Ännu några tankar om Boxar-Påven… (SYMPATI – FÖR FAN !)… och om sådana, man INTE bör ha sympati för…

Man måste erkänna att Boxar-Påven, Hans Helighet Franciskus den Förste, ändå är en bra grabb. Jag kanske ogillar många drag i den religion och religiositet han står för – men en sak kan jag erkänna och bekänna – Jag gillar honom som person. Redan hans uttalande från anno 2015, som jag nämnde igår väcker faktiskt min beundran, på sitt sätt.

Och varför skulle man inte, någon gång emellanåt, kunna erkänna att motståndaren har rätt i något ?


Karln har ändå humor – Det måste man beundra !

Påven är nämligen inte den som vänder andra kinden till i alla lägen, som vi har fått se. Ånej ! Förolämpar någon den heliga romerska kyrkan, ja då är det pang på rödbetan, och yes box kula – det har han ju själv sagt. Nu har hans helighet inte sagt att man bör använda den åtgärden i alla lägen, och kanske är den heller inte den första åtgärd man bör ta till, eller ”det allena saliggörande” om vi nu säger så, men i princip tycker jag ändå Påven har rätt här. Det finns människor som uppför sig som skitstövlar, till exempel. Jag har ändå gett er exempel på sådana personer och till och med grupper av personer ifråga, utan att nu tala om någon speciell skitstövel i och för sig.

Och Påven kanske talar ur ett andligt perspektiv, som vi alla förstår. Då menar han alltså andliga käftsmällar, andlig ”rammelbuljong”, andliga fiskar som blir varma, andliga kok stryk, helt enkelt. Hans livssyn verkar vara ljus och positiv, precis som min egen. Jag själv gillar nämligen de flesta eller snart sagt alla människor jag möter i det verkliga livet, utanför Internet, och har den benägenheten, att jag ofta tror både enskilda och hela grupper av personer om gott, när jag inledningsvis råkar möta dem. Det är bara det, att någon gång får jag den direkta motsatsen snabbt bevisad för mig, och en gång varje årtionde, ungefär; möter man en verklig skitstövel ute i livet också.

Precis som en av Hávamáls centrala strofer lär oss (ja, jag tog upp den igår !) har vi rätt att protestera emot övervåld, de som vill dräpa oss eller utplåna vår kultur, till exempel, och det är nog så Hans Helighet menar, i alla fall om jag skall tolka honom positivt, och det gör jag alltså. Man kan inte vara så ”inkluderande” emot alla överallt, för då gör man sig själv, sina närmaste och allt det man älskar – inklusive den tro och den kultur man tillhör – fruktansvärt orätt.

Skulle du släppa in vem som helst i ditt eget hem, utan att låsa dörren ? – Nej, det tror jag knappast. På samma sätt har vi redan sett, att Asatrons världar i det hinsides, inte är inkluderande, och det är sannolikt den kristna himlen inte heller. En del personer kommer alltid och för evigt att stå utanför den, lika mycket som barnrumpor och ovärdiga är utestängda ifrån Valhall. Och inte ens den kristna himlen är till för alla – det säger jag utan omsvep, som god fd. Lutheran, utan att vara ”Mehr Katolisch als Der Papst” som tysken säger.

Scen från Petersplatsen, 2014. Påven skulle släppa ut en massa duvor, men skåda miraklet – en av Odens Korpar hann först… Så går det till ute i naturen, ser ni…

Medan vi nu ändå befinner oss på jorden, och här i Midgårds dalar, erinrar jag mig ett engelskspråkigt uttryck, som heter ”Give the Devil his due” – eller ”Ge (den) Djävulen vad han förtjänar” eller ”Sympathy for the Devil” helt enkelt, för att nu tala med The Rolling Stones. ”SYMPATI – FÖR FAN !” som jag själv ibland har ropat, högt och ljudligt, så att folk hört det, när jag läst ”Dagens Nyheter” och andra kristna dagstidningar, där man också emellanåt kan hitta en och annan liten godbit…

En verklig skitstövel, som låtit mycket tala om sig i dagspressen det senaste året, är den dömde sexualförbrytaren Arif Moradi.  Han har låtit förfalska sin identitet inte mindre än tre olika gånger, tagit sig in i vårt land på illegal väg, och sedan gjort sig till talesman för en grupp sk ”ensamkommande” barn från Afghanistan, som flerfaldiga gånger visat sig vara långt över 18 år. Han överföll och förgrep sig på en 14-årig flicka på ett konfirmationsläger utanför Söderköping, där han bor, eftersom ”Svenska” Kyrkan av någon anledning utsett honom till sk ”ungdomsledare”. Flickan överfölls nattetid när hon sov, och Moradi tafsade på hennes kön, stack in fingrarna i henne, höll fast henne och stoppade handen innanför hennes trosor. ”Svenska” Kyrkan dolde först hela övergreppet, och sade inget till Polisen.

