Och ge oss Vuvuzelorna… (Tutom Gjallarhorn !)

Hur skall vi kunna motverka all Monoteism, som florerar runt om i Världen ? -Det är en fråga, som alla vi Hedningar behöver ställa oss just nu, såhär i den första Vårbrytningen. Vi ser ju vad det är som ”Svenska” Kyrkan och vissa politiska partier i vårt land bestämt sig för att stödja, och som det inte vore nog med allt, kommer idag underrättelsen om ännu en galen attentatsman, som sprungit runt och skrikit ”Gud är större” eller ”Allahu Akbar!” på en fransk stormarknad, bland annat. Det är exakt samma valspråk Antje Jackélen, den svenska Ärke- någonting, sprider över landet, och exakt samma rop, som man nu tycker skall eka ut över Araby nära Växjö och hela Småland..

Ska vi verkligen finna oss i det här, goda medborgare – för det är ni väl ?

Anno 2013, när det Norska Hedningsamfunnet (numera omdöpt till Ateisterna) ännu fanns, och böneutropen och hatet skulle eka ut över hela Oslo, anlade de norska Hedningarna moteld, och det tycker jag gott att vi svenskar också kan göra. Som svar på de lokala Salafisternas ansökan om att göra böneutrop från sin Moské, ansökte nämligen de norska Hedningarna om att få Tuta i Horn och utropa ”Det finns ingen Gud!” från ett av stadens hustak.

Slutet på visan blev, att det inte blev några böneutrop alls i Oslo den gången, om jag inte minns fel – och att en effektiv folklig motståndsaktion visade på Monoteismens absurditet.

Dags att BLÅSA AV hela den Monoteistiska Matchen, och se till att somliga åker på en rejäl BLÅSNING ?

På samma sätt tycker jag också vi svenska hedningar kan göra. Så fort det rings i kyrkklockor, böneutropas eller Harry Krischna och Karmakamraterna kommer mässande och trummande, ja då anlägger vi kraftigast tänkbara moteld med att blåsa av alltsammans, Heimdall med Gjallarhornet till pris och evinnerlig ära. Numera finns det fräcka sett med små och ihopfällbara Vuvuzelor, som man kan bära med sig innanför västen eller i handväskan, och så fort islamisterna hoppar fram – ja då blåser vi dem på konfekten…

Vuvuzelan har på kort tid fått stor acceptans, i de allra högsta kretsarna av vårt samhälle – sanna mina ord. Se här bara:

Kunde Prinsessan Madelaine, så kan väl vi…

TUTOM GJALLARHORN ! Har jag ju sagt…

Men nu kan det förstås inte springas runt och tutas emot Muslimer och Kristna i tid och otid, om nu någon trodde det. Nej, jag förordar att vi traditionsenligt gör detta exakt klockan tre, första måndagen i varje ny månad enligt gammal och beprövad svensk tradition. Då brukade nämligen ”Beredskapslarmet” eller den sk ”Hesa Fredrik” – signalen ljuda, och det är ju precis vad vi behöver…

Vi Asatroende och svenskar, som älskar friheten och vårt eget land, måste ju faktiskt stå i beredskap emot all denna islam, och alla dessa kristna galningar, som hotar att förstöra hela Sverige. Det finns en enda sak, som Monoteisterna inte tål, sade det Norska Hedningsamfunnet på sin tid, och det är existensen av humor – redan detta driver dem till vanvett, och då passar Gjallarhorn och Vuvuzelor för att blåsa bort dem från vårt territorium extra bra… det är faktiskt en berättigad åtgärd, med tanke på allt..

Vem vet – kanske kan vårsolen och HUMORNS SOL råda bot på de flesta av Monoteismens griller… (teckning från Norska Hedningsamfunnet)

”Snille och Smak” som sagt…

Även andra grupper har använt liknande knep i det förgångna. När den åtskilligt utflippade proteströrelsen FEMEN (som jag skrivit mycket om förut – på sista tiden har den dock inte gjort så många insatser) fick höra att Körkort skulle vara förbjudna för kvinnor i Saudi-Arabien, ja vad gjorde de då ? Jo, i Ukraina och andra länder anordnade de särskilda bilkaravaner, som fick köra runt, runt runt kvarteret där de Saudiska ambassaderna låg, och ihärdigt tuta och visa sig genom bilfönstren med ”lättklädd” klädsel, fast slöjor sedesamt för ansiktet, tills att Saudierna började mjukna… Så kan vi svenskar också göra, så fort vi ser en salafistiskt moské. Vi kan protestera, utan klotter och utan hat, men ändå ytterst verksamt, och tills vi fördrivit alla dessa Monoteister från vårt land..

 

”Fast and Furious !” – ”Let’s Drive !”

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s