FOLKSTORM emot Regeringen Löfvéns HAT-KAMPANJ emot Runor…

”The only thing power respects, is power !”

  • Malcolm X

Från mina kontakter på nätet och Sociala media har jag idag nåtts av nyheten att Dagens Eko, Sveriges Radios dagliga nyhetsprogram, uppger att Regeringen Löfvén, Sveriges nuvarande Regering, skulle vilja förbjuda Tyr-runan som symbol, och belägga den med ett totalförbud, bara därför att den missbrukats av ett litet antal nazister under Bokmässan i Göteborg, vilket skedde förut i höst. Justitieminister Morgan Johansson påstås också ha sagt detta i samtal med alla oppositionspartier utom Sverigedemokraterna, som regeringen Löfvén fortfarande vägrar att samarbeta med på det mest löjeväckande och barnsliga vis. Det är som bekant valår nästa år, och jag tror inte den nuvarande Regeringen kommer att överleva det valet.

Själv upprörs jag inte alls så mycket över dessa övertoner i debatten, och våra fullständigt okunniga (S) politiker. Sveriges Radios journalistiska kvalitet och sanningshalt är heller inte hög nuförtiden, vilket alla medborgare i vårt land redan vet. Tidigare har sansade Jurister – bland annat hos Justitie-kanslern (JK) som sitter inne med sakkunskapen, och har till uppgift att övervaka yttrandefriheten och grundlagarna, att det beror på sammanhanget i vilken en symbol används, och inte symbolen i sig, om den kan anses som stötande, eller ens bli föremål för några förbud och rättsingripanden. Jämför med det kristna korset – hur många gånger har det inte missbrukats av rasister och nazister – men mystiskt nog vill ingen i Regeringen förbjuda kristna kors..

RASISM är en KRISTEN lära. Den är utvecklad och spridd av de kristna, och det är de kristna som utövar den !

Dock reagerar många hedningar (nu över 40 % av befolkningen i vårt land – ni må tycka vad ni vill, kära läsare, men ni kan inte förneka fakta) av regeringens kulturella okunnighet, dess groteska fördomar och dess allmänna hat emot allt som kan verka opposition. Till och med annars neutrala och fullständigt icke-politiska sajter som ”Arkeologi i Uppland” har idag reagerat, och jag citerar därifrån följande ord:

Mållös… Det framförs från statligt håll att man bör förbjuda en runa. Var ska det sluta?

Futharken eller runraden tillhör vårt kulturarv!


Ska vi sedan förbjuda folkdräkter? Har vi hamnat i en diktatur? Denna åtgärd kommer bara göra att man skänker symbolen till de makter som man vill bekämpa!

 

Argumentet har mycket fog för sig. Regeringen Löfvén är fullständigt ”ute och cyklar” när den vill våldföra sig på vårt eget lands kulturarv och historia, och förbjuda ett skriftspråk och ett alfabete. Att nazister missbrukat run-tecken har hänt förr – tänk bara på S-eller Solrunan – och det är i sig inget skäl för förbud, eftersom man inte kan stifta retroaktiva lagar enligt svensk rätt – och det vore hursomhelst groteskt. Bara för att Jimmy Åkesson har setts uppträda i folkdräkt, och Regeringen uppenbarligen hatar honom som person – måste man då också förbjuda folkdräkter, rent generellt ?

Vad kommer härnäst, i detta väloljade, närmast Nordkoreanskt färgade förbuds-maskineri, dikterad av en sunkig förbuds-mentalitet och moralpanik… Det är precis som ”Arkeologi i Uppland” säger – på det här sättet låter Regeringen Löfvén bara nazisterna vinna – man angriper symptomen, men löser inga problem…

Ska vi också förbjuda Dalahästar kanske ?

Midsommarstänger, eller Gustavs Korv, gjord på Hästkött ??

Alla dessa företeelser är ju hedniska, och någon har kanske någon gång missbrukat dem…

”Enigma of questionable pedigree ?”

Hur skall regeringen egentligen göra för att förbjuda allt bruk av upprättstående pilar, ifall den ens inför en ny lag. Tyr-runor finns överallt, i hela samhället, och till och med intatuerade på enskilda medborgares kroppar, vilket följande bilder visar. Vad ska regeringen då göra ? Hugga av medborgarnas armar eller ben, efter någotslags ny Sharia-lag, en ny ”underkastelsens religion” – mycket lik islam eller kristendomen ?

Nämen oj – medborgaren har ju en Tyr-runa på magen – Ska vi då sprätta upp den här personens mage ??

Eller efter Sharias sed hugga handen av den här personen ?

Nämen usch och fyy, usch och fyy stygga stygga Dayana Crunck ! Nu har hon smyckat sig med Pentagram och så, och har inverterade Tyr-runor på båda Rattarna, precis som vanligt. HUVUDET MÅSTE AV !! Hon skall genast såsom HÄXA å BÅLET BRÄNNAS ! (Tycker inte ni goda Socialdemokrater och medlemmar i ”Broderskapsrörelsen” – numera omdöpt till Tro & Solidaritet – också detta ?)

Från Syrien – ett land som allt mer och mer liknar landet Löfvén – inte minst därför att dessa båda länder har ”bytt” befolkning på sista tiden – alla sk ”återvändare” från IS eller Islamska Staten måste ju bo här, ja just här i Sverige måste de få bo – rapporteras idag hur samma Islamiska Stat kokat människor levande i het motorolja – en metodik, som Regeringen Löfvén kanske föredrar, för att komma åt de här mycket mycket anstötliga små Tyr-runorna, och alla stygga, stygga små ungdomar som bär dem, utan att ens veta vad symbolen står för, och vad den ens betyder…

Det inte det enda man gjort inom Socialdemokratin – nej förlåt jag menar IS – på sista tiden.

Man har också förstört den berömda Athena Statyn från böckernas tempel i staden Palmyra, till exempel, genom att hugga armar och ben av den.

Överallt där Monoteister, Islam, kristendom, socialistiska fanatiker dyker upp… samma sak, samma totalitära tendenser… och nu kan vi se dem, också i vår egen regering…

Alltid är det väl någon symbol som inte passar… Och genast kommer Monoteisterna springande, för att hugga ned, förstöra och tillintetgöra…

Redan Arthur Schopenhauer (1788 – 1860)  kallad ”Den store Pessimisten” konstaterade samma sak på sin tid…

Långt långt bortom all okunskap, all Monoteistisk Idioti, och alla Okunniga Socialdemokrater, befinner sig verklighetens folk, runologer och de verkligt runkunniga eller runska.

På länken här, till exempel, möter ni ord från en verkligt insiktsfull skribent, och nu handlar det inte om 071 spålinjer, eller annan dumhet, typ ”forn sed”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s