Bajs och Onani i Svenska Kyrkan ?

Det är Juletid och då skulle väl rätteligen råda Julefrid, men det gör det inte överallt. Inte i Heliga Enfaldighets… nej förlåt kära läsare – denna uppgift var falsk – jag menar Heliga Trefaldighets Kyrka i Kristianstad.  Denna historiska byggnad tillhör ”Svenska” kyrkan, som inte alls är svenskare än andra kyrkor och samfund, men där inne pågår saker som nog inte alls borde få försiggå i ett ”heligt” rum.

Bajs och mänsklig avföring har hittats bland kyrkbänkarna. Polisen har försökt avhysa onanister, som håller till i Kyrkan. Det har klättrats på orgelläktaren, man har försökt stjäla kyrksilvret och en okänd skara personer har överfallit modern och prästen vid ett barndop, och försökt ta barnet med sig – ren kidnappning, med andra ord. Denna Kyrkas brist på ledarskap har gått som en följetång genom lokaltidningen Kristianstadsbladet hela hösten, men problemen har bara blivit värre och värre – och det är INTE vi Hedningar som har orsakat dem, inte heller några Muslimer – för de besöker sällan kyrkor – och heller inte några Mosaiska trosbekännare, så vitt man vet. Alla religiösa grupper är helt oskyldiga, faktiskt – det har man konstaterat i pressen, och så här gör heller inte några Humanistiskt eller kanske Ateistiskt sinnade personer..

680

De kristna brukar oftast berömma sig själva med påståenden om att just de skulle vara godare och bättre människor än alla dem, som tillhör andra religioner.  De påstår att de ”öppnat sina hjärtan för främlingar och sätter upp stora reklam-affischer där de säger, att ”inte gör skillnad på människor” och så vidare och så vidare – men hur är det i praktiken ?

I Kristianstads största och äldsta stadskyrka får man nu använda beväpnade vakter, inhyrda från civila vaktbolag vid alla gudstjänster och arrangemang.  Personalen uppges också ha utbildats i självförsvar, enligt tidningen Expressen.

Så var det med den så kallade ”öppenheten”…

Problemen ska enligt media ha berott på ”knarkare” alltså narkotikamissbrukare från andra städer i Skåne, som sökt sig från stadens järnvägsstation till Kyrkan. Men är denna förklaring verkligen logisk ? Ledningen för Heliga Enfaldighets… förlåt Trefaldighets… har tidigare delat ut en sk ”Trivselenkät” för att komma till rätta med problemen – ungefär som om det skulle kunna hjälpa emot barnarov, störande av förrättning (som är ett brott enligt Lagboken, straffbart med fängelse i upp till 6 månader (Brb 16:4)

Man får faktiskt inte störa andra samfunds eller religioners sammankomster heller, ifall nu någon skulle undra…

Och för övrigt – hur vanligt är det med ”knarkare” som stjäl barn ? Om detta ska vara orsaken, varför uppvisar just den gruppen bara och endast bara sådant beteende i Kristianstad, men ingen annanstans ?  Man behöver inte precis vara Leif GW Persson för att räkna ut, att det är något som inte stämmer här..

dsc03255Knarkarna bajsar i högan sky – Mot glimmande månguld, med skymning i ny…” (citat David Nessle)

Personer som bajsar på golvet. Onanerar. Försöker ta barn från präst eller mamma vid pågående dop. Allvarliga incidenter gör att Heliga Trefaldighets församling tvingas ha väktare i kyrkan. — — Under förrättningar i kyrkan så kan personerna skrika högljutt och krossa spritflaskor i golvet. Det händer att de både kissar och bajsar i kyrkan och utanför. Det har klättrats på orgelfasader och altaruppsats och de försöker stjäla kyrksilvret. — — Vilka människor det är som stör vet Bengt Alvland inte. Han säger att det inte är de gamla uteliggarna, som personalen känner, utan ett ”nytt klientel”. (Kristianstadsbladet 7 December 2016)

Ortens kommunpolis bekräftar att det ”till största delen” skulle vara missbrukare, men också andra. Vilka andra ? Varifrån kommer det mystiska, ”nya klientelet” ??

