Skade sänder årets sista hälsning

Snö – som ännu finns i Norden är ren till sin natur, och symboliserar renhet. Skade, vinterns – och jaktens bågskjutande gudinna finns i snön. Visserligen är Vintern en prövning, som människor, djur och växter har att utstå, men i kölden och snön finns en särskild skönhet, som kommer av det rena, klara och friska vatten snön består av.

 

Nu, när Skade skickat oss och Sverige en sista hälsning under påsk, publicerar jag några fotografiska utkast av Skade – vinterns gudinna – som jag gjort till ett kommande kalenderprojekt – tillsammans med en av Nordiska Asa Samfundets medlemar – jag rekommenderar er verkligen att gå med…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s