Hur bekämpar vi Imamerna bäst ?

I veckan blev det känt att SFM, Sveriges Förenade Muslimer, en organisation som varje år får allt större och större belopp av svenska skattepengar till skänks, allt tack vare Regeringen Löfvén  och myndigheter som SST, Nämnden för Statligt Stöd till Trossamfund mfl vill hindra muslimska kvinnor i Sverige från att bära parfym, att gå ut på gatorna och att ens skratta eller le, bara på grund av deras gud Allah, och hans såkallade vilja, som samma SFM:s imamer säger sig kunna uttolka, in i minsta detalj.

Se på dessa ”män” ! Verkar sådana pajas-fysionomier förtroendeingivande för någon svensk kvinna ?? Verkar det inte lite ”forn sed” liksom ??

En verklig Monoteist skulle säga att sådana idéer förmodligen är hädelse, eftersom människor nog knappast kan göra sig till den påstått ”allsmäktiges” tolkar. Vore Allah verkligen allsmäktig, så skulle han nog knappast ha behov av sådana pajasar till språkrör, lika lite som samme Allah kunde ha något behov av Åsa Romson och de andra Miljöpartisterna i vår Riksdag.

Men herrarna Abu Saad och Sheikh Muhamad Al-Sarani – som ni kan se på bilden här ovan – fortsätter bara… De tror sig tydligen kunna veta bättre än Allah själv…Andra av SFM:s föreläsare har hotat 12-åriga flickor med helvetet, helt öppet och under sina framträdanden, enligt vad kvällstidningen Aftonbladet vet att berätta.

Kvällstidningen påstår nu att deras halvmiljon stora bidrag måste återbetalas – vi får väl se hur det blir med den saken – och att Göteborgs stad så sent som i Januari fortsatt att ösa ut pengar över de här mycket märkliga figurerna.

Ska de ens ha några bidrag ? Hur går detta ihop med Regeringen Löfvéns påstått ”feministiska” politik för sant demokratiska värden ? Vad är det för värden som lärs ut här, och kan man ens kalla dem för ”demokratiska” ? Eller är man ”islamofob” om man ifrågasätter förbud för kvinnor att bära färgglada kläder, att gå ut själva, att kunna få handla och shoppa, eller ens le en smula ?

I nästa mening tillägger han att det kan vara tillåtet med parfym om kvinnan ska på en fest där endast kvinnor närvarar. Men då får hon inte ta på sig parfymen förrän hon kommer till festen, när hon går därifrån får hon inte lukta något.

– Kvinnan ska inte lukta någonting när hon går ut, samtidigt ska hon inte lukta illa, lök eller mat (…) Hon ska också undvika att ta på sig kläder som gör att andra tittar på henne. Massa färger, gul, röd och så.

– Hon ska också prata på ett normalt sätt, inte skoja. (Aftonbladet, 5 April 2017)

Helt klart är att vi måste skydda alla Sveriges kvinnor från sådant här. Dessa muslimska fasoner hör inte hemma i vårt land. Nu har jag ett mäkta hedniskt förslag och en hednisk tanke, som jag förmodligen fått direkt från Freja, eller som jag ger er alla så att säga på stundens ingivelse.

Låt alla Hedniska Män – framförallt de unga männen – köpa blommor och parfym till den första muslimska kvinna de överhuvudtaget ser, ute på gatan.

Låt oss överräcka rosor, tulpaner och andra blommor till de muslimska kvinnorna, jämnt och ständigt !

Låt oss överraska dem med presenter i form av riktigt färgsprakande kläder, sjalar och kanske burkinis i latex…

Låt oss bjuda dem på lunch, alternativt middag och kanske ett biobesök efteråt  – men låt oss för all del vara gentlemen.

Allt detta ska vi bjuda de muslimska kvinnorna på i den takt de själva vill och går med på, för vi ska inte överdriva, och om inte annat, skall vi sända dem våra egna kvinnor för att gå på shoppingtur med dem, och inköpa samma varor. Vi ska låta dem betala endast med sina leenden för blommorna och allt det andra, och efter ett tag så skall vi lägra somliga av dem.

Mr Kamikaze
Mr DNA
He’s an altruistic pervert
Mr DNA
Mr Kamikaze
He is here to spread some genes now…

Vi skall ta ifrån muslimerna deras egna kvinnor, helt enkelt – och så omvända dem till Hedendomen, och skaffa barn med dem !

Låtom oss sprida våra gener, i herren Frejs namn !!

”Ser du himmelen klar – Ser du kuken på Far ? Kom skåda din Frej, tocken Rälling han har !”

