Präst dömd för sexbrott mot barn – blev ”Ungdomsledare” i Svenska Kyrkan…

”Jag vet det.
Jag säger det.
Men därför att jag vet och vågar säga det
ska jag vinna en styrka att skydda de värnlösa
som inga förmätna våldsverkare skall ha makt att beröva mig...”

– Erik Blomberg, ur dikten ”Rådjur i en park”

Återigen har det hänt här i Sverige. Vårt Sverige. En pedofildömd präst har ”benådats” av ”Svenska” Kyrkan, och i kraft av dess sk ”Förlåtelselära” satts in som – Ungdomsledare Kvällstidningen Aftonbladet redovisar i detalj och mycket utförligt hur det hela har gått till. Den senaste Pedofil-prästen är bara en av tolv präster som sedan 2013 förgripit sig på barn och ungdomar, avslöjar tidningen – och som blivit dömda för det. Hur många som begått brott, men inte blivit dömda – därför att de kunnat gömma sig i ”Svenska” Kyrkans regi – vet ingen. Däremot är det numera allmänt känt, att vi lever i ett land där bara 8% eller så av våldtäkter och allvarliga sexualbrott blir uppklarade.

Prästen dömdes 2013 för sexuellt ofredande av en konfirmand. I dag är han ansvarig för barn- och ungdomsverksamheten i en ny församling. – Vi tycker att det är förskräckligt att han får fortsätta jobba med barn, säger pappan till den pojke som utsatts. — — Det var efter ett konfirmandläger sommaren 2013 som prästen, som är i 60-årsåldern, letade upp pojkens mobilnummer och tog kontakt. I första sms:et skrev prästen att ”det var trevligt att prata, vi kan prata igen om du vill”.

15-åringen visade meddelandet för föräldrarna som uppmanade honom att vara artig i sitt svar till prästen. Pojken svarade kort och undvikande. Men sms:en fortsatte att komma under hela sommarlovet. Prästen frågade vad pojken gjorde, var han var och erbjöd honom skjuts vid ett tillfälle. Pojken ifrågasatte i ett sms varför prästen ville ha kontakt. Då skrev prästen:

”Jag ska vara helt ärlig; jag ville förstås prata, men jag hoppas förstås att vi skulle hamna i sängen och ha sex. Därför att du tog kontakt, för att jag är bög och du är ung och snygg. Men det har du redan fattat…”.

– Ur Aftonbladet, 4 December 2017

Homosex skulle alltså enligt denna ”Kyrkofader” vara en ursäkt för att ge sig på minderåriga. Pojken och hans föräldrar Polisanmälde saken, och prästen blev mycket riktigt dömd av en svensk Domstol – men sen kom Svenska Kyrkans mycket märkliga ”Domkapitel” med i bilden – och då gick det som det gick…

Enligt Påvens och Katolska Kyrkans data är MINST 2% av alla Katolska präster i hela Världen Pedofiler… Hur många präster i ”Svenska” Kyrkan eller den Evangelisk-Lutheranska Kyrkan i Sverige som OCKSÅ är det vet ingen… Men det lär nog inte vara mindre än hos katolikerna. Och HUR ska svenska barn, ungdomar och deras föräldrar VETA vem som är ”Fader två Procent” ??

Domkapitlet bestämde, att prästen skulle ha ”tre års prövotid” som det så vackert hette – men bara efter ett år dök han plötsligt upp som ”Ungdomsledare” i en helt annan del av landet, ditskickad av Kyrkans egna.. Nu har Pedofil-prästen också hand om olika öppna eftermiddagsaktiviteter för barn i låg- och mellanstadiet, visar det sig – och någon egentlig behandling för sin sjukdom fick han aldrig. Han var ju präst – och därmed ansågs han stå över alla misstankar.. Forskare hela Världen över har diskuterat om pedofili egentligen kan botas, och man har kommit till insikt om att gärningsmännen aldrig kan ändra sin läggning om de inte vill det själva. Det bästa man kan göra är – antingen att låsa in dem på livstid, eller se till att ”de åker ut ur prästbetyget som det heter. Antingen det, eller se till att den dömde personen inte får arbeta med barn och ungdomar – vilket är för den dömdes eget bästa. Återfallsfrekvensen är helt enkelt för hög, och frestelsen för sådana här personer med denna väldigt speciella läggning, blir helt enkelt för stor… Självfallet kan behandlingen lyckats, och de kan skaffa sig ett annat arbete och bli nyttiga för samhället ändå – men ställs de i samma situation eller hamnar i ansvarig, men inte övervakad ställning igen, är det stor risk för, att brotten upprepas… Så långt den psykiatriska expertisen..

Underligt nog kom domstolen nämligen att ”hoppa över” alla möjligheter till behandling i det här speciella fallet – och det gjorde såklart ”Domkapitlet” – de kristnas hemliga special-domstol, som inga vanliga jurister får ha insyn i – också..

