”Herr Schultz, Sie können uns alle gerade im ARSCH küssen….”

Den tyska Socialdemokraten Martin Schultz, ordförande i sitt parti, skall så sent som igår ha sagt, att han avser att bilda ett Europas Förenta stater, och att alla länder som vill behålla de sista resterna av sin nationella självständighet måste gå ur Unionen. Det hela är ju föga förvånande, med tanke på det totalitära system som EU och Socialdemokratin nästan alltid har stått för.

Der sind hier am ort, das ALLERGRÖSSTE SCHWEIN – Denn er lass sich nur mit EU ein!

Jag själv är svensk hedning, och jag tror på nationell frihet och oberoende, liksom de flesta Nordbor. Hiermit sende Ich ihnen, Sie dreckschwanzige Schultz, meinen allerliebsten Schwaben-gruss ! 

Er tyska imperialism, era Hitler-fasoner och er överstatlighet står mig upp i halsen. Vi svenskar kommer ge er och era gelikar bland Eurokraterna ett äkta Nordiskt svar, och det blir det svar sådana som er förtjänar. Vi har gjort det många gånger förr. Minns befrielsekriget 1521, och minns det finska lapplandskriget 1944-45, då man verkligen tog hand om sådana som är av er sort, Herr Schultz !

So machten mann im Finland mit den Deutschen KURTZER PROCESS, und das galt auch genau IHR, Mein Herr Schultz !! NIEMALS sind Sie und ihrem verdammten EU-dreck wieder hier im Norden willkommen…

Där har ni, och det gäller er allihop, Eurokrat-pöbel !

Ja, kurtz gesagt, eller kort sagt på svenska – och till den vackra melodin av Lili Marlene, så sjunger jag följande, för jag har aldrig röstat för något djävla EU. Vad har vi fått av dem, förutom minskad välfärd, minskad trygghet, minskat självförtroende, minskad självförsörjning och ett sämre Sverige, på alla de sätt och vis ?

”Först så tar vi Merkel, och DÄNGER I EN STEN
Sen så tar vi Schultz, och HÄNGER I EN GREN
Och Jean Claude Juncker, ska i GALGEN OPP
tillsammans med Herr Ribbentrop

Det blir en samling fin…
Av FYRA TYSKA SVIN !”

 

”NON SERVIAM ! NON SERVIAM !!”

2 thoughts on “”Herr Schultz, Sie können uns alle gerade im ARSCH küssen….”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s