I vilken kultur stjäl man barn mitt under ett pågående dop, till exempel ? Eller orenar på ett kyrkgolv ? Vem kan det vara, som gör så ?

Polisen har i mejl bekräftat, att Kyrkan får använda sin egen inhyrda vaktstyrka, berättade tidningen för en vecka sedan. Och så mycket är ju klart. Polisen i Sverige löser numera endast 18 % av alla utredda brott, dvs inte de brott som anmäls (eller de brott som man ”glömmer bort” att alls rapportera) utan 18 % av den andel brott man verkligen påbörjar utredning kring, och denna låga uppklarningsprocent gäller också misshandel, mord, grova våldsbrott och till och med sexualbrott. Det är så i Landet Löfvén så att bara tre mord av tio klaras upp, om man får tro SVT, vår kära Statstelevision – som aldrig aldrig ljuger..

Vår Kulturminister Alice Bah Skunke har ju sagt att alla lögner ska förbjudas i hela samhället, det ska hon minsann själv se till – och tillika ska Polisen nu också sysselsätta sig med förbrytelser per twitter och facebook, ifall någon stackars stackars medborgare blivit ”kränkt”.

I ett sådant sammanhang är det ju lätt att förstå, att Polisen inte har några resurser alls att sätta in vad gäller just Heliga Trefaldighet, utan att en ny kyrklig ”Privatpolis” måste ta hand om säkerheten – det är nog ändå bäst – en historisk byggnad riskerar ju annars att förstöras, och även som hedning tycker jag synd om dessa goda kristna.

Men så återstår detta med de hastigt påkomna magproblemen ibland de ”nyanlända” församlingsmedlemmarna, om jag nu får säga så.. kanske hann de inte ända fram till den andliga bekvämlighetsinrättningen, för att nå ”förlossning” och nåd, som man brukar säga i Kyrkan… Även i Kista Centrum – och på många många andra platser i Sverige, har små ”visitkort” efter samma befolkningsgrupp kunnat iakttas, redan i somras – och de kallas – EU migranter…

Utanför Uppsala blev en hel kyrkogård för infödda svenskar helt nedsnaskad, så att kommunen måste komma dit och sanera från sopor och skräp. Nu uppträdde där plötsligt en underlig (V) märkt politiker kalladd Szatmari Waldau – ur samma befolkningsgrupp – kanhända besläktad med Åsa Waldau – ni vet kvinnan som sade sig vara ”Kristi Brud” osv och sade, att kommunens försök att ställa ut sk ”bajamajor” inte var tillräckligt.

Uppenbarligen var det väl sanning och ingen lögn, för den här väldigt speciella befolkningsgruppen använde ju inte bajamajorna. De gick och sket direkt ute på gravarna istället, visade det sig. Den kristna sekten ”Livets Ord” beviljades bidrag av Uppsala Stad för att hysa de här personerna – och sen dess har problemen fortsatt

vyuwvxb

Förlåt att jag frågar, kära medborgare, men vore det inte lättare att sätta upp beväpnad vakt vid Öresundsbron istället, och slippa den höga kostnaden för sanering, skadegörelse, sanitära olägenheter och vakter framför varje kyrkogård, varje kyrka och historisk plats av betydelse ?

Vad är det som sker i ”Landet Löfvén” eller det som en gång var vårt Sverige ?

Reportern Carolin Dahlman har skrivit en mycket intressant artikel i dagens ”Kristianstadsblad”. Jag rekommenderar verkligen, att ni läser den extra noga…

polistull Sk ”Öppenhet” fungerar inte överallt. För att överleva, behöver ett modernt samhälle exempelvis Tull och Polis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s