”Brute Norse” VARNAR för hur Norska Myndigheter försöker ta bort språk, historia och kulturell identitet från Norge

Sajten ”Brute Norse” som är en personlig blogg för en mycket kunnig norsk akademiker och arkeolog, varnar idag för hur Norska Myndigheter och Politiska Partier försöker ta bort undervisningen i Norröna och Fornisländska från de Norska universiteten. Utbildningsdepartementet i Norge påstår till och med, att Norges kulturella arv och landets egen historia skulle vara ”irrelevant”.

Vi har hört och sett det här många gånger förr. Motsvarigheter saknas inte, inte minst inom Svensk Socialdemokrati med sina nya (S)haria-lagar... En svensk Socialdemokratisk Kulturminister sa på sin tid att ”Sveriges Historia saknas betydelse” och ända sedan 1990-talet, då detta hände, har Socialdemokratin som rörelse i både Sverige och Norge – samt den hemliga sk ”Broderskapsrörelse” med kristen bakgrund som styr alltihop bakom kulisserna – hela tiden mycket målmedvetet arbetat på att bryta ned de nordiska folkens kulturella identitet, ta ifrån dem deras historia, språk och självbestämmande..

Varför är det så viktigt för (S)-politiker hela Norden över, att förstöra ett folks rätt till en historia, och den nationella identiteten ?

Det hela är mycket enkelt. Utan identitet, utan en egen historia och utan ett eget språk blir människor lätta att styra och dupera. Det vet (S)-politikerna och deras allierade också. Människor som inte vet varifrån de kommer och inte vet varifrån de är blir lättledda, rädda och skrämda människor. En ny underklass kan importeras utifrån, lätt och bekvämt, så att dessa ”ensamkommande” som räknas i hundratusental och visst inte är ”ensamma” enligt det ”newspeak” man infört kan stå i tacksamhetsskuld till sina nya, Socialdemokratiska herrar, och den Nomenklatura, som i evigheters evighet med ”kristen värdegrund” som måttstock skall kunna fortsätta att behärska dem.

Och om ”nykomlingarna” eller ”nysvenskarna” som de också kallas, till slut skulle börja rösta på fel parti i Riksdagsvalen, ja då tar (S) regeringen in ny lydig valboskap, om så analfabeter från Somalia, eller muslimer från mellersta östern… Alla knep är tillåtna för att hålla sig kvar vid maktens köttgrytor… och därför bekämpar (S) Regeringarna varje tecken på nationell kultur, frihet eller oberoende

Jomenvisst ! ”Gud och Partiet” ska styra i evigheters evighet, amen. Den nuvarande Statsministern i Sverige har till och med uttalat att han vägrar avgå, oavsett hur valresultatet blir… Och detta ska kallas ”Demokrati”…

 

Men tänk nu om vi gör precis tvärtom. Vad händer, om vi vänder de gamla kristna Herrarna och hela denna sketna ”Nomenklatura” ryggen ? Tänk om vi börjar inkludera alla, även ”nysvenskar”, ”nykomlingar”, ”ensamkommande” och invandrare, kort och gott (det sistnämnda ordet har ju blivit något, som man inte längre får säga högt) i vår egen, Nordiska kultur, och berättar om den ?

Tänk om vi fortsätter tala vårt eget språk, behåller vår egen historia, vår etnicitet och vår egen kultur ? Utan en egen fast grund att stå på, och utan att veta vem man är, kan man inte lära sig älska eller uppskatta andra kulturer eller livsåskådningar heller. Det är mycket viktigt att förstå. Utan rätt kunskapsbas, utan fakta, faller man lätt offer för demagoger, giriga politiker eller religiösa fanatiker, som vill förstöra inte bara vårt land, utan hela Världen. Med en fast grund, ett språk att tala, och en andlig, etnisk och social medvetenhet, däremot – av det får man gott medborgarsinne – och kan bygga ett tryggare, bättre, mer välmående land – för alla invånare i samhället.

Så är mitt tänkesätt, och min liberala värdegrund – och det står jag för.

Var tusan står du, granne och medborgare där, och hur ska du rösta, när valdagen väl kommer ?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s