Katolska Kyrkan i Norge SKYLDIG till BROTT EMOT STATEN och hela det Norska Folket. BEDRÄGERI i flera decennier – stal mer än 40 miljoner från ett helt folk !

Tidigare här på Hedniska Tankar – se under rubriken ”Katoliker” ovan har jag berättat om hur Katolske Kirken i Norge ställdes inför rätta för bedrägerier på över 50 miljoner NOK, som samma kyrka hade utövat i flera decennierMinst fem personer inom Kyrkans allra högsta ledning, inklusive den katolske Ärkebiskopen – som vägrade avgå – och hans högste ekonomichef (som fick sparken) stod misstänkta för att ha förfalskat Kyrkans medlemssiffror och sedan tillskansat sig Statsbidrag från den norska staten och norska skattebetalare.

Man hade förfalskat minst 67 000 namnunderskrifter, som man i flera fall hämtat direkt från telefonkatalogen, bara på den grunden att namnen ”lät katolska”. Spanjorer, Italienare i Norge – och massor av norrmän – alla registrerades som katoliker MOT sin vilja – och sedan stal man deras skattepengar för egen vinning ! Tidningen ”Verdens Gang” i Norge har avslöjat hur det hela gick till.

image

INFÖR RÄTTA efter en årslång process. Katolske Ärkebiskopen i Oslo, Bernt Eidsvik. Åtalspunkten: Brott emot ett helt land, Brott emot ett helt folk… Och han SITTER KVAR som ärke—ja — ärkebiskop… !

Till och med den kvinnliga kommunikationschefen i Human-Etiska Förbundet – Agnieszka Bryn – registrerades emot sin vilja somm katolik, bara för att hon hade ”ett polskt efternamn”. I flera fall vägrade katolikerna hånskrattande vanliga hederliga norrmän rätten att gåur deras kyrka, och tog deras pengar via skattsedeln, år efter år efter år. Brotten saknar motstycke i Nordens historia. Inget modernt samhälle har tillåtit att vanliga, hederliga medborgare behandlats såhär illa.

Statusen i minst 20 800 fall är fortfarande oklar, trots den Norska Polisens försök att klara upp bedrägerierna, uppger Verdens Gang. Ärkebiskopen i Oslo friades från personligt ansvar – han har hela tiden påstått att han som högste chef skulle varit komplett ovetande om vad som i årtionden pågick bland hans närmaste medarbetare. Detta hände den 17 Januari i år – men även om Hans Högvördighet Ärkebiskopen kanske är Juridiskt sett helt oskyldig – hur är det då med hans moraliska skuld ?

När en hel kyrka eller ett samfund uppför sig såhär – borde han inte ta de moraliska konsekvenserna, och avgå ? De kristna säger ju hela tiden, att just deras religion ska vara ”godare”, ”finare” och bättre än alla andras, men nu har vi fått se hur de bär sig åt !

Rättsfallet har rullat vidare, rapporterar bland andra tidningen ”Vårt Land” i Norge. OKB, Oslo Katolske Bispedöme, har dömts till att betala skadestånd på 1 miljon NOK samt att betala statens och folkets rättegångskostnader på ca ytterligare en halv miljon NOK.

Vad som ska hända de minst 20 000 norrmännen och norskorna, som fortfarande kränkts och FORTFARANDE står inskrivna i ett samfund de ALDRIG tillhört och aldrig ens velat tillhöra, är fortfarande en öppen fråga…

Norske Katolske Kirken självt erkänner på sin hemsida öppet, att man förövat bedrägerier emot minst 5000 norska medborgare, men förnekar sin skuld i de andra fallen. Men vad är det för slags resonemang ? Begriper inte de här människorna, att oavsett om de övar bedrägerier emot 5000 eller 50 000 människor, så är det precis lika illa i andligt hänseende, och grovt omoraliskt i alla fall.

7182012042256iwsmt

VARFÖR ska Katolska Kyrkan – en av världens rikaste organisationer, ja kanske det allra rikaste samfundet eller kyrkan på hela vår planet, tilldelas miljoner och åter miljoner i Statsbidrag i just de NORDISKA länderna ??? VEM har bestämt det ??

Också i Sverige har rent fusk och bedrägerier emot staten förekommit bland olika kristna samfund.

16 Juni 2016 framkom det hur sex personer i ledningen för den sk ”Syrisk Ortodoxa Församlingen i Botkyrka” dömts till fängelse eller skadestånd efter att ha ”blåst” den svenska Försäkringskassan på minst 7 miljoner SEK.

En mycket märklig myndighet i Sverige – SST – den sk ”Nämnden för Statligt Stöd till Trossamfund” ger årligen bort mer än 80 miljoner av Svenska folkets pengar till de här märkliga ”Östkyrkorna” – och katolska Kyrkan har fått mer än 20 miljoner SEK. ”Syrisk Ortodoxa Kyrkan” står FORTFARANDE med på listan, trots att sju personer i dess ledning dömts för grovt bedrägeri.

Och på de tre senaste åren, har katolikerna i Sverige – vars metoder för ”medlemsvärvning” visat sig minst lika suspekta som i Norge – fått mer än 15 miljoner direkt ur statskassan – trots att de förespråkar abortmotstånd och andra saker, som INTE står i överensstämmelse med svensk lagstiftning.

Hur kan detta ens få förekomma ?  Vem är det som styr ?? Vad är det för metoder som används ??

thegodfatherstill”Yeah, Clemenca ! We are merciful and just – I’m the Godfather you see.. and those fucking Swedes.. they shall have to PAY, PAY and PAY !!”

Man vet, att katolska Kyrkan i Sverige registrerar varje person som medlem om de får tag i någons namnteckning eller en gästlista, till exempel på ett bröllop. Gifter sig ett par katolskt, eller döper de sin avkomma, ja då skriver katolikerna genast in hela släkten, mormor, farfar, kusinerna, ja alla som var där bara på besök – och kallar dem för ”troende katoliker”

Sen uppbär man statsbidrag för alla dessa personer – så går bedrägerierna till – och det varar i åratal, helt utan att de personer vars skattepengar man lägger beslag på ens vet om det… Så låt dig inte luras, käre svensk, norrman, svenska eller norska. GÅ UR DE KRISTNA KYRKORNA – VÄGRA ATT NÅGONSIN HA MED DEM ATT GÖRA…

Tänk själv !

Vad skulle du säga om att bli kollektivansluten till en fackförening du inte alls vill vara med i, till exempel ? Eller till ett politiskt parti du aldrig någonsin varit med i, eller ens sympatiserat med, bara för att du besökt det partiets valstuga, eller tagit emot en broschyr någon gång ?

Katolikerna i Sverige eller Norge håller faktiskt på med liknande saker. Det är som om du skulle bli Kollektivansluten till Emmaboda Trädgårdsförening ungefär, fast du aldrig varit i Emmaboda, aldrig någonsin bott där – och till på köpet inte ens har någon trädgård !

Bara en sak kan rädda oss. Att tillhöra Hedendomen. Att själva få välja, vad vi ska tro på eller inte tro på. Som vuxna och fria människor, i ett fritt land.

hammerofthorTOR HJÄLPE – Tro inte på bedragare..

tack-fc3b6r-ledigheten-gustav

Gustav Vasa grundade det moderna Sverige. Han DREV KATOLIKERNA UR LANDET och konfiskerade all deras egendom… Resultatet blev en stark, enad stat som fått bestå till våra dagar. Ska vi nu tvingas förlora den, och vår religionsfrihet på köpet ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s