisera islam, eller terror-attentat, så är man inte islamofob, lika lite som man är ”kristofob” om man vågar kritisera den katolska kyrkans abortpolitik, eller hur präster och höga chefer i Svenska Kyrkan ägnat sig åt pedofili, samt fuskat och schakrat med medlemsavgifter.

Det måste vara tillåtet att kritisera rena sakfrågor, och dessutom ta upp väsentliga fakta, betonar Erik Helmerson. Jag måste säga, att jag håller med. Det är just detta som är ansvarsfulla journalisters uppgift, och om det går så långt att en viss familj, en kyrka eller en etnisk grupp kan kontrollera väsentliga delar av media i ett land, ja då är vi alla illa ute – för då är yttrandefriheten i fara..

När det gäller islam, och hur islamismen sprids i Sverige – numera också med ”Svenska” Kyrkan som allierad, så tar Erik Helmerson och Niklas Orrenius upp följande:

 • Man beskriver Gävlemoskéns mycket konservative imam Abo Raad, vad denne sagt och skrivit (bland annat att ”homosexualitet bör straffas med döden och att det är förbjudet att bli vän med en icke-muslim”).
 • Man citerar Abu Muadh, en predikant i Halmstad moské, som skrivit att attacken mot Charlie Hebdo aldrig hänt utan bara var en antimuslimsk konspiration.
 • Man berättar i detalj om hur Lars Vilks hotats av muslimer både i Sverige och utomlands. Även här är han konkret. Han visar vem som sagt och gjort vad.

Exemplen skulle förstås kunna mångfaldigas – det här är bara ett litet, litet axplock bland den senaste tidens händelser.

40508052830e8d54585ee7a83008e00cKom ihåg: Det är själva föreställningen om ”Gud” eller Allah som allsmäktig som är farlig... förr eller senare får denne ”allsmäktige” jordiska ombud, som börjar ”styra eller ställa” och förgripa sig på sina medmänniskor..

För några dagar sedan hände det att fyra muslimska ”ensamkommande” på Gotland våldtog en rullstolsbunden, etniskt svensk kvinna. Samtliga förövare släpptes plötsligt, sedan de – troligen – som i det kända ”Lindome-fallet” börjat skylla på varandra. Den tidigare kristna skribenten Ann Heberlein – som erkänt att ”hon har problem med Gud” som hon uttrycker det – hon är för övrigt lektor i Etik vid Lunds Universitet – har kommenterat händelserna, och hur man nu arresterat enskilda personer, som lär ha haft synpunkter på frisläppandet av förövarna. För övrigt finns över 450 ouppklarade mord i dagens Sverige, och Polisen klarar upp högst 18 % av alla brott, inklusive våldtäkter och de allra grövsta våldsbrotten, så rättssäkerheten för vanliga, etniska svenskar är inte längre så stor.

Men vad beror detta på ? Det beror inte alls på någon ”ras” skriver Ann Heberlein klarsynt. Problemet sitter i attityden, i kulturen, i religionen som dessa förövare företräder. Jag citerar:

I en studie från BRÅ, ”Invandrare och invandrares barns brottslighet, 1996:2” konstaterades att 40 procent av gärningsmännen vid våldtäkter är invandrare trots att dessa (då undersökningen gjordes) endast utgjorde 10 procent av befolkningen.  När siffrorna bryts ner ytterligare visar det sig att det framförallt är män med ursprung i länder i Mellanöstern och Nordafrika som sticker ut i statistiken: alltså precis de länder majoriteten av de asylsökande som kommit till Sverige de senaste två åren lämnat. Detta är länder som, värderingsmässigt, skiljer sig en hel del, från den svenska kulturen.– — Olika folkslag har inte olika högt värde – är bättre eller sämre – men olika värderingar är olika bra.

