DN påstår att det ska råda ”oklarhet” om Svenska Värderingar

Dagens Nyheter och Ipsos – ett av dessa marknadsinstitut som på beställning skapar starkt begränsade urvalsundersökningar på ett litet fåtal av personer (högst 1000 stycken) som sedan skall anses vittnesgilla för ett helt land om 10 miljoner har idag presenterat resultatet för en poll om Svenska Värderingar, och kommer till resultatet att 33 % av de tillfrågade inte skulle veta vad detta är – eller inte våga svara – av rädsla för att göra bort sig inför PK-elitens ideologiska poliser.

Å andra sidan visar undersökningen, att bara  2% av befolkningen skulle tycka att ”kristna värden” är viktigt.

originalTiggeri och att leva på andra är inte svenskt. Vårt land bygger på hårt arbete, gemensamma uppoffringar och gemensamt ansvar

Ett mycket större flertal betonar vikten av svenska traditioner, vårt svenska språk, lagar och förordningar, liksom vikten av att de som inte hör hemma här anpassar sig, och följer lagarna, samt de grundläggande värden vi har i samhället. Liksom av en händelse skriver idag Ann Heberlein – tidigare medarbetare i just DN – om den svenska oron. Själv tror jag absolut, att både oron i samhället och föraktet för det svenska skulle minska, om vi tillämpade Asatrons och Hedendomens värderingar och följde Hávamáls råd om hur man bör leva.

Men – kanske inte bara det. Jag ger ordet till Ann Heberlein:

Det finns goda skäl för att vara orolig, och det faktum att våra politiker och myndigheter tycks dölja uppgifter som kan vara besvärande (läs ”leda till ökad rasism”) ökar min oro. Kod 291 med den outtalade uppgiften att dölja polisanmälningar som är relaterade till de nyanlända är ett flagrant exempel. Vi har rätt att veta. Myndigheters och medias mörkning av våldtäktsmäns och våldsverkares etnicitet är ett annat exempel. Vi har faktiskt rätt att veta det också. Politikers och opinionsbildares ständiga upprepande av lögner angående kostnader för invandringen, de nyanländas yrkeskompetens, de nyanländas utbildningsnivå är djupt oroande – varför läser politikerna inte sina egna utredningar?

Misstanken att vi är lurade, att vi matas med lögner, att vi inte får hela sanningen gnager – och när vi får bekräftat att vi är förda bakom ljuset rämnar allt. Trygghet och tillit försvinner. Jag läser om den 22-åriga kvinnan som blev utsatt för ett våldtäktsförsök på Granvägen i Tyresö. Natten till söndagen blev hon överfallen och nedbrottad, blott femtio meter från sitt hem, av en man som inte talar svenska. Hon beskriver sin rädsla och maktlöshet i Expressen (29/11). Det visar sig att mannen bor på ett hemligt flyktingboende på samma gata. Hennes föräldrar väljer att sprida informationen genom lappar till grannarna. De tycker att alla på Granvägen har rätt att veta att det finns ett flyktingboende på deras gata – och att en av de boende gjort sig skyldig till våldtäktsförsök. ”Grundtryggheten som vi byggt upp här under arton år är som bortblåst”, skriver föräldrarna (Facebook).

medborgarsang-1

sanning5

”Det heter inte tamfår – det heter FRAMÅT !”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s