Nu inser ”Svenska” Kyrkan den bistra sanningen…

”Sent skall syndaren vakna” lyder ett kristet gammalt ordspråk, och det kom jag att tänka på i veckan. Två dagar efter det att jag kommenterat Svenska Kyrkans medlemsras, kom journalistkåren i vårt land på att det kanske var dags att kommentera samma sak. Alla upprepar de samtidigt papegojmässigt samma TT-telegram, helt utan källkritik, utan faktakoll, utan självständigt tänkande, utan tillstymmelse till varje form av intellektuell analys kring vad det hela kan innebära.

De enda två tidningar jag läst som har något att tillägga till standardförklaringen att allt skulle bero på Kvällstidningarnas avslöjanden från i somras om långt gången korruption inom ”Svenska” Kyrkan och att just dessa artiklar skulle resulterat i ”det värsta medlemsraset någonsin” är Helsingborgs Dagblad och Sydsvenskan.

Man påstår, att just 2016 års medlemsras skulle varit det största, vilket är en sanning med åtskillig modifikation, eftersom nedgången efter Statskyrkans avskaffande de facto var större. Och när vi nu INTE längre har en Statskyrka – varför envisas då dessa Evangeliska Lutheraner – som de väl rätteligen bör kallas – med att på falska grunder hävda, att just DE skulle vara de enda, som får företräda Svenska folket eller Staten Sverige i andligt hänseende ?

Deras kyrka är inte ett enda förbannat dugg ”svenskare” än någon annan, för att nu tala klarspråk, och säga det rent ut. Ursäkta uttrycket ifall det nu skulle ”kränka” – men så ÄR det faktiskt… Ingen kristen kyrka har ensamrätt på det här begreppet. Ingen kristen organisation har den minsta rätt, att försöka genomföra ”Coup d’Etat” eller med andra ord Statskupp vid Riksdagens öppnande, och tvinga alla Riksdagsmän att delta i ett lovprisande av den kristna läran.

Sådant ser faktiskt mycket illa ut, ifall Statskyrkan nu ska vara avskaffad.

Endast staten självt och dess företrädare borde ha rätt, att syssla med statsceremoniell verksamhet, och det m-å-s-t-e dessa kristna lära sig att förstå – om så behövs ”den hårda vägen”.

bigoriginalGAME OVER !! Rien ne va plus – Raus Raus ! Von unserem land hinaus –  DAS SPIEL IST AUS !!

Årets medlemsras kan också ha flera och helt skilda orsaker – för i pressen spekulerar man bara – här finns ingen som verkligen v-e-t. Helsingborgs dagblad har uppgett, att det skulle vara så att en hemlig rapport som internt tagits fram inom kyrkan, och som får publiceras först nästa vecka på det stora Kyrkomötet visar att ”Svenska” Kyrkan själva erkänner, att enligt deras kalkyl så kommer endast 45 % av svenskarna alls vara med i denna kyrka år 2030.

Att då skylla ifrån sig, och peka på kvällstidningar som Expressen och Aftonbladet som den enda orsaken till detta, framstår inte som vederhäftigt alls.

Man kan mycket väl tänka sig flera andra hypoteser, och för övrigt tycker jag att det är ytterst märkligt att inget Universitet, ingen Högskola, ingen Samhällsvetare, ingen Statistiker och inte ens SCB vågat granska den här utvecklingen och dess orsaker.  Om det nu – oavsett vad vi tror på, oavsett vilken religion och livsåskådning vi tillhör och oavsett om vi är med i ett samfund eller inte, faktiskt ÄR så som jag själv i nära sju år förutspått, att mer än 50 % av svenska folket blir hedningar inom sex-sju år, så KUNDE ju någon våga ställa frågan, ifall detta beror på inkomst, socialgrupp, kön, åldersfördelning, arbetstillhörighet, region och var i landet man bor eller andra meningsfulla faktorer.

index

Är det inte en skyldighet för denna myndighet, att allsidigt belysa samhällsutvecklingen ?

