Hedniskt motstånd i Stavanger och Sverige – kampen går vidare !

I Stavanger Aftenblad, den största dagstidningen i vad som är Norges tredje största stad, finns idag en artikel om hur kampen för Hedendom och oberoende går vidare även i dagens Norge, trots kristendom och indoktrinering. Som vanligt ger sig de kristna på barn, och tvekar inte att oblygt försöka indoktrinera och värva samhällets svagaste medlemmar. Norskan Thyra Graesdahl, som säger sig vara muslim, samt hennes sambo – mångårig medlem i det Norska Hedningsamfunnet fick uppleva hur deras nioårige son fick ”värvningsbrev” och riktad reklam från den sk ”Norske” Kirken, som inbjöd till bibelstudier och kristnande av barn som går i femte, sjätte och sjunde klass – och även då är Thyras son för liten, eftersom han bara går i tvåan ännu.

norwegian-society-of-heathens

”Dere må STÅ PÅ KRAVA – VI er Hedna !”

– Hvorfor sender de ut personlig adresserte brev til tiåringer som aldri har vært medlem av kirken? Vi har ingen interesse av dette. Selv meldte jeg meg ut av kirken som tenåring, det samme gjorde min samboer. Jeg synes dette vitner om aggressiv kirke­rekruttering. Dette er ufattelig frekt, sier Græsdal til avisa Vårt Land.

Tilläggas bör, att tidningen ”Vårt Land” tidigare tillhörde de media i Norge som avslöjade katolikernas ränker, och hur medlemsfusk resulterat i kristna bedrägerier på mer än 80 miljoner NOK (mer än 100 miljoner svenska kronor) som Katolska Kyrkan tilltvingat sig från Norska staten och folket. Svenska medier vågar fortfarande inte skriva ett enda ord om detta. 

Till och med ”Bispedömerådet”, Stavangers regionala motsvarighet till de kristna special-domstolarna, eller de sk ”Domkapitlen” i Sverige, stöder Thyra Graesdal och erkänner, att metoder som de här är både oetiska och illegala. Mission borde inte riktas emot barn – det är inte acceptabelt.

– Jeg ringte menighetsrådet i Garder kirke for å spørre hvordan de hadde fått tak i adressen til sønnen min. Den hadde de fått via «lokalkunnskap», sa han jeg snakket med. Han var overhodet ikke lydhør til kritikken min og virket mer opptatt av å formidle hvor positivt og fint det er å ha sin egen bibel, sier Græsdal, som derfor besluttet å ta kontakt med bispedømmerådet. Hun husker ikke navnet på vedkommende.

imageHedniska mödrar i Norge måste nu försvara sina egna barn – emot fräcka attacker från kristna !

Själv tror jag att Thyra Graesdal – som inte alls klätt sig i hijab eller liknande (se bild ovan – även ”Vårt Land” har skrivit om saken) skulle kunna få sin son att växa upp i fred, om hon hängde en Torshammare om sonens hals – Thor har alltid varit de smås och svagas beskyddare ! Också här i Sverige upplever jag själv hur jag ständigt bombarderas med upplagor av ”Amos” och allehanda kristna förslamningsblad, eller vad det nu heter. Och det trots att jag klart och tydligt satt upp en skylt med texten ”INGEN REKLAM” samt ”BETTLERI UNDANBEDES” på min egen dörr..

640-670-emaljskylt-bettleriJust det ! Påvar, Tiggare, Nasare och andra kristna Bedragare är inte välkomna här längre…

Det senaste ”förslamningsblad” jag fick innehöll det groteska påståendet om att ”den kristna läran har tusen användningsområden”. Jag använde detta budskap till att rensa upp i vasken med – och i och för sig – tidningen fyllde verkligen sin funktion, det kan jag garantera…

Men allvarligt talat – När till och med barn blir utsatta för all denna kristna mission och ”värvningsförsök” – hur ska vi Hedningar och föräldrar ens stå ut. ”The line, it is drawn, the curse, it is cast” skrev årets Nobelpristagare i litteratur, som alla vet. Det passar ovanligt bra, såhär i Allhelgonatider. Nu är det dags att de kristna lärs veta hut, helt enkelt !

d837ea889573836e03102262dca41e27

Utanför Stavanger står fortfarande detta monument över slaget vid Harfsfjord 872 och Norges enande !

Tusen år av motståndskamp – Tusen år av seger !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s