Lugne Lavrov emot Löjlige Löfvén – 1-0 !!

”The only thing Power respects, is Power !

– Malcolm X

I Januari i år började Stefan Löfvén, som fortfarande skall vara Statsminister i Sverige (trots att nyval inte kan uteslutas) beskylla Ryssland för påverkansoperationer, med sikte på att förändra opinionen i Sverige inför nästa Riksdagsval.  19 Mars i år följde samme Statsminister uupp det hela med ännu fler och ännu hätskare uttalanden, som bland annat antyder att MSB, den nya myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap, skulle kunna skydda landet emot detta, trots att man hela tiden hävdat att ”det är en teknikfråga” och erkänt att man egentligen inte har något skydd emot nyhetsspridning alls, eftersom den inte kan förebyggas med tekniska medel, vilket vem som helst ändå förstår. Tidigare har Löfvén också ställt sig upp i FN:s Säkerhetsråd och hävdat dumheter som att Sverige skulle ha en ”Feministisk Utrikespolitik” utan att han ens kan ange, vari detta egentligen består.

 

Hur ska landet klara sig, när det ska styras av en Minotitetsregering som uppenbart inte är vuxen sin roll ?

Till detta skall läggas La Grosse Margot, Margot Wallström, och hennes senaste klavertramp och krumsprång rakt framför Excellensen Sergej Lavrov, den Ryske Utrikesministern. Wallström lär ha överräckt en bok av Tomas Tranströmer med en tafflig julklappsvers hon själv skrivit, i tron att detta skulle låta Sverige ”bli kompis” med Ryssland.

Sergej Lavrov var – som man kan förstå – måttligt road, och närmast frågande inför den sortens futiliteter.

Än mindre kan han ha ”charmats” av de idiotiska ämnen som stod på agendan för Wallström, detta stolpskott till Minister. Man skulle inte disskutera Nordstream 2, inte det spända säkerhetsläget i Östersjöområdet, inte Ukrainakristen, inte Rysslands ingripande i Syrien – inget av detta – istället väljer regeringen att slösa bort sina diplomatiska talanger på att tala om stjärtsex och bögeri i Ryssland, samt situationen för ”utsatta kvinnor” där, vilket inte är en svensk fråga alls, utan som man förstår berör rysk inrikespolitik. Allt enligt hur DN skildrat agenddan för ”toppmötet” ifråga.

Som hedning är jag också måttligt road av den slags Regering vi nu har, måste jag säga. Kanhända borde Wallström ha överräckt ett exemplar av ”Äldreomsorgen i Övre Kågedalen” av Nikanor Tetralogen, eller ”Populärmusik från Vittula” av  Mikael Niemi, beorende på vad för slags land det Socialdemokratiska Folkhemmet till slut urartat till eller blivit, men Wallströms motbjudande poesiförsök ? Vad skall en rysk minister och en internationell diplomat säga om sådant ? Wallströms dumdryghet passar kanske i den genombyråkratiseradde FN-skrapan i New York, där hon kan sitta ibland utredare som ingenting gör och ingenting åstadkommer, men mot ett nära grannland som Ryssland står hon sig fullkomligt slätt.

För fyra dagar sedan tog Lavrov för första gången bladet från munnen, och uppmanade herr Löfvén att antingen tiga ellerr lägga fram bevis för vad han säger och anklagar Ryssland för, allt enligt Hávamáls gamla ordspråk ”Tala vad tarvas, eller Tig !

Löfvéns hela agerande och framtoning är barnslig, sade Lavrov till tidskriften ”The National Interest” i USA.

 

”Det är barnsligt, ärligt talat. Antingen lägger man några fakta på bordet eller så försöker man undvika uttalanden som gör en generad”, kontrar nu Sergej Lavrov.

TT 30 Mars 2017

Själv håller jag med. Ju fortare vi kan göra oss av med Stefan Löfvén, Miljöpartisterna i Riksdagen och en svag och ofärdig minoritetsregering, ju bättre är det för Sverige. Vårt Sverige – inte deras !

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s