En Påve kommer sällan Ensam, del 3: ”Den Moraliska Stormakten”

Idag noterar Dagens Nyheter, liksom osökt och av en ren händelse, att Vatikanens Ekonomichef, tillika Australiens Ärkebiskop George Pell förhörts av polis för minst två fall av misstänkt pedofili. Som vi alla vet, skall det snart ske ett Påvebesök här i Sverige i Lund av alla platser, och på Halloween av alla datum. Det är kanske heller inte någon slump, vem vet ? Vad Svenska media däremot inte berättar, är att ”Affären Pell” varit känd sedan mycket länge. Pell har varit eftersökt både för brott som begicks på 1970-talet, och sedan vid flera tillfällen på 1980-talet, skriver den ansedda brittiska tidningen ”The Guardian”Den höge Monsignor Kardinalen har varit kallad till Polisen redan i februari i år, säger ”The Guardian” – men det är först nu – i slutet på Oktober – som han frivilligt inställer sig för förhör, enligt vad DN uppger.

Tänk om alla Australiensiska medborgare, som blivit misstänkta för någonting skulle behandla Polisen på det viset ?

Eller tänk, om alla Italienska medborgare eller svenskar skulle behandla sitt lands Polis på samma sätt ? – Dvs, man svarar bara på frågor när man själv vill, och bryr sig inte om några kallelser. Kommer man alls, sker det först efter ett halvår, och då genom ”frivillighet”. Det är ju synnerligen charmant, som alla förstår. Men hur skulle det gå med rättssäkerheten och Polisens arbete i något land, ifall alla gjorde som Monsignor Pell ?

franciskus-1-lowTeckning av den svenske tecknaren J E Ander från 2013

Samme Kardinal har också sagt – så sent som i Juli i somras – att allt ”bara är en förtalskampanj”. Han själv ska vara helt oskyldig, trots flera åsyna vittnen, menar Kardinalen. Dagens Nyheter skriver idag såhär:

Övergrepp mot barn bland präster och andra anställda inom den katolska kyrkan har länge varit ett öppet sår i Australien. I staden Ballarat, Pells hemstad, i Victoria ska hundratals barn ha drabbats medan kyrkan länge valde att sopa problemen under mattan – och övergreppen fortsatte.

George Pell har i förhör tidigare sagt att han tycker att kyrkan begick ”katastrofala” misstag när man valde att inte tro barnens berättelser. Han nekar till alla brott.

Den australiensiska människorättsorganisationen ”Broken Rites” har dokumenterat tiotusentals fall, inte alls bara ”hundratals” som DN uppger. Bland annat uppger man, att Pell var verksam som pedofil redan på 1960-talet, och inte alls bara 1970-80 talen, samt att det finns ännu fler vittnesmål rörande hans person.  Det är ju faktiskt ganska relevant i sammanhanget. Varför granskar DN inte dessa källor ?

Sverige under Regeringen Löfvén ska nu vara ”en moralisk stormakt” sägs det. Dessutom skall Sverige enligt Statsministern – som talat om saken inför hela FN i New York, ja ingen mindre församling – ha en ”feministisk utrikespolitik. och hela Regeringen Löfvén, ned till varje enskild Minister, skall också vara just ”Feminister”. I alla fall enligt Regeringen själv. Vad innebär då detta ? Är det ”Feminism” att skaka hand med en religiös ledare, vars närmaste medarbetare och ekonomichef ifrågasatts såhär ?

I Polen – det torde vara välkänt – har den katolska kyrkans företrädare bedrivit lobbyverksamhet för hårdare abortlagar. Dessutom har man bedrivit Exorcism på barn och ungdomar – och flera liknande riter. Detta sker idag, 2016. Är det också ”Feminism” ?

Vem har för övrigt alls bestämt, att Påven ska komma till Sverige ?

Vem har fattat själva beslutet ?? Har Riksdagen fått godkänna det ?

Vem styr Sverige ? Vem är chef ???

ar-710269866-jpgmaxw660maxh440q100isomodifieddatePå Guds bekostnad lever orkestern, men det är DU som får betala festen” (Citat KSMB 1980 )

Varken Statsministern eller Statschefen – alltså Hans Majestät Konungen, Karl XVI Gustavhar anordnat eller anstiftat detta Påvebesök. Det vilar inte på någon som helst demokratisk grund, för varken Riksdag eller Regering har alls tagit ställning till, om det ens behöver genomföras. ”Svenska” Kyrkan är INTE någon Statskyrka, eftersom den upplöstes redan år 2000. Juridiskt sett är ”Svenska” Kyrkan bara som Motormännens Riksförbund, Sjöräddningssällskapet, Sveriges Muslimska Råd eller vilken annan förening eller ”andligt” samfund som helst. De har ingen särställning, och ingen som helst rätt att begära något sådant här av Statsmakten.