 

Men nej, men nej – ingen vågar utmana denna mäktiga organisation – ingen vågar ens fråga. Allt som hörs är bara prelaternas och biskoparnas egen version av saken – och media hör och lyder.

imageHur kan mindre än 100 000 katoliker kräva, att 19 000 poliser ska bevaka deras Påve – för 30 miljoner eller mer ? Var är varsamheten med skattemedel ??

Under PÅVEBESÖKET krävde man, att hela landets Poliskår skulle stå med mössan i hand och bocka, bocka inför överheten. Kanske så mycket som 30 miljoner kostade detta – allt bara för att mindre än 1% av befolkningen – katolikerna – skulle få topprida hela samhället och se sin store idol. ”Återkatoliserandet” av Sverige verkade inte vara någon större succé – för man firar inte reformationen på det viset – och många hoppade av under månaden Oktober, eftersom de trodde, att den kyrka de gått med i ju skulle vara Lutheransk och inget annat. 

Ärligt talat tycker jag synd om de stackars goda kristna i vårt land som måste stå ut med en sådan bedrövlig ledning.

Många som var med i denna kyrka, var en gång troende Lutheraner – vi svenskar har varit det i mer än 500 år snart — och de tycker inte om något ”Påveri”.

Så sent som i Måndags fråntogs ”Regionchefen” i Uppsala Ärkestift sin befattning, och tvingades avgå. Han framträdde i UNT, och påstod att han var ”oerhört ledsen” för det inträffade. Aftonbladet har tidigare avslöjat hur denne bland annat reste på en privat semester till New York tillsammans med sin fru på kyrkans bekostnad. Han var inte ledsen alls i new York, visade sig – men det blev han sedan man väl kommit på hur han använt medlemmarnas pengar

Kan detta ha något med den plötsliga medlemsförlusten att göra, kantro ? I avsmak vänder sig folket bort, när de ser vad prästerna håller på med.

Och – det är – tyvärr – inte bara det.

barndopEtt religiöst samfund som håller på och TVÅNGSVÄRVAR mycket små och späda barn – helt utan att fråga efter individens vilja – hur kan det accepteras ?

Vi har den ökände ”Kyrkochefen” i Växjö också – han som arresterades för barnsexbrott i höstas, och även han fick lämna sin tjänst. Domen väntas innan årsskiftet, säger min trogne vän i bloggosfären, den frispråkige och folklige Dag Sandahl, som själv har varit präst i Växjö stift, och känner de inblandade, inklusive biskopen där. Och han är inte det ende. Vi har fallet med den för barnvåldtäkt dömde Oskar Kalm i ärkestiftet, till exempel.

Vi har den sk ”Ungdomsledaren” som mystiskt nog fick sänkt straff – för att han var med i Svenska kyrkan. Också i det fallet var brottsrubriceringen våldtäkt mot barn.

Sammanlagt har jag tididgare skrivit om sex eller sju väl dokumenterade fall av sånt här ibland Svenska Kyrkans präster i Sverige – bara på de senaste två åren. Många människor – också Biskopen i Växjö – har sagt att de känner sig mycket illa berörda av vad som sker – och det kan man ju förstå. Kyrkan påstår att den har en policy mot detta slags brott – men uppenbarligen fungerar den ju inte alls – sånt här är ju förankrat ända upp på Stiftskansliernas nivå – som vi sett under hösten.

Att man då tappar medlemmar i denna unkna kristna miljö av bebis-dyrkan, jesus-barn och knubbiga keruber (vi har fått se hur sådant slutar, och det slutar inte ens vid de kristna barnungarnas ryggslut) och att folk till sist inser, att förtrycket av barn är en del av den kristna strukturen, och den ”Allsmäktiges” eviga Führer princip (Jesus är ju ”herren” som man vet – och honom måste man bara lyda ) – ja – är det så konstigt, att kristendomen blir impopulär av sånt här ?

index2

Dag Sandahl har vågat ställa frågan om inte Utträdet ur Kyrkan måste leda till ett avträde – för så skriver han faktiskt. Han skriver inte detta därför att han så att säga blandat ihop Sakristian med Svinstian – ni vet väl att det finns två sorters stior – men därför att det måste till en rejäl omvärdering – och ett utbyte av ledningen bakom alltsammans. Utan det, har ”Svenska” Kyrkan ingen framtid alls, antyder han – och fastän hedning, är jag böjd att hålla med.

