”Barn-Gulag” upptäckt på Irland – Katoliker ligger bakom…

En ny katolsk massgrav har upptäckts på Irland, enligt uppgifter som cirkulerat i svenska media. SVT har tagit del av uppgifterna, liksom Dagens Nyheter och många andra Riksmedia.

Återigen visar Monoteismen sitt verkliga ansikte, så att hela Världen ser det.

Minst 500 barnlik ska ha hittats nedslängda och dumpade i en septiktank vid ett katolskt barnhem i Tuam, och barnen dumpades där under hela den tid som barnhemmet – drivet med delvis offentliga medel – var öppet, under åren 1925-1961. De döda består av barn i åldern upp til tre år. 2014 tillsattes en undersökningskommission om vad katolikerna ägnat sig åt under alla dessa år, men fynden har hemlighållits ända tills nu. Barnhemmet uppges ha haft plats för sådär 200 barn under varje år det var i drift, men av dem ”försvann” sådär 22 stycken årligen – en barnadödlighet som visserligen inte är exceptionell, historiskt sett – men minst sagt hög för ett land i Europa på 1900-talet.

”En struktur verkar vara stort ett avloppssystem eller septisk tank som sänkts ner och fyllts igen med grus och skärp och sedan täckts över med jord. Den andra strukturen verkar dölja ett system uppdelat i 20 kamrar”, slår kommissionen fast i ett utlåtande.

Inte mindre än 796 barn ha dött på inrättningen, enligt lokala register, men hur många av dessa som verkligen dog en naturlig död och hur många som lämnades att svälta, vanvårdades till döds eller helt enkelt plågades ihjäl, vet man inte. Allt detta våld utövades av en nunneorden ”Bon Secours” som påstod sig driva välgörenhetsinrättningar för ogifta mödrar. Orden är spridd också i Skottland och hela Europa, plus USA och i flera u-länder.

Den irländska statliga undersökningskommissionen håller fortfarande på och utreder två fattighus och minst 14 sk ”välgörenhetsinrättningar” där fler människor – också åldringar och pensionärer – kan ha mördats. Saken har varit känd sen länge, enligt vad SVT uppger.1975 ska två pojkar ha funnit skelettdelar huller om buller i ett betongutrymme vid platsen och i vittnesmål gjort bedömningen att mängden ben motsvarat omkring 20-kroppar,enligt The Irish Times.

The Irish Times skriver också mer om hur slängdes i septiktanken. Varken statliga eller kommunala myndigheter på Irland misstänkte tydligen aldrig någonting. Hur kan man försvara något sådant ? Varför skedde ingen kontroll ? Hur kunde det hela förbli oupptäckt så länge ??

Under de tre senaste åren har SST, den Statliga Nämnden för Stöd til Trossamfund i Sverige gett mer än 12 miljoner kronor till den katolska kyrkan. Behöver den egentligen finansieras med allmänna medel ? Ja det är väl ändå en fråga som man får ställa sig i sammanhanget…

Å ena sidan stöder Svenska Staten fria abort, men å andra sidan är man med och finansierar ett kyrkligt samfund som bedriver ett fanatiskt abortmotstånd, och vad det leder till kan vi se här.

I svensk folktradition finns det många berättelser om hur barnlik i massor grävts fram ur ruinerna av katolska kloster. Där ska de ha hittats inmurade i väggar, under kyrkgolven och lite varstans, säger den lokala traditionen. Bland annat i Vadstena ska flera sådana platser finnas, och makabra fynd har också rapporterats från Mariefred, Skåne och Alvastra. Fast, det var på medeltiden såklart – och fynden finns förstås inte kvar idag, utan har viftats bort som ”vidskepelse”, ”skrönor” osv.

Också på denna grusplan i det skenbart så lugna Vadstena lär visa makabra fynd ha gjorts… Fast det var i arkeologiska sammanhang, och fynden var från medeltiden – inte från 1900-talet som på Irland..

Vad som nu hänt på Irland, är inga fantasier, utan ren och skär verklighet. Här har statliga undersökningskommissioner bevisat alltsammans sedan 2014, och nu har man riktigt folkbokföringsmaterial, namn och data att gå på. Också de svenska fynden från medeltiden kan vara verkliga, och utgör delar i bevismaterialet om ett bortglömt folkmord.

Sanningen vill som bekant ingen kristen kännas vid, och pengarna fortsätter att strömma ut ur Regeringen Löfvéns bidragskranar. I Norge har som bekant den katolska kyrkan under nästan ett helt år stått under åtal för förfalskade medlemssiffror och fusk med statsbidrag på inte mindre än 80 miljoner. I Sverige däremot har inga undersökningar alls skett, och myndigheterna bara passivt accepterar de medlemssiffror som uppges, helt utan att kontrollera dem.

Å andra sidan ska kanske vi svenskar och protestanter inte vara så stolta, eller slå oss för bröstet vi heller. Det finns många mörka sidor av vår egen 1900-tals historia, som Svenska Kyrkan och andra inte vill erkänna, eller ens prata om..

Så sent som i början på 1900-talet, fanns det ett begrepp i Sverige som hette ”änglamakerskor” – det var kristna kvinnor som mot kontant ersättning från ”fattigvården” tog emot ”obemedlade barn och oäktingar” som man skrev- men rätt som det var, dog de ”små änglarna” och råkade ”fara till himlen” – och så kunde änglamakerskorna skaffa sig nya fosterbarn och få mer penningbidrag, såklart.

Begravningen kostade ju också en summa, och skedde inte alltid i hemlighet. Läkaren Richard Wavrinsky – efter vilken Wavrinskys plats i Göteborg uppkallats – konstaterade inte mindre än sex säkra fall av ”änglamakeri” under ett år i sin hemstad på 1880-talet. Flera kända svenskar, bland annat Nils Poppe och Stig Ohlin, uppges som små ha varit nära att råka ut för den här protestantiska verksamheten, men de klarade sig och överlevde – tydligen därför att de var ovanligt motståndskraftiga, eller också inga ”små änglar”…

Uppgifter om att liknande saker pågick på katolska barnhem i Sverige saknas inte heller. Sveriges radio publicerade dem så sent som 2010, och än är det kanske inte slut på övergreppen. Hur länge ska vi vanliga svenskar och skattebetalare vara med och finansiera sådant här – jag bara frågar.. ?

Och kan vi ens ”samexistera” med de här väldigt underliga kyrkorna i vårt moderna samhälle ??

När de inte ens följer lagen, och när de utan att upptäckas kan mörda tjogtals med spädbarn i en enda Irländsk kommun, år efter år – hur skall vi ens kunna acceptera dem ? Visst, det irländska fallet kanske är exceptionellt, eller det värsta man hittills upptäckt…men i alla fall – vill vi ens ha Katolicism i Sverige ?

Gustav II Adolf – en kung som visste hur man handskas med katoliker… ”Värjan måste göra det bästa” sade han, ”ty hon skämtar intet”… (Det gör inte jag heller)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s