”En Påve kommer sällan ensam” (del 2) Tidningen Metros lögner och de sociala skadeverkningarna..

Tidningen Metro publicerade idag en falsk artikel, till bredden fylld med felaktig information om Katolska Kyrkans medlemsantal i Sverige och andra lögner. Helt okritiskt och helt utan någon pressetik eller något journalistiskt ansvarstagande publicerade man rakt av uppgifter, som man fått från Katolikerna själva. Bland annat påstod man, att Katolska kyrkan i Sverige skulle ha 115 600 medlemmar, och att medlemsantalet skulle ha gått upp med 38 %. Men då bortser man totalt från viktiga basfakta i sammanhanget. Katolikerna i hela Norden räknar ”medlemsantal” utifrån vilka personer som sägs ha besökt en gudstjänst eller varit med på något katolskt arrangemang en enda gång, och begär sedan statsbidrag efter det.

Det är som att säga, att alla som någon gång besökt en protestantisk kyrka, automatiskt skulle vara med i ”Svenska” Kyrkan, kanske därför att de gått på någon anhörigs begravning, eller liknande. Man kan lika lite påstå så falska saker, som att säga att någon per automatik skulle vara muslim, bara för att han eller hon gått på en enda fredagsbön i en Moské. Eller som om någon per automatik skulle bli Asatroende, bara för att den personen varit i Sverige och firat Midsommar…

Metro och dess journalister undertrycker också andra fakta. I Norge – vårt nära grannland, har Katolska Kyrkan blivit åtalad för grovt bedrägeri. Så sent som i Juni i år avslöjade Aftenposten, att Katolikerna i  Norge tilltvingat sig mer än 80 miljoner NOK (över 100 miljoner svenska kronor) i Statsbidrag. Allt på grund av sina mycket oetiska och mycket underliga principer för ”medlemsvärvning”. Norska Polisen och Finansinspektionen har varit inkopplad. Fylkesmannen eller Länsstyrelsen i Oslo har krävt tillbaka 40 miljoner NOK, men katolikerna vägrar betala tillbaka vad de stulit från ett helt folk !

Norsk polis i civila kläder slog till emot KATOLSKA BEDRAGARE ! De försökte tilltvinga sig minst 185 miljoner NOK, bara i år – på förfalskade medlemssiffror !

Norska Kulturdepartementet har klarlagt, att lagbrott föreligger. Av de nya 65 500 medlemmar som Katolikerna påstod att de skulle ha fått, var bara 28 500 ”äkta” när myndigheterna tillfrågade dem om saken. Allt detta avslöjades i början på detta år. Ändå publicerar Metro helt okritiskt liknande siffror – men varför ?

Alla vet, att Katolska Kyrkan sedan hundratals år är den rikaste ”andliga” organisationen i Världen överhuvudtaget. Ändå begär den bara mer och mer statsbidrag hela tiden, särskilt i de Nordiska länderna. Hur ska vi Nordbor – som ändå påstås vara Protestanter – någonsin acceptera det här fusket ?

I Sverige finns en mycket märklig myndighet vid namn SST, den sk ”Nämnden för Statligt Stöd till Trossamfund”. Denna nämnd påstår sig ha demokratiska ideal, och en demokratisk värdegrund – men man ger bara pengar till Monoteistiska religioner, som säger att deras ende ”Gud” har rätt. Buddhister i Sverige får något ynka hundratusental kronor, men annars går över 80 miljoner till Ökenreligioner från Mellersta östern av olika slag. Och varje år får vi svenskar punga ut med det här – via skattemedel. Själv har jag bara ett ord och ett uttryck för det: Jag tycker det är skamligt.

8db87356-75bc-4420-a839-c468df74a7ceBerndt Eidsvig, katolsk Ärkebiskop av Oslo. Åtalad för bedrägerier mot Norska staten och folket till ett värde av 40 miljoner NOK.

Förra året fick Katolska Kyrkan i Sverige mer än 10 miljoner SEK, enligt data från SST. Pengar, som gick direkt från den svenska statskassan till en av Världens rikaste organisationer – som INTE kan sägas behöva någon hjälp och ersättning från just Sverige. Enligt SST skulle katolikerna ha 109 000 svenskar och svenskor i sitt våld, siffror som man har stor anledning betvivla. Skumraskmetoder har konstaterats i ett nära grannland, men ingen oberoende undersökning har skett här.

Snart skall Stefan Löfvén – som säger att han företräder en ”Feministisk Utrikespolitik” (vad det nu är ?) ta Påven i hand. Och ändå har inte den svenska Regeringen alls bjudit in till något Påvebesök, som kan kosta staten åtskilliga miljoner. Sturups flygplats skall, som jag berättat, stängas av under två dagar. Hela Lunds innerstad lamslås. Och samma katoliker verkar för barnmisshandel, och för minskad aborträtt till kvinnor. Hur går det ihop med den påstått ”feministiska” uttrikespolitiken ?

