Hur man STOPPAR PÅVAR… Billigt och smärtfritt…

Det finns ett mycket enkelt instrument, som kallas Vuvuzela – och det är en riktig ”Påvestoppare”. Det blir utvisning och matchstraff i fotbollens underbara värld, och avblåsning för hela Påve-matchen om man använder det här lilla instrumentet, som är billigt i pris, men ändå kan skänka så mycket glädje.

vuvuzela3

Från Asatron känner vi alla till Heimdall, den store väktaren vid Bifrost – han som ser till att inga jättar, troll och annan ohyra blir insläppta i Asgård eller gudarnas Värld. Den som inte är rättvis, kommer aldrig förbi honom. Han beskyddar de små och svaga – för precis som Tor använder han sin styrka för att hjälpa människorna, och följa dem genom livet. Hans hörsel är så skarp, att han kan höra gräset växa, och han ser till var och en. I sin hand bär han det mäktiga Gjallarhornet, som en del kallar månens horn.

heimdall_an_der_himmelsbru%cc%88cke

Låt GJALLARHORNET ljuda – det kan stoppa själve Påven !

Nu finns det ett brott i Sverige som kallas ”störande av förrättning” (Pussy Riot gjorde sig en gång skyldiga till något liknande – fast i Ryssland) och jag uppmanar såklart ingen till att trotsa lagen – men ändå – på fotbollsmatcher, konserter och liknande är det inte förbjudet att uttrycka sina känslor, och man får faktiskt spela musik offentligt här i landet också, vad jag vet..

Vem sa att hornmusik inte kunde vara finkultur, av bästa Europeiska ”Schnitt” ?

Antag nu govänner, antag nu – att då vi och människorna i den vackra staden Lund plötsligt fått en Påve på halsen – ingen av oss har bjudit in honom, ingen vill ha honom där – ja – antag då att vi liksom lirar lite, ute på gatan och allmän plats – som en enkel och verkningsfull liten hyllning, så att säga... Fattar ni galoppen ?

musikhornSkånsk Musei-arkeolog vid Fotevikens museum. Fin musik med historia…

Ingen kan stoppa folkets Gudar, eller musikens makt. Ingen Påve och ”Allsmäktig” Gud ska befalla över oss. Här är vi fria människor i ett fritt land, och vi har rätt att värna och skydda det som blivit vårt. Också våra kvinnor och deras kroppar är heliga för oss – och när Katoliker i Polen kränker aborträtten, skändar barn och begår andra mörka handlingar – ja då måste vi stå upp och säga ifrån vad vi tycker… Att låta varningens horn ljuda, för fred och demokrati – mot Påven och för ett öppet samhälle…

heimdalls_hornarticle-1287631-0a179dbb000005dc-599_468x536

Med en Vuvuzela i varje hand – stoppas Påvar i alla land. Låt inte Jehova trycka ner er mer – protestera ljudligt, och låt höra ännu fler…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s