Politikernas hemliga plan för Stockholm: Vi ÖKAR bördorna för vanligt folk…

Tillvaron innehåller tvära kast mellan positivt och negativt. Allt jag tar upp i den här bloggen – i de mest skilda ämnen samtidigt – bär syn för sägen. I Dagens Nyheter gör idag journalisten Mia Tottmar intressanta observationer om vad byråkraterna inom landstingets tillväxt- och regionplaneförvaltning planerat för alla Stockholmares del. Invandringen skall fortsätta öka och befolkningstillväxten skena iväg. Sådan är deras plan, som de bygger de framtida besluten på – och ingen har frågat vanligt folk i staden vad de faktiskt tycker om en sådan politik.

femalepeasants-carry-load

Dags för Maktombyte eller rent av REVOLUTION ?

Varje Stockholmare i arbetsför ålder måste idag försörja 0,66 arbetsoförmögna personer, förutom sig själv och sin eventuella familj. Nu vill Landstingets byråkrater öka bördorna ännu mer. 2025 skall varje yrkesarbetande försörja 0,75 parasiter, som får allting gratis. Staden får allt fler och fler äldre och yngre – de ”onödiga ätande” eller de tärande blir allt fler och fler- på de närandes eller de arbetandes bekostnad.

haddock-bovar-banditer-byrc3a5krater

Befolkningen i innerstaden förväntas växa till över 1 miljon, vilket innebär extrema invandringstal. 2015 kom 35.200 personer hit från utlandet. Förutom en mindre nedgång i år väntas invandringen öka varje år till en högsta nivå på 37.500 personer 2020. Åren därefter väntas den minska igen för att år 2025 uppgå till 36.500 personer. Utrikesfödda personer utgör i dag 23 procent av befolkningen i länet. Andelen väntas fram till 2025 öka till 27 procent. Inte sedan medeltiden – då tyskarna dominerade – och Käpplingemorden åstadkom etnisk rensning emot svenskar – har något sådant ägt rum.

Man får en huvudstad, vars befolkning till stora delar inte kommer från Sverige – är det verkligen detta vi vill ha ?

11407154_678742158897725_6707120269258495062_n

Samtidigt har ingen politiker – oavsett parti – den ringaste plan eller idé för hur man ska kunna skapa alla nya arbetstillfällen eller bostäder som behövs på sikt. Stockholm är inlåst i en fälla – och trängseln växer, sjukhusplatserna blir färre och välfärden går ned.

bigoriginalTerror-attack, som väntar på att utspela sig… och ett sårbarare, instabilare samhälle väntar – allt enligt Landstingets plan för D-I-G….

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s