Prognosen visar: Mer än 75 000 kommer LÅTA SIG HEDNAS bara i år.

Varje år inför ”Svenska” Kyrkan ett mystiskt ”stoppdatum” 1 November, och tvingar alla de svenskar som vill göra sig fria och själv bestämma över sin andliga inriktning och sina livsval att betala minst 1,29 % på allt de tjänar i ytterligare 14 månader. Jag kommer snart skriva fler inlägg, som tar upp detta medlemsfusk och missbruk av skattemedel, som ett helt folk oskyldigt utsätts för.

Men glädjande nog har fler och fler svenskar bestämt sig för att BLI HEDNINGAR och genomskådat de kristna lögnerna. Enligt den senaste månatliga statistiken, gjorde minst 12 460 svenskar ett aktivt val i September i år, och utträdde ur ”Svenska” Kyrkan för alltid. Och – om samma kyrka kan utfärda månatlig statistik, varför måste man då vänta i över ett helt år innan man slipper denna ständiga straffskatt ?  Man ljuger ju faktiskt för medlemmarna, om man bevisligen KAN registrera medlemstal varje månad, och sedan låter folk betala, betala och betala i mer än ett helt år. Det här är ju ett bedrägligt beteende – och Humanisterna och flera organisationer har faktiskt protesterat emot vad denna ”Svenska” Kyrkan håller på med..

Men alltnog – 1 Januari i år fanns det tyvärr 6 225 091 kristna i den sk ”Svenska” Kyrkan, trots att mindre än 10 % av befolkningen i vårt land lär tro på någon ”Gud” överhuvudtaget enligt oberoende undersökningar. Och 1 Januari i år hade  vårt land 9 851 017 registrerade invånare, förutom den folkmängd som uppehåller sig här tidvis, eller illegalt vistas i landet, och som därför inte syns i Statistiken. Det betyder, att 36,8 % av vårt folk var Hedniskt, redan vid årsskiftet.

sabaton-swedish-pagans-rs_720x600

Det är dags NU ! Låt dig HEDNAS – du också !

31 Augusti i år var landets befolkning uppe i 9 938 648 personer, och vi har just nu en skenande befolkningsutveckling pga en skapad ”flyktingkris” som ingen riktigt kan kontrollera. Hur mycket befolkningen var 1 månad senare, dvs 30 September, när ”Svenska” Kyrkan publicerade sina senaste medlemssiffror är svårt att säga exakt, men man kan jämföra med det faktum att befolkningen steg med 11500 personer mellan Augusti och September förra året, och att den steg med 16577 personer mellan Juli och Augusti i år. Relativt sett har den alltid stigit med minst 12 000 personer eller så per månad eller mycket mer de senaste tre åren, så låt oss ta ett medelvärde kring 14000 som normalt för årstiden eller September månad. Det ger oss 9 952 687 invånare den 30 September – så nu är vi nära 10 miljoner i det här landet.

Bara i September lät sig 12 460 vuxna svenskar hednas genom ett aktivt val. Tyvärr lurades 541 stackare med av de kristna locktonerna – dessa armaa människor är nu ”slavar under Herren” som det heter, och tvingas betala mer än 3400 kr om året, och hundratusentals kronor eller så mycket som en miljon och mer (med ränta på ränta) under ett helt liv.. Vill DU avstå så mycket till ”Svenska” Kyrkan ? Tänk dig för – det finns bättre alternativ…

Under årets första 9 månader har mer än 60 003 svenskar hednat sig – det betyder att antalet som går ur genom ett aktivt val i år antagligen kommer överstiga 75 000. Till ”Svenska” Kyrkans nettoförlust om 54095 medlemmar kan man sedan lägga 80 979 födda, men av dem ”döps” eller rättare sagt tvångsanmäls nu bara 45,5 % till den kristna religionen i en fruktansvärd, svårt kränkande och närmast medeltida ceremoni. Samtidigt har 60 469 personer dött, och motsvarande 85% av dessa var kristna – och slutsumman ger 70 082 färre kristna – inte en månad för tidigt.

Allt som allt betyder detta, att de kristnas antal nu är under 6 155 009 personer, och att 38,2 % är HEDNINGAR – en uppgång med 1,4 % på bara 9 månader.

Fortsätter det såhär, kommer vi vara över 50 % och i klar majoritet inom 8 år – och då, äntligen – gryr en ny morgon för vårt land.

2607ba68c962fa3d332b9d7e3250fcef

Varför skänka bort över EN MILJON under en hel livstid, när du faktiskt borde få BESTÄMMA SJÄLV över dina pengar…

Asa-Logo_email

Att få LIVSTIDS medlemskap här, kostar bara 2000 – mycket mindre än vad normalinkomsttagaren GER BORT till ”Svenska” Kyrkan inom ett enda år

sätt in pengarna på Bankgiro: 556-3002 (Asa-Samfundet)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s