FOX NEWS, USA slår fast: JULGRANEN är HEDNISK !!

När det gäller Landet Trump och dess invånare, har jag ibland en ganska kritisk uppfattning, som ni kanske vet. Amerikaner är inte bra pålästa och ofta helt felinformerade vad det gäller det här med Asatro och Nordisk Kultur, även om det förstås finns många förståndiga människor i USA också.

Att en av amerikas största Tv-kanaler nu fått Hedniska Tankar till skänks, kunde man ju inte trokanske kommer de på det här med vad Simon Wiesenthal-centret sade om vår Utrikesminister, Margot, ”La Grosse Margot” Wallström också – eller vad Svensk Socialdemokrati numera håller på med – som jag berättade för er så sent som igår…Kanhända är vi Hedningar bättre ambassadörer för vårt land och vår kultur, inte minst därför att vi är fredliga, nuförtiden…

Till och med den stora nyhetskanalen Fox News upptäckte igår att Julgranen, som sådan faktiskt är en Hednisk företeelse, och att Vårdträd – placerade utomhus, och inte inomhus – förekom redan i det hedniska norden. I antika kulturer som Egypten och Grekland förekom träd i krukor inomhus inför det nya året, och att vintergröna eller evigt gröna växter var en viktig symbol inför Vintersolvarvet, då den nya Solen pånyttföddes, är heller inte så konstigt.

Det var vid Vårdträdet på den egna Tomten, som man mötte Tomten – och satte ut gröt. Där kunde man också möta Hyllemor, Frau Holde…

Julgranen föddes inte alls på något kristet 1600-tal i Tyskland, fastslår Fox News. Dess ursprung är mycket äldre än så, och kommer helt och hållet från HedendomenI den kristna Bibeln, precis som det Gamla Testamentet och Koranen, är däremot Julgranar helt förbjudna – just därför att de är en hednisk vana.

Kristna får INTE ha Julgran ! Det STÅR i Bibeln !!

 

Som jag själv berättat, blir det Davids-stjärnor och TYR-runor i min sant Hedniska Julgran i år, bara för att reta vår Regering, och kanske även Fox News. Ni kristna får väl stå utanför mitt fönster och titta på, för Julgranar och Monoteism går alltså inte ihop –  det har vi sett på Fox News, och då måste det väl vara sant…

 

Och förresten – visste ni att Svenska skolor i såväl Bromölla som Ekerö  faktiskt försökte förbjuda alla Jultomtar i Luciatågen, så sent som 2013. Tomten fick inte ens omnämnas, eller besjungas i några visor – detta var absolut förbjudet enligt skolledningen, eftersom Lucia skulle ”kristnas” trots att det också var ett hedniskt bruk från början.

De klassiska jultomtarna och pepparkaksgubbarna har stoppats av skolledningen. Några sånger om tomtar och pepparkaksgubbar framförs inte heller. — —

– Jag är själv 40 år och har aldrig varit med om något liknande. Jag tycker inte det här verkar traditionellt ett dugg, säger Jonas Pettersson.

Enligt honom har skolan även informerat att stjärngossarna inte får bära den guldfärgade stjärnan, vare sig i handen eller på stjärngossestruten.

– Jag tolkar det som att man för in politik i detta. Här finns undertoner som jag vet att flera av föräldrarna inte tycker om.

Ja, man kan verkligen undra vad som ligger bakom detta kristna Tomte-hat… Har det möjligen att göra med den kufiske Frikyrkopastorn Jon Knudsen i Lökken, känd som Nissehaderen, från dansk tv..

Varför skulle vi Nordbor och Svenskar inte kunna få utöva vår egen kultur ?

Från Osby idag – inte långt från det kristna Bromölla – rapporteras om hur några vandaler huggit huvudet av en julbock, som stått uppställd i en rondell. 

– Det känns så meningslöst, suckar Bengt Olsson.
– Hela tiden är det skadegörelse, det kostar ju enorma summor pengar för samhället.

Konstverket med jultema i rondellen har hyllats bland annat på sociala medier.
”Helt underbart, speciellt tomten.”
”Härligt! Behövs lite färg i tillvaron just nu! Tack!”
”Den är jättefin … och på kvällen så lyser det i tomtens lykta! Riktigt stämningsfullt.”
Det är några av kommentarerna om verket. Men det fanns samtidigt en del oro för att någon skulle roa sig med att förstöra tomten och bocken:
”Så fint där är, hoppas att det får vara ifred, så ingen förstör detta fina” och ”Fin, hoppas att den får vara ifred” påpekade några av personerna som kommenterat rondellbocken.

Tyvärr visade sig oron vara befogad. I helgen förstördes inte bara bocken, utan belysningen revs också upp (synpunkter på att bocken syntes för dåligt hade lett till att extra belysning placerades ut).
Rondellbocken fick alltså bara sprida julstämning i en veckan innan den attackerades.

Det är den välkände Osbykonstnären Sven-Ingvar Johansson som gjort tomten och bocken och när Norra Skåne berättar om skadegörelsen blir han smått chockad.

  • Tidningen Norra Skåne, 2017-12-13

Återigen måste man fråga sig – varför ? Vad är det för Julhatare som är ute efter att förstöra Julen för alla oss andra – och varför kan vi svenskar inte få ha en Jesus-fri jul, som vi alltid haft – innan Islam och de kristna kom…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s