”Varför valde du inte Asatro ?” – Ja, varför i sanning…

Den högerkristna tidningen ”Världen idag” (känd för sin rabiata hållning) protesterar i en artikel emot att Migrationsverkets tjänstemän frågar ut nyanlända i Sverige varför de påstått sig konvertera till kristendomen. Varför inte konvertera till Asatron istället ? Asatro är ju den enda religion som alls har någon hemortsrätt i det här landet, hursomhelst, och för min del finner jag inget stötande i om fler genast anslöt sig…

I det fjärran Frankrike, finner jag, har en info-sida för begravningsbyråer och liknande tjänster tagit upp Asatron, genom en för mig okänd kvinnlig skribent vid namn Sahra La Petite Gnome (är hon någotslags verklighetens Amelie från Montmartre, kantro ?). Hon har visserligen inte kommit längre än till Valhall som det enda hinsidesriket, men har insett att Asatron är en naturlig religion på det sättet att även Asar och vaner insett sin egen dödlighet liksom människorna och accepterar den. Ragnarök skall ju en gång inträffa, och därmed dör en generation Gudar för att efterträdas av en annan, men än så länge förmäler oss inga franska röster något om Gimle, Trudvang, Folkvang med Sessrumnirs salar, Hel och Okolnirs gilleshall jämte alla de andra boningar där man kan vistas efter döden, jämte Sökkvabäck, där Saga bor..

Franska Asatroende anno 2013 – par Thor et Odin par example… (Mais Oui, c’est ca !)

 

Här hemma i Sverige förbereder sig Nordiska Asa Samfundet – fortfarande Sveriges största och bästa samfund för ren Asatro och inget annat – för att delta i ett seminarium om diskriminering i arbetslivet, efter vad jag hört. Visserligen förekommer väl det ganska sällan för oss Asatroende – jag har sett Torshammare om halsen på såväl diversearbetare, snickare som byråkrater och stabschefer i mina dagar, och gör så dagligen – också ett tiotal av de människor jag pendlar fram och tillbaka med från arbetet bär Torshammaren dagligen som stolt symbol, och visar sina asatrogna preferenser, inte minst efter att jag pratat med dem.

Tillbakagången för den sk ”Svenska” Kyrkan – eller rättare sagt Den Evangelisk-Lutheranska Ockupationsmakten i Sverige – som den rätteligen bör kallas – fortsätter ohejdat. Enligt statistik från ”Svenska” kyrkan självt, gjorde mer än 85 800 svenskar ett aktivt val förra året och lämnade denna falska och penninghungriga kyrka bakom sig. Det var mer än under hela 2000-talet, om man ser det på årsbasis, och även i år har alla svenskar fortfarande chansen att befria sig från den straffskatt, den sk Kyrko ”avgiften” (det är ingen avgift !) på 1 % på preics allt vi tjänar, eller i vissa fall 1,3 % som Kyrkan hela tiden snor åt sig – på ett arbetsliv blir det mer än en miljon kronor, och jag tycker du som läser det här snarast bör använda den här enkla appen, som visar hur mycket de kristna stjäl från dig och din familj – och sedan göra ett aktivt val för att gå ur du också – om du nu alls är kristen, förstås… Över 3 miljoner svenskar har redan gjort det !

Siffror för i år visar, att fram till Augusti i år gick mer än 43 000 svenskar ur Kyrkan, till följd av ett aktivt val. De befriade sig från skatter och pålagor, helt enkelt, och kan numera själv få bestämma om de vill skänka pengar till välgörenhet och i så fall till vem, eftersom allt sådant förstås bör vara frivilligt, och inte ett tvång. I alla fall om vi ska ha ett liberalt eller frihetligt samhälle, och det tycker jag för min del att vi ska.  Om trenden håller i sig under årets sista 4 månader, kommer minst 65 000 svenskar ha blivit hedningar i år, till följd av deras egna fria vilja – och ”Svenska” Kyrkan kommer att tappa fler än 100 000 medlemar till tack vare generationsskifte – framtiden tillhör oss, de Asatrogna.

Gör som alla riktiga svenskar ! BLI HEDNING du också !

 

Hösten har nu kommit till vårt land, visar mätningar från SMHI. Normalt sett skulle den ha nått Mälardalen redan kring den 1 Oktober, och snart är det Alvablot – den fest som föregick det kristna Allhelgonafirandet — och därefter såklart JUL, den mest hedniska av alla våra festseder, näst Midsommar…

Hösten har varit en vecka sen i Sydsverige, men i Lapplands fjäll råder redan Vintertemperaturer – nu börjar snart Vinternätterna, och den hedniska vinterhalvan av året.. Redan har hösten kommit till hela landet, utom Skånes kusttrakter, Öland samt Norra Gotland… Och det var allt från den hedniska totalredaktionen för idag..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s