Ann Heberlein på sajten ”Ledarsidorna” 2016-10-07

Vi skulle kunna ta ännu fler exempel. I September i år utsattes Ann Heberlein och hennes vuxna dotter för en attack på öppen gata i hemstaden Lund. Orsaken skall enligt henne vara, att hon var icke-muslim, blond samt etnisk svenska. Och 6 Okotber hände det att muslimska elever på en skola i Eskilstuna omringade en blond, etnisk svensk flicka i mellanstadiet, drog ned hennes byxor och misshandlade henne, medan de skrek ”fitta!” och ”hora!” till det stackars barnet. En verklighet, som allt fler och fler unga svenskor får uppleva. Enligt Statstelevisionen SVT svarade skolans rektor flickans föräldrar atthon var blond och söt” samt gick i västerländska kläder – och då får hon alltså skylla sig själv…

Ann Heberlein har onekligen rätt. Alla religioner och kulturer är inte likvärdiga. Utomlands har även andra experter på religion, sociologi eller etik konstaterat samma sak – och för övrigt kan vi notera utbrotten av ”Taharrush gamea” som numera också Sverige drabbas av..

monotheism-4

Sociologer har redan BEVISAT det – De Monoteistiska religionerna har helt enkelt TASKIG KVINNOSYN

Men allt är inte bara svart. Det finns trots allt ljuspunkter i det Monoteistiska mörkret. Islandsbloggen har berättat om hur Kvinnliga Isländska Parlamentariker gjorde en Valkyrie-lik insats för sina Polska systrar och stoppade katolikernas skamliga försök att införa hårdare abortlagar i Polen.

486323_410153772413096_1089536147_n

Snart VAKNAR Valkyriorna… Och då blir det INTE lätt att förbli Monoteist… (Ásta Guðrún Helga­dótt­ir, Svandís Svavars­dótt­ir, Odd­ný Harðardótt­ir, Sig­ríður Ingi­björg Inga­dótt­ir, Björt Ólafs­dótt­ir, Bryn­hild­ur Pét­urs­dótt­ir, , Jó­hanna María Sig­munds­dótt­ir, , Katrín Jak­obs­dótt­ir, Ótt­arr Proppé, Birgitta Jóns­dótt­ir, Katrín Júlí­us­dótt­ir, Ólína Kjer­úlf Þórðardótt­ir,, Elsa Lára Arn­ar­dótt­ir, Lín­eik Anna Sæv­ars­dótt­ir, , Stein­unn Þóra Árna­dótt­ir, , Bjarkey Ol­sen Gunn­ars­dótt­ir,  Silja Dögg Gunn­ars­dótt­ir,. Möller och Unn­ur Brá Kon­ráðsdótt­ir – Islandsbloggen nämner dem alla...)

I vårt broderland Norge är det nu klart med ett absolut förbud mot att bära Niqab och andra muslimska klädesplagg i den Norska Skolan. Både Arbeiderpartiet och Den Norske Utbildningsministern ställer sig bakom förslaget, som kommer börja tillämpas redan i höst. Också andra Hedniska Bloggare i Sverige har noterat detta.

galna-gudarAtt Monoteistiska religioner förtrycker kvinnor är känt sen länge – minns ni den här boken ?

Vi Nordbor och Svenskar har alltid haft något som heter Kvinnofrid. Det finns inte i kristendomen och islam, men vi håller på den principen att det är kvinnorna själva som bestämmer hur de vill klä sig och hur de vill bli behandlade – inga kristna patriarker…

giphyNED MED PATRIARKERNA !

trump-grab-them-by-the-pussy

Den här är också kristen…

IMG_4469

”And so, Mr Trump – I have an AXE to grind….!!”

2 thoughts on “Dagens Nyheter tipsar: Hur ska vi STOPPA Monoteismen i vårt land ?

 1. En del svenskar är naiva en del har utvecklat naiviteten till livsstil. Redan för tio år sedan kunde en och annan naiv svensk sippra ur sig att vi svenskar är kristna men vi tror inte på gud, men muslimerna de tror på sin religion.

  Och ärligt, många svenskar tar alltid för givet att folk från andra länder och kulturer tänker som de själva. Bara för att svenskarna är ointresserade av religion så behöver inte resten av världen vara det.

  Nu tar man in folk från Nordafrika och Mellanöstern där religion är viktigt, extremt viktigt och så sitter man fortfarande att dessa personer blir sekulariserade så fort de hamnar i Sverige.

  Som man bäddar får man ligga. Man kan inte bara sätta folk från hela världen på en och samma plats och tro att någon mystisk magi ska göra alla snälla och lite lagom småmysiga.

  Gilla

  • Ja – hur ska man någonsin ”integrera” multikulturalism med Monoteism – det går ju inte – dels acceptera alla gudar – och dels hävda att det bara finns EN gud – det är ju – som du säger – naivt..

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s