”Svenska” Kyrkans HEMLIGA plan: MÖRDAR-PASTORN från Knutby skulle FRIGES…

I förra veckan kom det fram hur den påstått ”Svenska” Kyrkan (säg snarare den Evangelisk-Lutheranska Kyrkan i Sverige, för det vore betydligt ärligare att kalla den så – i Finland, vårt närmaste grannland, finns ingen ”finsk” kyrka) hade en hemlig plan för att befria den ökände Mördar-pastorn Helge Fossmo från Knutby-Sekten  och sen sätta in honom som en av Svenska Kyrkans funktionärer istället… ”Svenska” Kyrkan har också under lång tid intrigerat och planerat för att den ökände mördaren skulle friges.

Man har bland annat via sina ”diakoner” försökt bearbeta och påverka Örebro Tingsrätt (som hanterar nådeansökningar för Kumla-bunkern, det högrisk eller ”maximum security” fängelse där mord-predikanten vistas) enligt vad bland annat tidningen Metro erfar. Media antyder, att det hela inte skulle vara någon medveten politik från ”Svenska” Kyrkans sida, men liknande ”fall” har – som vi ska se – inträffat också långt tidigare. Bland annat skall man ha hjälpt Fossmo att byta efternamn till Iversen, så att han inte skulle bli igenkänd av kyrkobesökarna, när han väl kom ut.

Rättspsykiatriska undersökningar från 2017 avslöjade att den här mördaren – som dömts till 24 års fängelse –  ”uppvisar en inte oansenlig förmåga att kunna manipulera och dupera omgivningen” – och efter bara 12 år vill ”Svenska” Kyrkans diakon plötsligt och oförklarligt släppa ut honom – Hur gick det till ??

 

Det var i Januari 2004 som Polisen upptäckte, hur långt de kristna i Knutby Filadelfia-församling gått. Pastor Fossmo hade förmått och indoktrinerat den27-åriga sk ”Barnflickan” Sara Svensson som han själv anställt  – hon var inte alls ett barn, utan en fullvuxen kvinna – att skjuta ned hans 23-åriga fru Alexandra, och sedan också försökt skjuta ned en granne, alltsammans på ”Guds” eller rättare sagt Pastorns order, eftersom ”Gud” gett order till Sara Svensson genom en mobiltelefon, efter vad hon sa. Och det var inte första gången det hände. Redan tidigare hade Sara Svensson försökt slå ihjäl Alexandra Fossmo med en hammare, detta också delvis på order av en kvinna vid namn Åsa Waldau, som påstod sig vara ”Heliga Guds moder” i dagspressen, och under lång tid tilläts att göra reklam för denna vidriga kristna sekt i svenska media. Frågan är väl, om det var Sara Svensson – som sedan 2011 varit på fri fot och numera är bosatt i Vadstena – eller svenska journalister som var de mest naiva i denna kristna soppa. Man upptäckte också, att Pastor Fossmos första hustru råkat ”halka i badkaret och dött under mystiska omständigheter, även om han aldrig dömdes för just det mordet.

Mönstren känns igen, även från utlandet. Först blir dessa kristna ”frälsta” och sen kommer deras ”Gud” med befallningar. Waco Texas, eller lite varstans i Världen. Anders Behring Breivik….

Ja, de kristna är sig alltid lika… alltid denne ”Gud” som med samvetslösa pastorers hjälp beordrar själva morden

Det har också visat sig, att Helge Fossmo lyckats ringa väldigt många sk ”förbjudna telefonsamtal” från sitt fängelse, hur nu det gick till. Samma teknik, och samma tillvägagångssätt som i fallet Sara Svensson, alltså – också hon upplevde ju sig vara ”styrd av herren Gud” via mobiltelefon, hur det nu kunde komma sig.. Fängelsepsykiatriker har redan klarlagt, att Fossmo även fortsatt är en farlig man, som bör vara inom lås och bom, och inte gå lös ibland dessa ”goda kristna”.  Fossmo har också avvikit från flera permissioner – enligt vad som bevisats (detta hände så sent som 17 maj i år) – men ändå har man nu alltså erbjudit honom en tjänst i ”Svenska” Kyrkan – och där skulle han syssla med själavård och socialt arbete, till råga på allt.

Hur kunde det hända ? Är en livstidsdömd mördare – till på köpet ytterst manipulativ – med över 13 år kvar på sin strafftid, verkligen lämplig för något sådant ?

Vakten Eder för Falska Profeter, ty de äro såsom ULVAR i FÅRAKLÄDER…” ( Matteus, 7:15)

Enligt Kyrkans Tidning – som skyller alltihop på den ej identifierade diakonen – har denne nu – klädsamt nog måste vi väl säga – plötsligt tvärvänt – och ”ångrat sig” som det heter..  Diakonen påstår, att han börjat skriva en massa intyg till Örebro Tingsrätt ”av medmänsklighet” och sådana saker, och här ser vi nu vad de kristnas sk ”förlåtelselära” kan leda till..