Visst – Karl XVI Gustav kan säkert skaka hand med Påven – eller vilken religiös eller världslig person som helst (Konungen har skakat hand med mig också – det skedde å Marinmuseums invigning i Karlskrona, 28 Juni 1997 samt ånyo på Borgholm samma år några dagar senare, då Hans Majestät hedrade mig med ett personligt besök) då detta är hans önskan, eller då hans stab eller kanske adjutant framställer en förfrågan om saken. Så brukar det vanligen gå till, tror jag mig veta. Jag står självfallet bakom min Konung,  och respekterar hans önskan att möta just Påven, ifall så nu är fallet -men jag måste påminna majestätet om att han enligt vårt lands grundlagar, (Successionsordningen) måste vara av ”Den rätta Evangeliska läran” och därmed inte Katolik.

Idag är det nämligen Religionsfrihetens Dag över hela Världen, något som vi Hedningar också har rätt att fira – och det är även i högsta grad relevant i sammanhanget – Kungligheter utomlands har respekterat detta. Den Svenske Kungen är nämligen undantagen från alla bestämmelser om just Religionsfriheten, just genom våra grundlagar. Han kan inte vara katolik, och blev han det skulle han få avsäga sig tronen – och därmed har han ingen religionsfrihet, för han måste vara Protestant, helt enkelt. Det är en av de skyldigheter eller inskränkningar man har, som Svensk Kung – men i övrigt var det alltså så, att ”full religionsfrihet” skulle råda i ”den moraliska Stormakten Sverige”.

No-Pasaran-2012-as-worn-by-Nadezhda-Tolokonnikova

Hur ser det nu ut med den saken ? Är alla religioner likställda, eller finns det dem, som TROR SIG KUNNA BESTÄMMA över alla oss andra ?

Hur mycket kostar Påvebesöket för den svenska staten ?

SST+logotyp_max

Det påstås, att det skulle finnas 109 000 katoliker i Sverige. I Norge har Kulturdepartementet redan avslöjat, att samma Katolska Kyrka där dribblat och fuskat med sina medlemssiffror, i tydlig avsikt att tillskansa sig statsbidrag på det allmännas bekostnad. 

65.500 nyregistreringer fra 2010 til 2014 er gjennomgått. 56.500 av disse ble registrert gjennom diskutable metoder. 28.900 har bekreftet medlemskapet, mens cirka 6.800 ikke ønsker å være medlemmer. (Dagbladet i Norge, 2016-02-15)

Människor har blivit registrerade som Katoliker, utan att de ens ville. 80 % av de påstådda medlemmarna, tillkom på falska och uppdiktade grunder – bland annat på så viss, att man påstod att alla som någon gång gått på en Katolsk gudstjänst – ”automatiskt” skulle vara Katoliker. Sedan tog man betalt av Norska staten för detta. Inga polisundersökningar har än så länge skett i vårt land, men det förefaller sannolikt, att samma ”diskutable metoder” kan ha använts här med.

Tidigare har det påståtts, att inga kostnader alls skulle uppstå för samhället pga Påvebesöket. ”Avsändare” och källa till dessa budskap har varit ”Svenska Kyrkan” (som handlat över huvudet och bakom ryggen på hela landets befolkning)

Nu träder Susanna Trehörning, Chef för Personskyddsenheten på SÄPO fram i dagens tidning. Hon avslöjar, att en hemlig grupp av Poliser arbetat med saken ända sedan i februari. Helt gratis, får man förmoda – eller hur gick det till – egentligen ?  Hon jämför saken med USA:s President Barack Obama – eller rättare sagt hans besök i Sverige – något som enligt öppna källor engagerade mer än 1600 årsarbetskrafter – är också det gratis, eller vad menas ?? För övrigt är hon en synnerligen väl meriterad polis, med chefssskap över kriminalenheten mm bakom sig – och redan för två år sen konstaterade hon att kostnaderna för Politikernas livvaktsskydd (bla Mona Sahlins) hade fördubblats

4iqgqnw8eehihsbvl2d6iighpscRing GENAST Fru Trehörning ! (Hon har koll på precis ALLT !)

great-seal-of-the-usa

HJÄÄLP ! Det är ett Allseende Öga i min Trehörning  ! (Svårt att sova, när sådant händer)

Varje år delas det ut tio miljoner kronor till Katolska Kyrkan i Sverige, genom SST, en märklig ”specialmyndighet” som spenderar 80 miljoner om året, varav endast och endast bara Monoteister, samt några Buddhister (de får 700 000 spänn, lite vid sidan om; tack vare ”den moraliska stormakten”) alls är godkända för bidrag. Wiccaner ska inte sticka upp. Humanisterna får ingenting. Inga andra religioner heller – men Katolikerna – som redan är rika, ja de ska ha miljon efter miljon…

Är det ”moraliskt” att göra på det här viset ? Med vilken rätt, frågar jag. Med vilken rätt ?

Postnord anmäler nu att till och med Postutdelningen i Sverige blir försenad, enbart pga Påvebesöket. Inte ens brev- och pakethanteringen i vårt land kan längre fungera normalt, pga Påven. Vad kostar det ? Vem betalar det ?? Tror någon att det är ”Svenska” Kyrkan eller något Lutherskt Världsråd som betalar det här också ?

