DN om ”Hängbröstvänstern” och andra fanatiska fundamentalister….

Erik Helmerson, Dagens Nyheters katolske chefredaktör, uppmärksammar idag Hängbröstvänstern och den odödligt löjliga ”Kulturdirektören” – dvs Kulturdirektrisen Anna Söderbäck på Landstinget i Uppsala, ni vet den halvfnoskiga gamla kristna kvinnan som ville införa censur av offentlig konst i Sverige.

Makthavare skall lämna konsten i fred” konstaterar Chefredaktören lugnt, och ser tydligt hur Miljöpartiets och Stefan Löfvéns kulturpolitik urartar mer och mer till att likna just den nazism och de totalitära tendenser de brukar beskylla andra för.

Kanske minns någon hur Miljöpartiet i Ronneby för två år sedan klädde på nakna kvinnostatyer i staden eftersom dessa var ”symboler för ett ojämställt samhälle”. Det drogs paralleller mellan statyerna och dåligt manligt uttag av föräldraledighet.— —

Bilderna gav oss associationer från 30-talet”, sa Söderbäck om utsmyckningen i Uppsala. Där någonstans blev denna konstiga debatt en perfekt illustration till begreppet ”extremerna berör varandra”.

För jovisst, få fenomen ger starkare kopplingar till denna epok än makthavare som vill förbjuda konst för att den inte stämmer med deras egna samtida värderingar. Undrar vilken konstnär som blir snabbast med en utställning i Uppsala döpt efter nazisternas beteckning på det som störde deras agenda: ”Entartete Kunst”. – Erik Helmerson i Dagens Nyheter 2016-10-15

Återigen ser jag hur mina egna Hedniska Tankar burit frukt, men det är inte det enda exemplet från landets största dagstidning. Erik Helmerson uppmärksammar hur (S) och (Mp) nu också försökt införa reklamförbud, och hur deras politik bli alltmer och mer fundamentalistisk.

669f9a46057354d0cda318ffd55e95a3

Vad är det för krafter som försökt ta över Landstinget i Uppsala ?

Extremistavslöjaren och islamistkritikern Niklas Orrenius berättar idag om andra kända fall av censur och övergrepp på offentlig konst i dagens Sverige, samt hur den nya fundamentalismen breder ut sig. Han berättar om kvinnan Mala från Iran, och hur hon ett helt liv igenom förföljts av Monoteister. Vid 19 års ålder tvingade man på henne en bok, som beskrev det islamska helvetet. Ständigt denna helvetestro. Ständigt dessa monoteister, som skrämmer, skadar och trycker ned.

Den handlade om helvetet, om kvalen som man skulle få lida i eviga tider om man inte följde religionens lagar.

”Jag blev så oerhört rädd. Jag blev jättereligiös, började be fem gånger om dagen. Jag slutade med nagellack. Man anses inte som ren om man ber med nagellack.”

Mahus religiösa period handlade inte om kärlek, glädje eller om att finna en mening med livet. Den handlade om skräck, betonar hon. Det var tanken på Guds missnöjda blick och helvetet som drev henne att be. — —

Efter ett halvår började rädslan att släppa sitt grepp om Mahu. Hon uttrycker det som att hon blev sig själv igen. Hon slutade be, och fortsatte att drömma om att fly Iran. När hon var i 30-årsåldern blev flykten till Sverige äntligen av. Hon rev av sig slöjan på flygplanet för att aldrig sätta den på sig igen.

Jag träffade Mahu av en slump i vintras. Hon var med i en grupp konststudenter som lyssnade när Lars Vilks gjorde en hemlig föreläsning. Med förundran hörde hon sina studentkompisar angripa Vilks för att han med sin rondellhund ”gett sig på muslimer” och ”göder hat”.

De förstår inte, tänkte hon. Hon mindes förtrycket hon växte upp med, ett förtryck som skedde i islams namn, och tyckte att hennes kamraters tal om muslimer som en ”svag grupp” skorrade falskt. – Niklas Orrenius i DN, 2016-10-15

tumblr_oewwieksxh1tvxpwjo1_1280

Hur ska vi någonsin kunna ”integrera” vissa Monoteistiska föreställningar med ett fritt samhälle ?