Självklart är det så att förlåtelse i vardagslivet och privatlivet kanske är bra, men här gäller det dömda mördare och inget annat. Rättstaten sätts ur spel genom dessa ”goda kristnas” handlande. Fossmo har inte avtjänat ens hälften av sitt straff, och gång på gång har han försökt få det tidsbegränsat – med sikte på att vara ute om två år, och en fri man… Och ”Svenska” Kyrkan har via sina representanter hela tiden försökt backa upp honom, genom flera års manipulationer… Redan 2015 skrev Sveriges Radio, att Fossmo ”säkert” skulle bli fri till 2020…

Men det är inte första gången liknande saker händer. Minst sagt märkliga skrivelser har kommit in till Örebro Tingsrätt även tidigare, från personer som säger sig ha ”funnit Jesus” bland annat…

Den dubble Polismördaren Jackie Arklöw, torterare och fångknekt från Bosnien med flera folkrättsbrott på sitt samvete – är han bekant ?

I andra länder – bland annat då Bosnien, där han varit verksam, skulle han väl snarast ha fått dödsstraff, och därmed inte kostat skattebetalarna mer pengar – men jodå – redan 2004 påstod sig denne Polismördare ha ”funnit jesus” som det heter, och då skulle han alltså genast bli frisläppt enligt sig själv, eftersom han ”blivit snäll”.

Var fann då Jackie Arklöw ”jesus” någonstans ? Var det på fängelsets toalett, i duschen, eller tvättstugan måhända, nu när också han blivit ”hjälpt av diakoner”, ”gått i kloster” osv (precis som Sara Svensson, dubbel mörderska ) men tydligen hindrar inte detta honom från att se på porrfilm och andra enkla nöjen, har man upptäckt. Just en snygg ”frälsning”, eller hur – och hur kristen är den, egentligen ??

Helge Fossmo, däremot – har haft inte mindre än fem kvinnor – ur sin egen församling – säger han – men ser numera på lite porr, då och då – han också.

Och vem är väl då jag att förmena en enkel prästman hans enda nöje ???

 

Ja mina läsare – ni ser – ni ser… Ständigt dessa kristna ! Ständigt detta hyckleri, denna inpiskade ”förlåtelse” som tillåter mördare att gå fria, och fortsätta sin verksamhet – och en svensk rättsstat, som allt mer och mer råkar i förfall och gungning – på grund av samma kristendom !

Hur länge ska vi finna oss i det här, frågar jag er nu. Hur länge ? Och vad kommer härnäst ? Ska Jackie Arklöw utses till Kyrkoherde i Malexander, kantro, medan Anders Behring Breivik – en annan kristen psykopat – erbjuds tjänsten som Biskop i Karlstad, eller kanske Ärkebiskop efter Antje Jackélen, ni vet – åter en annan person med totalitära värderingar..

Här MÖRDADES två svenska Polismän. Men – Mördaren vill nu ha Sänkt Straff – för han har ju blivit Kristen….

Och, apropos den senare – alltså självaste Ärkepisskoppen – som våra finska vänner brukar säga, skriver man i Dagens Nyheter idag – förlåt att jag endast citerar –

Svenska kyrkan var fram till 1990-talet en statskyrka. Prästerna var tjänstemän i staten. Under femhundra år har de förmedlat Luthers medeltida kvinnosyn i predikningar, husförhör, som deltagare i statliga utredningar och i samtal med enskilda. De medverkade till flera hundra år av häxjakt, där kvinnor dränktes eller brändes på bål.

De har bekämpat kvinnors rätt till preventivmedel, sexualupplysning, fri abort, avkriminalisering av homosexualitet. De har fördömt kvinnor som fött barn utom äktenskapet. De har myntat begreppet ”oäkta” barn. De bekämpade kvinnors önskan att bli präster ända in på 1960-talet.

Svenska kvinnor har fört en envis kamp för sina rättigheter under 150 år. Kyrkan har alltid varit den främsta motståndaren.

När ärkebiskopen hyllar Luther som en bildningens förespråkare, så glömmer hon att innehållet i den bildning som bevärdigades menigheten i katekeserna sannerligen inte var mycket att hänga i julgranen om man ville räta på ryggen och skapa sig ett fritt liv.

”Den som är rättfärdig av nåd och begriper detta genom tron är fri”, skriver ärkebiskop Jackelén. Det är sannerligen ett spetsfundigt sätt att villkora friheten för alla förtrampade och kuvade. Frihet till underkastelse.

Inte för inte är en direktöversättning av ”Allahu Akbar” den svenska Ärkebiskopens fältrop. Och mördare går fria och får sänkt straff i dagens Sverige, medan Sara Svensson – ”barnflickan” som började döda på order av Herren Gud inte längre är unik. Herren befaller, Herren straffar, Herren tillrättavisar. Hela tiden denna kristna psykopati, denna kristna sadism, detta mordiska kristna brödra- och systraskap, vars verkningar vi kan se — över hela vårt svenska samhälle.

Låt oss alla samfällt ”Gå Ur” och HEDNA OSS – endast så kan vi slippa den här skiten – och hålla Fossmo, Arklöw med flera ”Herrar” inlåsta, där de verkligen bör vara och ska sitta – på Kumlabunkern…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s