Han berättar om hur Antje Jackélen plötsligt utsetts till hedersdoktor i Greifswald, en tvivelaktig ära, som tidigare tillkommit bland annat Erich Honnecker, DDR:s diktatoriske president, och hur samma Jackelén – känd för sin totalitära människouppfattning –  plötsligt blev ”habilitiert” trots sina kopplingar till DDR-regimen, och hur hon själv uppträdde under alla dess mörka år.

Han berättar om hur mobbing förekommer inom Svenska Kyrkan – många präster som ställer sig på folkets sida blir kritiserade, utfrysta av sin egen ledning och så uteslutna. Dålig personalvård, vantrivsel och kotterimentalitet härskar. Jag har själv tagit upp vissa fall, där Ärkebiskopen varit inblandad. De hemliga bandinspelningarna i Skanör, och hur församlingsprästen där ”petades” och bildade ett eget kyrkligt parti. Återigen är det ledningen det beror på – och alltsammans har nog också en viss betydelse för medlemsutvecklingen – det måste man till sist erkänna, även om man kanske inte vill.

I en artikel – som han nu tagit bort från sin blogg – redovisade Dag Sandahl hur det – ironiskt nog – förekom en bild på s.7 i Växjö Stifts årsrapport för 2017 där Biskop Modérus och den nu för barnsex avskedade ”Kyrkochefen” gick hand i hand, på det av Kyrkan arrangerade ”Pride-tåget i Växjö” under en banderoll med textenSe mig som jag är”.

Onekligen har medborgarna i vårt land fått se mycket – eller mer och mer – från dessa biskopar och deras kyrka.

klassikerÖÖÖÖH-DUGG-GYGJA !

 

De stackars svenskarna har tröttnat, helt enkelt. I veckan har det också visat sig, att ”Svenska” Kyrkan nu vägrar godta människors utträde per email, liksom de tidigare vägrat godta Bank-ID och hela tiden sedan 1950-talet vägrat människor utträde, under årets två sista månader. Istället tvingas människor betala, betala och betala ett helt år extra – via skattsedeln – med procent på allt de tjänar.

Inget annat samfund, ingen annan myndighet, inget företag och ingen organisation i hela Sverige uppför sig på det här befängda sättet – och det väcker berättigad kritik.

Människor i det här landet ”köper” inte allt det här längre.

Nu vill vi vara fria – också i andligt hänseende.

Statistiken visar tydligt och klart, att bara en tredjedel av svenskarna gifter sig kristet. Bara 75 % vill ha en kristen begravning – och den andelen minskar i snabb takt. Bara 45 % av landets föräldrar tror på något så ohyggligt och föråldrat, som spädbarnsdop. Detta är FAKTA, och det kan man bara inte motsäga.

Sen är det upp till var och en vad man gör åt saken, eller ens om man väljer att höra sanningen. ”Sanningen ska göra eder fria” sas det en gång – men inte av mig.

Slutar med en helt annan sång – av JUDAS PRIEST – lämpligen nog – som jag dedicerar till Dag Sandahl – och alla andra ärliga kristna här i landet.

Ni har syndat. Ni kristna är alla syndare. Ni har syndat emot människorna i det här landet – till och med emot barnen. Emot naturen. Emot kulturen. Emot ett helt folk, emot ett helt land. Så säger Freja, och jag förkunnar det. Jag säger det. Jag predikar det.

Omvänd er – och anta hedendomen !

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s