I den internationella Asatrons lilla (förhålllandevis!) ankdamm händer också liknande saker. En god vän ringde upp mig idag, och var ytterst upprörd över hur vissa Fundamentalistiska rörelser – nu var det det ökända ”Samfundet Forn Sed” i Sverige – hanterar människor. Detta samfund påstår sig ha ”en demokratisk grundsyn vilket inte alls stämmer. De accepterar inte parlamentarism, utan brännmärker ständigt människor som ”rasister” och liknande – det nya samhällets Djävulstro – så fort de har någon annan åsikt än deras egen, ”Hängbröstvänster”-artat fundamentalistiska.

abrahamic-illuminati

Jag har kommit i kontakt med många andra människor också, som varnat mig för ”Samfundet Forn Sed” och vad de håller på med.  Här är ett utdrag ur en sådan människas berättelse. vad som skildras, liknar någotslags Miljöpartistisk form av ”Hjärntvätt:

Då hade jag enligt fornsed inte längre rätt värde grund. Jag ombedes att inte närvara vid det öppna midvinterblotet i Slottskogen i Göteborg . Jag blev uppringd och skulle svara på frågor vilket jag gjorde, en fråga som de tyckte var avgörande var min inställning till om Homosexuella skulle få frysa sperma innan könsbyte . Mitt svar var: jag kan inte ta ställning till detta , jag vill samtala med barn först och fråga hur de ser på att deras pappa som nu är kvinna är far till barnet. Hur är deras liv, hur har de blivit bemötta. Det är inte min sak att döma det är barn jag värnar om Det är inte en mänsklig rättighet att få barn på artificiella vägar, det är inte de vuxnas rätt utan barns rätt och välmående som jag prioriterar. Detta måste vara fel värdegrund enligt Fornsed.– — Jag är numera gift med en persisk man, jag är fosterföräldrar till Afghanska barn, god man för ensamkommande , faster till thai/ svenska barn, till adopterade från Korea. Min ena svär dotter är från Libanon. Men jag har inte rätt värde grund för jag är anti kalifat och motståndare till Islam och allt förtryck den religionen står för. Fornsed har en märklig människosyn Och sitter på väldigt höga hästar och föraktar de som inte håller med.

Ständiga anklagelser alltså, gripna ur luften. Beskyllningar för rasism, och ännu värre saker. Sådan är den väg, vissa ”samfund” i Sverige går.

För egen del är jag som sagt liberal. Jag ser inget fel i ett öppet samhälle, lika lite som jag ser något fel i en Nationalstat; eller bevarandet av ett kulturarv, samt ”Folklig”Asatro, eller en viss koppling mellan Kultur, Etnicitet och Religion. Sådana kopplingar har alltid funnits – ingen kan utnämna sig själv till Indianhövding eller styrande över Lakota-stammen i USA heller, så länge denna någon är vit, men det finns som sagt andra, bättre eller mer inkluderande samfund – om man nu är intresserad av Asatro, och inget annat – liksom dess inneboende ”befrielse-teologi”…

Allt är trots allt inte svart eller mörker, här i tillvaron. Nordiska Asa Samfundet har nu över 600 medlemmar, emot strax under hundra för de alltmer fåtaliga ”fornsedarna” och på deras små sammankomster eller ”skogsblot” som bär en slarvig, oorganiseradd och ful prägel – dryckeshorn slängda på marken osv – kommer numera inte mer än en handfull människor – eller vad det nu ska vara. I Spånga har den fullständigt korrupte ”Kommunalpolitikern” Awad Hersi (mp) tvingats till avgång, efter anklagelser om övergrepp i rättssak, påverkan på tjänstemän och andra fullkomligt oetiska metoder, inklusive censur – saker som vi känner igen från både ”Fornsedarna” och Landstinget i Uppsala.

Samma ideologi ligger bakom, i samtliga av dessa fall – och det ska man ha fullständigt klart för sig..

mjolnir_by_sigrulfrd315bac

4 thoughts on “DN om ”Hängbröstvänstern” och andra fanatiska fundamentalister….

 1. Låter nästan som politiska krafter på vänsterkanten kuppat ett visst samfund.
  Får hoppas nordiska asa-samfundet förstår att ett opolitiskt samfund är opolitiskt, eller åtminstone försöker vara det i så stor utsträckning om möjligt.

  Gilla

 2. Vilken otroligt ”duktig” person som är gift med en persisk man och fosterföräldrar till afghaner. Det vore ju otroligt rasistiskt om det svenska folket skulle få existera även i framtiden…

  Gilla

   • Logiken hos sådana människor är följande: att pådriva en politik som kommer att leda till det nordiska folkens totala genetiska utrotning på ett fåtal generationer anses vara ”anti-rasism”, men att vara mot stening och sharialagar anses vara ”rasistiskt”.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s