Våldtäkt av ”ensamkommande” på Svensk 13-årig flicka vid Frälsningsarméns Konfirmationsläger

Idag berättar den kristna nyhetssajten ”Nyheter Idag” – som själv har frikyrkligt ursprung – hur en svensk 13-årig flicka våldtogs av en ”ensamkommande” yngling vid namn Muhammed på ett av Frälsningsarméns konfirmationsläger. Frälsningsarmén – en otäck kristen militant sekt med ca 12 000 medlemmar i Sverige – försökte medvetet tysta ned saken via sina ledare på ungdomslägret vid Hjälmargården i närheten av Vingåker, Södermanland, men nu har förövaren fått sin dom i Västmanlands tingsrätt. Samma person uppges också ha våldtagit och ofredat flera andra unga etniska svenskor – och det hela utgör ännu ett sorgligt exempel på hur det ofta går till i vårt land nuförtiden. Enligt BRÅ, Brottsförebyggande Rådet, löser Polisen bara 18 % av alla undersökta brott – sexualbrott och våldtäkter inbegripna, så det är väl rena rama turen att det här kommit till allmänhetens kännedom..

Jag citerar, direkt från ”Nyheter idag”:

Natten den 22 augusti förra året blir en flicka våldtagen av en ung man vid namn Mohammed på ett sommarläger arrangerat av Frälsningsarmén. Det började med att gärningsmannen skriver ett meddelande på en telefon och visar detta för flickan, där han frågor om hon är oskuld. Enligt en dom från Västmanlands tingsrätt ska flickan ha svarat nekande.

”Bra, då vet jag vem jag skall satsa på”, svarade Mohammed.

Sedan ska Mohammad vid olika tillfällen kysst och tagit på flickan, både på brösten och mellan benen. Trots att flickan på olika sätt markerat och även rakt ut sagt till Mohammed att hon inte varit intresserad har han fortsatt. Till slut tvingade han sig på flickan i en soffa. I domen står att hon frågade om han skulle våldta henne varvid han svarade ”ja, om jag måste”. Sedan fullbordades våltäkten på det kristna sommarlägret.

Frälsningsarmén valde att inte kontakta polis

Dagen därpå ska Mohammed fortsatt att göra närmanden mot flickan som själv försökt undvika honom. Senare, samma dag, ska vuxna på lägret fått kännedom om vad som hänt, men de valde att aldrig kontakta polisen. I domen står att läsa att ”de var ledsna, men att de helst inte ville skicka hem Mohammed”.

Till slut skickade flickan ett SMS, där hon berättade vad som hänt, till sin mor som just då befann sig på en kryssning till Helsingfors. Senare ska flickan även förts till sjukhus.Mohammed dömdes för den våldtäkten, samt ytterligare en våldtäkt mot barn – en flicka som bara var 13 år – till totalt sex månaders sluten ungdomsvård. Flickan på sommarlägret uppges i domen haft ont i underlivet cirka en vecka och mådde dåligt under åtta månader.

rape_sweden_chartsSedan 2011 görs inga fler officiella diagram – men kontrollera själva – om ni hittar data…

Samtidigt gav SST, den ”statliga nämnden för stöd till Trossamfund” samma ”Frälsningsarmé” 1,2 miljoner SEK i bidrag, enbart under förra året.

Ska kristna frikyrkor som öppet ljuger och ”Mörkar” sådana här saker alls ha bidrag ? Vad tycker ni själva, goda medborgare ??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s