Påven har sagt, att det är ”vackert” om föräldrar slår och agar sina barn. Påven har sagt att det är fullständigt ok att slå och bestraffa barn, så länge man inte slår dem i ansiktet, och så länge det görs med ”värdighet”.  The New York Times har också uppmärksammat det Påvliga uttalandet, som nästan ingen i svensk press ens vågar skriva om, av rädsla för att kritisera de mäktiga katolikerna. Påven är som bekant ofelbar, vilket är en dogm för hela den katolska kyrkan, och detta fastslogs så sent som 1870 i ännu en Påvlig bulla. Därför är hans uttalanden av mycket stor betydelse, eftersom de är direkt vägledande för den miljard katoliker som ännu påstås finnas i Världen.

papst-franziskus-mit-peitsche-kinder-schlagen-erlaubt-neue-alte-erziehung-skandal-zuechtigung-dogma-gewaltaetige-erziehung-vatikan-doktrin-qpress-1024x613Enligt svensk lag får man inte slå eller aga barn alls. Ändå uppmanar Påven just miljontals katoliker Världen över till precis detta. Hur kan man ens släppa in honom i landet, och hur kommer det sig att han ska få SKAKA HAND med Statsministern ??

Det här är inga trevliga saker. Det är inga bra värderingar, som denna katolska kyrka står för.

Också den internationellt erkända tidningen The Guardian i Storbritannien har påpekat, att Katolska Kyrkan fått genomgått FN-förhör, för sitt synnerligen odrägliga beteende emot barn. Jag citerar:

The Catholic Church’s position on corporal punishment came under sharp criticism last year during a grilling by members of a U.N. human rights committee monitoring implementation of the U.N. treaty on the rights of the child.

In its final report, the committee members reminded the Holy See that the treaty explicitly requires signatories to take all measures, including legislative and educational, to protect children from all forms of physical or mental violence – including while in the care of parents.

Katolikerna har redan varnats av FN för vad de fortsätter att hålla på med. Den Tyska Tidningen ”Die Welt” – en av det landets mest erkända media – frågar sig via sin Chefskommentator Torsten Krauel om Påven är riktigt klok. Lider han av ”andlig Alzheimers” (spirituellen Alzheimers) eller är han en ”snacksalighetens terrorist” (Terrorismus der Geschwätzigkeit) ?? Den Internationellt erkända organisationen ”Rädda Barnen” (Save the Children) har också tagit starkt officiellt avstånd ifrån Påvens uttalande.

30427976pd2h250mxh600mxw800w300

Påven har sagt att det är ok med kroppsaga för barn, ”så länge man inte slår dem i ansiktet”. Hur kan vi tillåta sådant i vårt land ?

Den Socialdemokratiska Regeringen i Sverige skall nu vara medlemmar av FN:s Säkerhetsråd – och ändå tillåter man sådana här flagranta brott emot de mänskliga rättigheterna. Sverige har skrivit under UNICEFs Barnkonvention, till exempel – men nu bryter Regeringen Löfvén rakt fram emot den, genom att ”samarbeta” med Påven.

Fram till 1873 fanns det ett totalt förbud emot all Katolicism i Sverige. Det var väl underbyggt. Påven ansågs och anses Ofelbar enligt den Katolska Kyrkans dogmer, och man kan inte vara katolik utan att följa hans order eller direktiv. Förut förde också Katolska Kyrkan krig, bland annat mot Sverige och Svenskarna – och uppenbart lagtrots kunde vår Regering inte tolerera.

Nu sägs det att vi ska ha ”religionsfrihet” – men det är inte samma sak som att man i religionens namn får göra eller säga vad som helst.

Rena lagbrott, bedrägerier emot staten eller barnmisshandel kan svårligen tolereras, särskilt inte i vårt moderna samhälle.

Svensk lag gäller fortfarande, och om vi accepterar en massa ”undantag” eller ”särbestämmelser” för än den ena lilla minoriteten och än den andra, så faller snart hela rättsstaten och vårt öppna samhälle sönder. Vi måste skydda våra barn, kvinnor och familjer – och gäller nu ”feministisk utrikespolitik” som man påstår, varför då ens tillåta Katolicism ??

nopepope-francis-1024x723

Sätt P för Påven. Han är ingen folkvald eller Demokratisk ledare – och HAN SKALL INTE VARA HÄR i vårt land !!

10923501_329262173945583_430666534429706355_n

Hundratusentals svenska soldater – samt ett oräknat antal män, kvinnor och barn om varandra – har DÖTT och GAV SINA LIV för den Frihet vi har idag.

De dog i kamp mot Katolska Kyrkan, och för ett fritt Sverige. Varför svika dem ? 6 November firar vi Gustav Adolf…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s