”Svårmod i Tjällossningen” (del 2)

Kära läsare… Kommer ni ihåg de viktiga fakta vi konstaterade igår ? Denna blogg är ingen berättelse, inget narrativ, ingen litterär skildring. Den berör verkligheten, sådan den faktiskt är och sådan media rapporterar den, och jag ber er alla noga överväga och tänka efter kring vad som hände igår.

Varför ska vi i Sverige behöva finna oss i sånt här ? Liberalerna står i alla fall på offrens sida – och de blir fler och fler…

Regeringen Löfvén – Bestående av Socialdemokrater och Miljöpartister – röstade igår för Barnäktenskap och Gruppäktenskap i Sverige, och att man skulle få lov att genomföra detta i vårt land, med religion – huvudsakligen då islam – som svepskäl. Helt emot FN:s Barnkonvention med andra ord, enligt vilken barn skall få vara just barn och inget annat, och inte tvingas in i giftemål med vuxna.  Nu röstade samtliga andra Riksdagspartier, med såväl Liberaler, Sverigedemokrater, Kommunister (eller Vänstern, som de numera kallar sig, men de är Kommunister) samt till och med Kristdemokraterna (redan själva namnet är ”a contradiction in terms”) emot förslaget, fast dessa kristna också är anhängare av en totalitär ideologi.

Det har också kommit fram, hur Allmänna Arvsfonden missbrukats under (Mp):s och den nya (S)harians ledning. Tidningar och media har konstaterat fakta. Jag upprepar:

Arvsfondens anslag ska nämligen ha finansierat islamistiska och antidemokratiska organisationer, enligt en rapport från Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap. I rapporten beskrivs hur den internationella islamistorganisationen Muslimska brödraskapet via frontorganisationer tagit emot miljontals skattekronor för att bygga upp verksamhet i Sverige.

Pengar går också till rena bedrägerier. 2016 fick föreningen Spiritus Mundi 2,9 miljoner kronor av arvsfonden. Medlen skulle användas till att omvända ungdomar på väg in i extremism. Verksamheten verkar dock ha varit en rökridå. Pengarna gick till fantasilöner och bluffakturor.

Nu tycker jag att det räcker. Som hedning och etnisk svensk, tillika svensk medborgare vill jag protestera emot det här. Det är dags att skicka Regeringen Löfvén till den historiens soptipp, där Regeringar av det slaget rätteligen bör hamna, och se till att alla Miljöpartister åker ut ur Riksdagen, med omedelbar verkan efter nästa val.

Regeringen Reinfeldt har vi alla med gemensamma krafter skickat dit redan, och de mörka år vi alla fick uppleva, saknar ingen.  De demokratiska valen är det instrument vi skall använda, och vi skall alla genomföra detta gemensamt. Annars finns det stor risk för, att vårt land splittras och utarmas på ett än mer genomgripande sätt än nu, och det lär sluta med ökade klyftor, och på sikt kanske rent av ett inbördeskrig. Regeringens sätt att favorisera 20 % av befolkningen på de andra 80 %:ens bekostnad med fri tandvård, fria studier, fria bostäder, fritt uppehållstillstånd, fritt allting, medan vanliga medborgare får betala, betala och betala alltihop, inklusive den nya lydiga valboskap man skaffat sig i islamisterna; kan faktiskt driva människor till vanvett, värre än till och med det vanvett som angripit våra Riksdagsmän, som nu ska stifta lagar om mäns barnafödande och kvinnors spermasprut, vilket vi kunde läsa i deras offentliga utredningar, och till sist finns kanske ingen annan utväg, än att ”gatans parlament” kommer att råda – men det är inte den utväg jag förordar.

Samtidigt visar vår nuvarande Statsminister mer förakt för hela den demokratiska processen och vanligt folk än någonsin tidigare, då han offentligt deklarerat att han ”vägrar avgå”, åtminstone enligt kvällstidningarna och SVTDagens Nyheter – alltid servil och underdånig emot makthavarna – till bredden fylld av det slag av journalister som hela tiden ”slickar uppåt” men sparkar nedåt, och som låter de allra mest konstiga extremrörelser och Mp:s små ”kånkelbär” i form av ”forn sed” komma till tals – varför öppnar man ens spalterna åt det slaget av personer – och till och med SvD har nyligen förordat, att det skulle bildas nya minoritetsregeringar i vårt land.

Det förordar inte jag, eftersom det är emot själva demokratins och parlamentarismens idé. Meningen med Demokratiska Regeringar, är faktiskt att de skall representera folkflertalet, och inte en liten makthungrig ”Nomenklatura” eller elit, som stöder sig på Mp och andra extremistpartier, med islamism, barnafödande män och förbud emot vedspisar som huvudsaklig valplattform, i alla fall enligt de utspel de gjort hittills.

Man kan bli svårmodig för mindre, men det är dags att sätta stopp för vansinnet och ge de här skitstövlarna vad de tål, en gång för alla.

”Skitstöveln” – Skulptur av Roland Haeberlein, rest 1987

Rörande Allmänna Arvsfonden har jag nu ett konstruktivt förslag, Goda medborgare !

Jag förordar absolut, att vi alla – varenda svensk, kollektivt och gemensamt, ändrar våra testamenten så att Regeringen Löfvén och dess ”Arvsfond” (eller fond för utplundrandet av de etniska svenskarna – för det är ju detta det handlar om) inte får några pengar från oss. Vi kan mycket väl infoga formuleringar, som att de inte ska stjäla vårt tandguld från krematorierna, eller försöka utvinna ädelmetaller ur oss, om så bara som en medborgerlig protesthandling.

För övrigt hoppas jag också att ni vet hur det går till, när testamenten och bouppteckningar skall upprättas, åtminstone för er egen skull.

Risken att man försöker stjäla hela er förmögenhet, och inte ge något till era barn eller efterkommande är förstås stor, men det gäller att bekämpa folkfienderna överallt, med alla medel. Många svenskar förstår idag inte vad ”Allmänna Arvsfonden” är för slags sammanslutning, och vilka som sitter och styr över den, men jag antar att ni – liksom jag – är trötta på att ge bidrag till Opus Dei-liknande sammanslutningar av typen Spiritus Mundi eller Islamiska Brödraskapet – för hur kan någon svensk eller svenska stödja något sådant ?

Jag för min del har i mitt nya testamente – upprättat för dagen – infogat följande rader:

Jag förbjuder uttryckligen, att Allmänna Arvsfonden övertar eller befattar sig med min kvarlåtenskap, då jag på goda grunder anser, att denna fond ej längre tjänar samhällsnyttiga ändamål, och ej överensstämmer med min värdegrund och övertygelse, till exempel genom att ge bidrag till diverse islamistiska eller andra religiösa rörelser av en karaktär, som jag inte stöder.

Gör nu allesammans likadant – och donera pengar till något samhällsnyttigt ändamål istället, som den här organisationen, till exempel:

Eller den här, som samlar in pengar till ett eget Gudahov, och ett Nordiskt Kulturcenter – för att motverka all kristendom och islamism…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: