Populära sökord under 2017

Såhär års är årskrönikorna legio. Jag ahr roat mig lite med att ta reda på vad de populäraste sökorden var under 2017, och vad som egentligen ledde den googlande allmänheten hit. Förutom sidans titel, ”Hedniska Tankar” som blev sökt 168 gånger, gissar jag att en hel del av mina läsare löser korsord, eftersom termen ”Lokes Söner” ledde dem hit. Om nu inte Midgårdsormen och Fenris, respektive Narve och Våle lockade folk hit, så var också begrepp som ”Segerblot” och ”Hammartecken” populära.

Att lära sig göra Hammartecken över mat, dryck och människor går fort och enkelt

Andra sökord som skymtat förbi under året är ”annika larsson arkeolog falsk” samt ”att inte vara kristen kronoberg och – förvånande nog – ”en resa med en dvärg” vilket verkar vara ett ganska bisarrt predikament… Lika bisarra är nog kombinationerna ”Frej med ståpitt” (Ja, Rällinge-Frej är alldeles äkta !) ”att maja”, ”hängrännors funktion” och den i sammanhanget något underliga frågan ”hur lång är e-type” ? som också skaffat mig fler läsare…

Man kan bara lyckönska er fantasi – och hoppas att ni fortsätter vara Hedna, samt Asarna trogna.. Lämna  New Age, kristendom och ”fornsederi” bakom er, och fortsätt i de rätta banorna… det tänker jag själv göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s