Katolska Kyrkan i Påvens hemland dömd för sexövergrepp

Svenska tidningar och media berättar idag om hur ännu en biskop i Argentina, den nuvarande Påvens hemland, dömts för grova sexövergrepp. Den här gången är det en ärkebiskop som var inblandad, och förgrep sig på en ung student på ett prästseminarium. Studenten stämde redan 1992 ärkebiskopen, som 2009 dömdes till åtta års fängelse för sexuella övergrepp. Domen upphävdes två år senare av en appellationsdomstol, som återremitterade ärendet till en underrätt. Biskopen hann dock avlida innan fallet slutgiltigt avgjorts.

Trots att brottet varit känt sen länge, undkom alltså förövaren hela tiden, och steg bara högre och högre inom Katolska Kyrkans egen hierarki. Här i Sverige har vi fått se hur den nuvarande Ärkebiskopen i över tio års tid samarbetade med Alexander Radler, en Östtysk präst som tagit sig in i Sverige, och som tillsammans med den nuvarande Ärkebiskopen i Sverige fungerade som ”IM” eller ”Individuelle Mitarbeiter” i STASI, Östtysklands fruktade underättelsttjänst. Flera människor i dåtida DDR dog eller fick skador för livet pga Radlers verksamhet. Data om tiotusentals, ja kanske hundratusentals svenskar fördes utomlands, pga Jackélens och Radlers landsförräderi. Ändå har de undkommit straff.

I Argentina, den nuvarande Påvens hemland, finns det mint sagt många sexbrott och liknande ibland mycket högt uppsatta präster och prelater.

2012 kunde GP berätta om ännu ett fall: Fotografier hade avslöjat biskopen när han ”tumlat runt” med en kvinna på en strand i Mexiko. Många argentinska biskopar är också medlemmar i den mystiska organisationen SSPX, som visat sig bestå av Nazister och förintelseförnekare.

images2

Tidigare har Påven själv erkänt att 2 % av alla Präster i Katolska Kyrkan är Pedofila. Det kan låta litet, men med tanke på antalet katolska präster i Världen betyder det kanske 50 000 pedofiler som går lösa, och som trivs i katolska kyrkans hägn, varav kanske 20-30 i Sverige.  Ingen av de här personerna har hittills upptäckts, eller ställts till svars för sina avskyvärda brott.

 

pedophile

Hur ska barn och föräldrar i det här landet veta vem bland katolikerna som är ”Fader 2%” ?

 

Nu har vår egen STASI-Ärkebiskop ställt till med ett sk ”Påvebesök”. Katolikerna bjuds in till vårt land. Det kostar svenska skattebetalare minst 4 Miljoner att ha dessa Påvar och Pedofiler här i landet. Alla tvingas vi betala – ja dvs de av oss som fortfarande är medlemmar i ”Svenska” Kyrkan. Och ändå är den katolska Kyrkan en av de allra rikaste religiösa organisationerna i hela Världen – ja den allra rikaste, om man får tro dess egna representanter. Nu låter oss ”Svenska” Kyrkan betala, betala och betala för något vi aldrig velat ha, inte bör ha och något som dessutom bryter emot lagen i Sverige. Hur ska vi någonsin kunna tillåta det ?

Det finns bara en sak vi kan göra. Protestera – kraftigt och så det hörs. Gå ur Kyrkan – och vägra att ha något med de här kristna lymlarna att göra.

Endast på det sättet kan vi ju skydda våra egna barn från deras våld, och ständiga övergrepp…

d2feef5b126c7dca202ebdb10d840e44

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s