(Rällinge-Frej, funnen i Södermanland)

Håll med om att allt detta vore ett väldigt bra spratt åt Imamerna, eller hur, svenska folk ? Låt sen varje kvinna, vore hon svenska eller inte, skratta, skratta och skratta i Frejas namn åt dessa muslimska klantskallar…

Snart kommer en sundare, starkare generation som inte tror på kristus eller Allah längre…

I Hávamál står det skrivet, i den 92:a strofen, angående kvinnor:

Fagrt skal mæla ok fé bjóða, sá er vill fljóðs ást fá, líki leyfains ljósa mans, sá fær, er fríar.

”Fagert skall man tala och gåvor bjuda, om man vill kvinnfolks kärlek få. Den ljusa kroppen vinner den man, som friar !”

Vilken religion väljer kvinnorna nu själva helst ? Själv tror jag, att de flesta av dem med tiden kommer välja Asatron…

5 thoughts on “Hur bekämpar vi Imamerna bäst ?

 1. Jag blir saligt förbannad! Att förbjuda kvinnor till att uttrycka glädje och sång! Så låt oss för den skull, varje gång vi ser och möter en kvinna i hijab, inbjuda henne till att skratta, högt och glatt!! Det är varje människas fundamentala rätt…jag tänker göra det. Jag tänker gå fram till varje muslimsk kvinna å säga:”VISSTE DU ATT, det gör människan gott med SKRATT! Å GLÄDJE, minsann, känner inga könsgränser!” Å ha mage att stå på vår mark och förbjuda det mest fundamentala i skapelsen: sång, dans, aromer och öppen livsglädje! (Dock, ingen livsglädje i att vara muslim – ALLT skall regleras i ens liv: toa, in-och ut på toa, tankar, etikett och kön…kön är ju farligt hujedamej! 🙂 ♥KRAM tamejfan 🙂 alla tokiga muslimska ‘män’…

  Gilla

 2. Allt vad dessa män säger är helt i överensstämmelse med Koranen. Enligt Koranen far mannan bestraffa kvinnan och till och med spärra in henne tills hon dör. (Vid intresse kan jag skicka verserna i Koranen som beskriver detta). Mannen har ocksa rätt till ha sex med kvinnan när han sa önskar. Men det är värre än sa. 57 stater har inte skrivit pa FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna fran 1948. De flesta är arabstater. Det de främst vänder sig mot är: 1. Jämställdhet mellan könen, 2. Religionsfrihet, 3. Yttrandefrihet, 4. Homosexualitet. Istället har nu 58 stater (sist Turkiet) skrivit pa den sa kallade Kairo deklarationen fran 1990. I denna deklaration sägs uttryckligen att de mänskliga rättigheterna ska följas i enlighet med Koranen. Här lite information om Kairo deklarationen och vad den innebär. https://www.youtube.com/watch?v=p8cVlixkE7g Vi kan naturligtvis pastar att första testamentet i Kristendomen ocksa är kvinnofientlig. Det stämmer. Och trots att jag inte är kristen eller religiös över huvudtaget, vill jag ända ta kristendomen i försvar. Kristendomen har reformerats 2 ganger. Första gangen genom Jesus som förkunnade kärlekens budskap och även ansag att hans rike inte är i denna värld, och andra gangen genom Luther. Koranen har aldrig reformerats.

  Gilla

  • Tackar för denna insiktsfulla kommentar. Nu är jag åtskilligt polemisk – som en annan Guillou – i mina kommentarer, men såklart är det skillnad på exempelvis Katolicism och Protestantism. Jag kunde ju ha nämnt den Grek-Ortodoxa Kyrkan också, eller den Koptiska, Syrianska, eller skillnaden mellan Shiiter och Sunniter – men detta om Kairodeklarationen och en helt annorlunda tolkning av begreppet mänskliga rättigheter är verkligen intressant..

   Gilla

 3. Hej Hedning! Fint att du tycker att Kairodeklarationen är intressant. Arabstaterna tycker att begreppet ”mänskliga rättigheter” bygger pa en sekulär syn. Enligt deras asikt finns bara en Gud. Deras syn är: det Gud har bestämt och förmedlad genom profeten Mohammed, har människan ingen rätt att ändra.
  Det finns en del information bade pa engelska men även pa svenska om Kairodeklarationen. Denna deklaration har undertecknads av de respektive ländernas utrikesministrar.
  Det finns emellertid nagra sekulariserade intellektuella muslimer som motsatt sig Kairodeklarationen. Dessa muslimer anser att Koranen maste anpassas till var tid och bör reformeras. De har skrivit under en annan deklaration som kallas ”Petersburg deklarationen”, tror jag. Jag har läst att dessa muslimer förföljts av anhängarna till Kairodeklarationen. Muslimerna som skrivit under Petersburg deklaration, förföljs nu och hotas till döds, och atminstone en av dem har känt sig tvungen att ga ”under jorden”. Detta har jag läst när jag googlad.
  (Ursäkta, jag bor i Wien och har inget ae pa min dator …
  Ma gott!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s