Sverigedemokrat vill SKJUTA Korpar – Kristendom ligger bakom ??

Gratistidningen Metro – en av de mest ovederhäftiga organen i svensk dagspress – publicerade nyligen en artikel om löjeväckande motioner till den svenska Riksdagen, och om hur diverse kristna galningar, PK-människor eller ren ”Hängbröstvänster” försöker påverka Svensk politik, ända in i vårt nationella parlament – vilket bara drar skam och nesa över hela landet.

0641953830512_maxKRISTEN KORPHATARE ? – Ja, vad är anledningen till allt hans BLINDA HAT ??

Främst bland dessa står i år Sverigedemokraten Magnus Persson, kommunalpolitiker i Bromölla, som av någon konstig anledning HATAR KORPAR. Han har skrivit en motion om att utöka jakttiden på korp från 1 Juli till 31 December trots att Korpen är fridlyst, och att EU.s fågeldirektiv uttryckligen förbjuder det.

Enligt Metro ska Persson – som representerar Dalarna i Riksdagen – ett landskap han inte ens är bosatt i  – ha sagt att ”korpar är fruktansvärt onda” och motiverat sin egendomliga motion med följande absurda påstående:

Korpar är fruktansvärt ondskefulla, inskärper Sverigedemokraternas Magnus Persson. Korparna älskar nämligen att ge sig på små lamm och kalvar.

”Korpen börjar med att hacka ut ögonen på sitt offer för att sedan se det nyfödda djurets kamp för sitt liv.”, skriver han i sin motion. Sverige bör därför utöka tiden för jakt på korp, menar Magnus Persson.  (metro 2016-11-30)

Några bevis för att det skulle förhålla sig så, rent biologiskt, har jag för min del aldrig kunnat hitta, och man kan nog inte påstå att just korpar skulle vara ”ondare” än andra rovfåglar, eller rovdjur i allmänhet – som också äter lamm och kalv, samt smågnagare – ifall de kommer åt. Herr Persson är tydligen mycket känd i Bromölla med omnejd, enligt vad denna genomgång från Kristianstadsbladet visar. Bland annat ska han ha varit ledare för en lokal koalition, kallad VAMMP, som innehållit Vänsterpartister, Miljöpartister och Sverigedemokrater tillsammans.

5f128345510c5c590f00bf4250d5964e

Varför hatar de KRISTNA Sverigedemokraterna just KORPAR ? Är det inte därför att Korpen är Odens fågel i Asatron ??

Man måste ju säga, att detta är en relativt ovanlig koalition efter svenska förhållanden, men att Miljöpartisterna avslöjar sig, då de faktiskt SAMARBETAR med Sverigedemokraterna på lokalplanet efter vad det ser ut – åtminstone i Bromölla.

Att Sverigedemokraterna, med sitt ideliga tal om ”fädernas kyrka” osv är ett kristet parti, har länge varit känt.

Inget är dock känt om Magnus Perssons kopplingar till Frikyrkor, ”Svenska” Kyrkan eller andra kristna rörelser, vilket jag noga vill betona.

Men – som sagt – varför detta OERHÖRDA HAT emot just KORPEN som fågel betraktat – och varför Jaktkrav också på Vintern ?

15057300_642297179281489_8611406851499622400_nKorpar har länge ansetts vara vishetens budbärare, och de är faktiskt ganska intelligenta..

tumblr_o8p1blvfz61up4gf6o1_500

De flesta svenskar äter inte korp, och frånsett att man i Skåne ätit råkor, finns inget värde i Korpen som jaktbyte alls – så vad är orsaken till dessa bisarra påståenden om en mycket sällsynt fågel i den svenska faunan ?

 

One thought on “Sverigedemokrat vill SKJUTA Korpar – Kristendom ligger bakom ??

 1. Lite kommentarer från en läsare, som jag inte kan undanhålla er: Där jag bodde när jag var runt 13-14 års ålder hade jag en korp som nästan kompis. Det fanns lite skog runt området och närhelst jag knallade in i skogsområdet, då dök han upp. Han kom aldrig närmare än ett par meter men han ”höll låda” hela tiden på ett lite lågmält sätt och följde efter mig vart jag gick 😁
  Fantastiskt var det tillfället när han varnade mig för en huggorm genom att flyga framför mig och ge varningsljud, han var speciell den krabaten…Jag har av särskild anledning befunnit mig i Helsingborg i början av veckan. Ute ensam på en liten stadspromenad stöter jag på en grupp fåglar typ fiskmöss och skator som hade samlats runt en kastad McDonken påse.
  Helt plötsligt dyker det upp en korp (ungfågel troligen) som helt resolut jagar undan de övriga pippina. Nyper hela restinnehållet i påsen och flyger iväg, till övriga pippins stora förtvivlan 😂
  Första gången någonsin jag sett korp inne i stadsmiljö och det var definitivt en korp. Man känner lätt igen dem på en sotsvart fjäderdräkt och en mycket karaktäristisk näbb.
  Annars har vi rätt gott om korp i skogarna här utanför Gävle, tror jag själv har lyckats identifiera ca åtta häckande par och de verkar vara helt på det klara över var revirgränserna går också.
  Korpen tillhör ju familjen ”kråkfåglar” men skiljer ut sig, gentemot övriga skrikhalsar i släkten, typ kaja och skata, genom korpens sätt att använda sin röst på ett sätt så att det låter som om den pratar ett språk. Och det kanske den gör också, bara att vi människor inte är funtade till att förstå vad som sägs 😎
  Men Odin förstod sina två, Hugin och Munin

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s