”Knutby-Sekten” på väg att haverera totalt… ??

Den kristna sk ”Knutby-Sekten” – en avdelning av Filadelfia – som fram till åtminstone 2004 fick statsbidrag – chockade ett helt land när det kom fram att Pastor Helge Forsmo mördat sin egen hustru, med hjälp av den sk ”Barnflickan” – en församlingsmedlem som han hade duperat, och inlett ett förhållande med. ”Barnflickan” hävdade inför rätta, att Gud sagt åt henne att mörda med hjälp av SMS-budskap, som hade kommit från Pastorns mobiltelefon, och hon var förstås bara Jahves oskyldiga redskap, ”Herrens slav” osv osv – ja vi vet ju alla hur de kristna ständigt går på…

Gång på gång går det såhär. Talet om ”Herren” eller den Allsmäktige Guden leder så småningom till alltmer absurda konsekvenser – och så börjar Monoteisternas Mördande om igen… Sekt efter sekt, församling efter församling. Alltid är det samma visa.

Nu har Åsa Walldau – den Mord-dömde Pastorns släkting, som kallat sig ”Kristi Brud” och krävt obrottslig lydnad – avsatts till och med av sina egna, läser jag i ”Uppsala Nya Tidning” som vid det här laget verkligen inte känns så värst ny eller fräsch. Men, jag citerar:

Under det som kommit att kallats för ”Knutbydramat”, sköt barnflickan Sara Svensson ihjäl pastorn Helge Fossmos fru Alexandra och skottskadade grannen Daniel Linde. Helge Fossmo, som var pastor i den lokala Filadelfiaförsamlingen, dömdes senare till livstids fängelse för att ha anstiftat till mordet. Barnflickan dömdes till sluten psykvård. Åsa Waldau, även känd som Kristi brud, var Alexandra Fossmos syster och pastor i församlingen. — —

På torsdagen skriver den kristna tidningen Dagen att Åsa Waldau och Filadelfiapastorn Urban Fält lämnat Knutby. — —

– Det har varit en osund kultur kring henne som vi kände att vi måste göra upp med, säger Gembäck till Dagen.

Enligt nuvarande pastorn fick Urban Fält lämna på grund av ett ”maktmissbruk”.

– Han har trampat på människor på ett graverande sätt i själavårdssamtal. Han har byggt upp en kultur kring sig som varit direkt ohälsosam. Människor har varit rädda för honom. Jag skulle till och med säga att han har missbrukat Herren sin Guds namn, säger Gembäck till tidningen.

Ja – ni hör ju själva.

Man har trampat på människor – i namn av sk ”själavård”. Maktmissbruk har förekommit inom sekten. Till och med ”guds” namn skall ha missbrukats – och de kristna skall ha utropat sig själva till någotslags den allsmäktiges ställföreträdare på jorden – som ”Kristi Brud” eller Påven.

SVT har mera om vad som pågår – och hela denna oaptitliga, kristna soppa som fler och fler människor i vårt land riskerar att dras in i.

Enligt Dagen så har Fält setts som en ”ställföreträdande Jesus” i knutbyförsamlingen.

h2qdefault

Haaa-le-juuu-jah ! Alle-luu-ja (and so on, and so forth…)

Återigen – överallt ser vi Monoteismens skadeverkningar... vad tycker ni, svenska folk — är det inte dags att vi hednar oss ändå ?

220px-Del_av_hjälm_vendel_vendeltid_möjligen_odenBli POLTYEIST och Hedning, så undviker du ”Knutby”-syndrom (om du inte är sk ”Fornsedare” förstås – då lämnar du inte Knut-byn..)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s