Sturups internationella flygplats skall stängas av i två dagar. Fraktflyg och passagerarflyg måste omdirigeras. Vem betalar ?

Lunds Kommun stänger av gator, lokaltrafik, fjärrtåg och P-platser. Vem betalar ?

Svaret är givet. Det är du och jag som får betala, betala och betala… För något som vi själva aldrig valt, och för ett litet litet särintresse ingen av oss vill ha..

På måndag är det – som Humanisterna noterat under rubriken ”Svenska Kyrkans Medlemsvård” – dags för det mystiska stoppdatumet för de som vill gå ur ”Svenska” Kyrkan. Varje år måste varje svensk normalinkomsttagare – med en månadslön på sådär 28 000 – betala, betala och betala 3200 kronor eller mer – allt till samma ”Svenska” kyrka. Detta ORÄKNAT alla de miljoner och åter miljoner, som nu ska vräkas ut för ett enda ”Påvebesök” på två dagar.

Vad har vi vanliga människor i detta land egentligen för nytta av det ? Vems intressen tjänar detta ??

Ingen vet varför de som försöker gå ur efter 31 Oktober ska betala mer än ett års extra skatt – och först räknas som utträdda eller hednade efter 14 månaders extra betalning – men så har det varit sedan 1950-talet. Då skyllde man på att Folkbokföringen måste ske för hand, men sedan 1980-talet har ”Svenska” kyrkan inte alls hand om någon folkbokföring längre – Det privilegiet försvann när SÄPO upptäckte Alexander Radlers och Antje Jackélens kontakter med STASI och DDR – och samma Fru Jackélen är nu Ärkebiskop över hela vårt land – med Ensamrätt och ”Fri Dragning” på att beställa hit en massa Påvar, närsomhelst, hursomhelst, varsomhelst – bara hon får som hon vill..

Så går det till i ”Den Moraliska Stormakten”

Eller är det en DEMOKRATUR vi har här ??

demokratur

Bara vissa meningsyttringar får komma fram i Demokraturen, sa en gång Vilhelm Moberg – han som skrev ”Från Oden till Engelbrekt”

Och det värsta av allt – Medborgarna ser inte ens vad som pågår. Alla har blivit så duperade, blåsta, lurade av media att de inte ser vad de får betala, betala och betala för. Man döljer åsiktsförtrycket. Och den fria debatten stryps.

Idag är religionsfrihetens dag. Fira den bäst ni kan, goda medborgare – väsentliga delar av er frihet har redan tagits ifrån er.

Emanuel Karlsson, den namnlöse datorprogrammeraren som skapade sajten ”offentligt.se” och avslöjade hur ”Svenska” Kyrkan plötsligt vägrar att godta Bank-ID sade nyligen i en intervju med tidningen ”Dagen” att den ”Svenska” Kyrkan mest liknar en dåligt ihopkommen, oseriös Prenemurationstjänst.

Så kan man också se det.

Jag själv firar ingen Halloween. Jag firar inga besökande Påvar heller.

dsc_4890_copy_580cf82d2a6b222f55aeaea0

Som bekant är jag en Asatroende Hedning, inget annat. Mina förfäder och döda anhöriga var inga spöken, katolska djävlar eller demoner. 

Jag är en son av mitt folk, och jag bor i detta land.

Jag slåss för alla de vapenlösa, för kvinnor och barn och för deras rättvisa. För de av mina stackars landsmän och landsmaninnor som håller på att ge upp, och som inte orkar betala, betala och betala mer. Deras pengar är slut. Deras krafter är på upphällningen. De är förtvivlade över detta land, förtvivlade över det slags Regering vi har. 

För de som är drabbade av denna unkna, sunkiga och usla kristendom, och emot alla de som förgriper sig till och med på små barn, och på de svagaste och allra mest utsatta svenska familjerna. Där står jag – ”och jag kan heller inget annat” som Martin Luther en gång sa.

Jag går ut i Frejas och Hels vildmark, ut i naturen, ut till mitt folk och dess rötter. Jag söker mig nya vägar, för en mänskligare och bättre Värld.

Kan någon Påve hindra mig ?

Kan någon ”allsmäktig Herre” förhindra, att jag går min egen väg och tänker mina egna tankar ??

Kan någon Ärkebiskop eller något annat Ärke-Härke stoppa mig ???

Det tror jag inte. Jag är emot alla Påvar, stora som små. Ni hindrar mig inte alls.

1621947_10153114725312264_607216769408435392_n

4 thoughts on “En Påve kommer sällan Ensam, del 3: ”Den Moraliska Stormakten”

  1. Sista bilden ska den som räcker ut handen utan att veta rätt från fel få skuld för det när den andre som vill ha handen själv är då i beroende till en annan människa när denne borde vara stark nog att inte behöva denna då dumma utsträckta handen?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s