År 2013 trädde den nya lagen om registerkontroll i kraft. Den innebär att alla som erbjuds arbete med direkt kontakt med barn och ungdomar ska kunna visa utdrag ur belastningsregistret. Till skillnad från skolor i Sverige lyder de kristna mystiskt nog inte under denna lag – och ”Svenska” Kyrkan står såklart också över alla lagar och förordningar. De kristna kan styra och ställa med barnen som de vill. Dömda brottslingar kan bli ”Ungdomsledare” – helt utan att någon kollar upp dem. För sexuellt ofredande, som den aktuella prästen dömdes för, ligger domen kvar i det civila belastningsregistret i 10 år innan den gallras ut – men bara efter ett år såg alltså ”Svenska” Kyrkan till, att den dömde skulle ha ansvaret för lågstadiebarn..

Så fungerar alltså den kristna ”förlåtelseläran” i praktiken. Lagen blir helt satt ur spel. Farliga brottslingar hamnar där de inte ska vara, och friges helt slumpmässigt. Man måste kunna förlåta folk, eller hur? är den kommentar Kyrkan som arbetsgivare ger, när Aftonbladet kontrollerar vad som har skett.

Sådana kristna har vi, sade bonden om svinen” (gammalt svenskt ordspråk)

Sånt här är faktiskt ganska vanligt. I December 2014 dömdes prästen Oskar Kalm från själva Ärkestiftet till 2 år och 6 månaders fängelse för våldtäkt emot barn. Det rörde sig om mer än 10 upprepade brott emot samma konfirmand, en femtonårig pojke. Ändå slapp Kalm att avtjäna hela sitt straff, och man undrar hur denna kristna ”förlåtelselära” och dess anhängare egentligen är beskaffad, när den hela tiden upphäver normala lagar och rättsväsendets domar..

Men – för all del – de kristna i Sverige är kanske inte den enda Abrahamitiska Ökenreligion, vars anhängare bär sig åt såhär…

Den här personen som ses skaka hand med vår Statsminister, Stefan Löfvén, är Arif Moradi, som dömts för sexualbrott och för att ha våldfört sig på en svensk flicka, bara 14 år gammal  på ett konfirmandläger. Han uppehåller sig här i vårt land illegalt, och har fått avslag på sin asylansökan – men plötsligt har han fått rangen av ”Talesman i Ungdomsfrågor” inom den sk #jagärhärnu-kampanjen – och Daily Mail och andra tidningar utomlands har också uppmärksammat hur vår Statsminister skakar hand med en dömd sexförbrytare – efter det att domen fallit, och en lokal (S) representant från Söderköping – samma kommun där Moradis sexbrott begicks – bjudit in honom till Regeringskansliet…

Ganska märkligt beteende av vår Regering, tycker ni inte ?

Moradi – tidigare muslim – ska nämligen på ett väldigt snabbt och helt oförklarligt vis ha blivit ”en varmt troende kristen” säger den kristna tidningen ”Nyheter idag”.

Lika plötsligt blev han också ”ungdomsledare” eftersom (S)-märkta politiker helt okritiskt utsett honom till det – men han nämns aldrig i några #metoo kampanjer, såklart. Han är ju invandrare, dessutom illegal sådan. Detta hände i somras:

Under lägret intresserar sig Moradi i synnerhet för en 14-årig flicka som han flera gånger närmar sig sexuellt. Bland annat tafsar han på hennes bröst. Natten mellan lördagen och söndagen inträffar det grövsta övergreppet när ungdomarna ska sova. Flickan berättar att Moradi sätter sig gränsle över henne, drar av hennes byxor, sliter i hennes trosor och tar henne på rumpan. Hon lyckas slita sig loss och springer in på en toalett där hon låser in sig. Inifrån toaletten skickar flickan flera meddelanden till en väninna som också befinner sig på lägret.

  • ”Nyheter idag” 12 Oktober 2017

Församlingspedagogen Eva-Lotta Martinsson får höra de båda förtvivlade svenska flickornas berättelse – men hon gör ingenting… Först senare kommer polisanmälan. Under förhören skuldbeläggs den svenska 14-åringen, och Moradis försvarsadvokat ifrågasätter hela hennes berättelse. Bland annat anklagas hon för att ha uppmuntrat den afghanske mannen till att ha förgripit sig på henne. – Vet du vad du sände ut för signaler till honom? Har du reflekterat över det? frågar sig försvarsadvokaten Caroline Irander.

Moradi döms – men får villkorligt och 30 dagsböter. Hans offer trakasseras offentligt på nätet, och massor av äldre kvinnor tar förövarens parti.

NU ÄR FRÅGAN – Vad ska vi Svenskar göra ?

 

Vi får ingen hjälp från vår Regering

Vi får ingen hjälp från Domstolar och Rättsvårdande myndigheter – som bara löser 8 % av våldtäkterna

Vi får ingen hjälp från ”Svenska” Kyrkan – som hjälper förövarna istället

 

Vad ska vi göra ? Hur ska vi försvara oss själva, och hjälpa våra ungdomar och barn, som utsatts för allt detta ??

Själv har jag bara ett enda svar på det: FREDLIGT CIVILMOTSTÅND.

Vi låter Hedna oss, helt enkelt – och går ur ”Svenska” Kyrkan – endast så och bara så kan vi vara säkra på, att våra ungdomar, våra döttrar och våra söner inte utsätts för övergrepp igen….

Vårt lösenord MÅSTE bli: ”INTE EN MAN – INTE NÅGRA KVINNOR ELLER BARN TILL MONOTEISMEN…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s