Ska man skratta eller gråta ?

Igår var det – som jag skrev Internationella Glädjedagen enligt FN, och inte bara Vårdagjämning. Idag skall det visst – enligt samma FN – vara en ”Internationell Världspoesidag” istället, har jag fått höra, men frågan är väl samma som igår – Hur skall då den här dagen firas ?? – Och vad är det egentligen som är så speciellt med den – kan man egentligen säga, att just den är mer poetisk än andra dagar… eller ? – Ja, hur är det egentligen ?

Här i Sverige verkar det inte vara någon enda kotte eller person som någonsin hört talas om ”Världspoesidagen”, och än mindre någon som firar den. Vad är då poängen med alltsammans ? Om Sverige saknas i den internationella jubelkör som tydligen skall brista ut i poesi och sång just denna dag, eller något – Hur kan då dagen vara ”Internationell” ?

Är det alls någon mening med att utlysa alla dessa påstått ”Internationella” – men fullständigt artificiella – festdagar ?

Om ingen firar dem är det ju inget bevänt med saken alls, utan det hela faller så att säga på sin egen orimlighet. Kanske är det bättre att vi alla slår vakt om våra egna nationella traditioner istället, eller vår egenart – och slutar med all denna ”internationalism” – för just såhär kan den inte manifesteras, eftersom den faktiskt inte fungerar…eller vad tror ni ??

Nåja. David Nessle – eller ”MURALGRANSKAREN” som jag firade och hissade igår, är ju ganska poetisk, och dessutom roande, så därvidlag anser jag min ha gjort två flugor på smällen, så att säga; eller klarat av två påbjudna festdagar på en och samma gång. Men ibland finns det saker som får en att undra, särskilt i en Värld som vår, där ”Fake News” och Påverkansoperationer av alla de slag dominerar media-landskapet – för vad sägs om det här:

”I Princip” ren PK-logik, eller kanske Satir ?? Ska man skratta eller gråta ?

Nu finns det personer som Annie Lööf – ni vet hon som är så fullkomligt ”borta” i huvudet att hon går omkring och tror att Tyr runan – eller andra runor – skulle ha med nazism att göra, på något sätt. Hon råkar fortfarande vara Partledarinna för ett helt parti, men har inte ens observerat vad sakkunniga myndigheter som Justitiekanslern sagt om saken. Eftersom hon också envisas med att sitta i Sveriges Riksdag, vore det nog bra ifall hon tog reda på fakta först, innan hon ens uttalar sig, eftersom den Juridiska expertisen redan fastställt, att ett sådant förbud är 1) Grundlagsstridigt och 2) Inte kan fungera, eftersom man inte kan förbjuda existensen av upprättstående pilar..

Har ni tänkt på att det sitter TYR-RUNOR på varje Övergångsställe, i varje GPS runt hela Sverige ? Nu vill Regeringen Löfvén förbjuda dem… Och samtidigt råder POLISBRIST i landet… Snacka om fel prioritering….

Hur kan Annie Lööf vara så dum, att hon mot bättre vetande och existerande domar, står rakt fram och hävdar det faktiskt omöjliga ? Ska man skratta eller gråta… I Finland – vårt nära grannland – har man redan löst problemet genom att förbjuda nazisterna istället, såsom varande en våldsutövande, utomparlamentarisk grupp. Så kan man ju också göra – men inte en enda av våra svenska politiker verkar begripa det. Ska man skratta, eller gråta däråt ?

Julgransprydnader, ringar och smycken med Tyr runor på säljs på Ebay, Tradera, Blocket, Etsy mm etc osv.. Så vad ska Regeringen Löfvén göra ? Kalla på Tullkriminalen kanske, och bryta upp varje litet Postnord-paket ?? (beklagar, men de flesta Postnord-försändelser är söndertuggade redan !) Ska man skratta eller gråta ?

Samtidigt med detta rapporterar en viss

Enligt New York Times skulle alla Norska Idrottsmän i Vinter-OS ha varit Nazister… Eftersom de haft Tyr och Algis-runor på sina ”Lusekofter”.

VEM KAN VARA SÅ DUM; ATT HON ELLER HAN ENS TROR PÅ DEN FÖRBANNADE DYNGAN… (Ska man skratta eller gråta ?)

Våra media börjar nu berätta, att ”vi kan vara utsatta för Påverkansoperationer inför det stundande Riksdagsvalet” och att man avslöjat, hur Facebook, Google, och President Trump fuskat, ”over there”..  Ja… det är inte utan… att man börjar gråta eller skratta – valet står er än så länge fritt, kära medborgare !

Själv tror jag för min del, att det snarare beror på att Jew Pork Shames, och dess journalistkår är väldigt dåliga förlorare eller ”bad losers” helt enkelt. Stora, Starka USA åkte ju på SPÖ av lilla Norge, och detta kan dessa osportsliga hösäckar inte smälta…

Take that, You good for nuthin TRUMPED Muthu-Forklers !

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s