I Europas civiliserade länder skulle den sortens ”konvertiter” till kristendomen inte tillåtas, och jag tvivlar starkt på att den sortens beteende skulle tolereras i ett katolskt land, eller för den delen en katolsk skola eller ett ”ungdomsläger” i Sverige. Vederbörande skitstövel skulle nog finna sig relegerad från skolan och utvisad ur Italien eller Frankrike på ett par dagar.

Arif Moradi har också uttalat, att han ska bli Statsminister i Sverige, och – som han uttrycker det ”ta över” i vårt land. Också S-märkta Folkbladets redaktör, samt Afghanistanexperten Johanne Hildebrandt har reagerat emot hur Migrationsverket i Sverige gett den dömde Sexualförbrytaren uppehållstillstånd, som nu löper risk att permanentas. Samtidigt har ”Svenska” Kyrkan etablerat och stött hans sk ”ledarskap” över ungdomen – samma ungdom som han flerfaldiga gånger misshandlat och förgripit sig på… allt enligt den sk ”kristna förlåtelseläran”.

Bild som visar hur Sveriges Statsminister skakar hand med en dömd sexualförbrytare och flerfaldig identitetsförfalskare, som uppgivit sig vara ”kristen” och därför ”ska förlåtas”. (OBS – Statsministern är den obehaglige figuren till vänster på bilderna ovan)

Visserligen intar Hans Helighet Påven en invandringsvänlig hållning, och manar till ”tolerans” – men han skakar inte hand med dömda sexualförbrytare – det gör Sveriges Statsminister Stefan Löfvén, däremot – och man kan fråga sig, hur aningslösa våra sk ”goda kristna” i det här landet kan bli... Efter att ”Svenska” Kyrkans välsignelse utfärdats, och Moradi fått skaka hand med Statsministern, blev han insläppt i Sverige med motiveringen att han blivit kristen – och därför omedelbart skulle ”förlåtas”

Ur domen: ”Under utredningen hos Migrationsverket har (Moradi) enligt domstolens uppfattning lämnat uppgifter som ger uttryck för att han har en förståelse för kristendomen som inte är grund.”

Och ändå säger man, att vi skulle vara lika inför Lagen i det här landet. Varför kan en och samma individ ljuga om sin identitet flera gånger, begå sexualbrott emot barn, och ändå inte bli utvisad ? Har inte all denna fullkomligt absurda ”kristna förlåtelselära” gått för långt ? Vi kan ju alla se, hur de här personerna sätter sig över lagen, och börjar terrorisera samhällets svagaste medlemmar, svenska barn som inte har något skydd alls, ens i Domstol…

Journalisten Tino Sandjali, som själv är invandrare från ett muslimskt land, har skrivit om Moradi och hans övergrepp på Facebook. Jag citerar, ur ett av hans inlägg där från igår, klockan 17.49:

Moradi har tidigare fått avslag då han saknar skyddsbehov. Gud hör dock ”barns” bön, och nu får vi uppleva en solskenshistoria rakt ut ur bibeln när Arif beviljas uppehållstillstånd efter att tagit Jesus till sitt hjärta. Den som skrev intyget om hans konversion till kristendom ska vara en av kyrkans fritidsledare som försökte skydda honom efter övergreppet. Precis som Kristus förvandlade vatten till vin förvandlades hans avvisningsbeslut mirakulöst till ett uppehållstillstånd. Lovad vare Herran, våra fäders Gud! Både när och fjärran skalle detta ljud: Lovat, upphöjt, prisat vare Herrens råd! Han har oss bevisat outsäglig nåd!

Widar Andersson kritiserar att myndigheter citerar kyrklig aktivitet som slutade med sexövergrepp som grund för uppehållstillstånd:

”Att ”A” deltagit i ”kyrkans aktiviteter” är sant och riktigt. I början av oktober 2017 dömde nämligen Norrköpings tingsrätt ”A” som skyldig till sexuellt ofredande av en 14-årig flicka. Enligt domen begicks brottet på Svenska kyrkans konfirmandläger i Söderköping där mannen deltog som ”assistent”.

Folkbladet uppmärksammade händelsen; framförallt därför att kyrkans medarbetare agerade mycket anmärkningsvärt och svekfullt gentemot det unga brottsoffret….I min värld krävs det mycket starka skäl för att en man vars identitet inte går att styrka och som dömts för sexualbrott mot barn ska ges uppehållstillstånd”

Det finns inga straff mot kristna i Afghanistan, och att kristna skulle ha hög sannolikhet att dödas är rövarhistorier att lura svenskar med. Migrationsdomstolen själva pratar bara vagt om att han skulle ”riskera förföljelsen”, ungefär som judar i Malmö eller svenska tjejer i förorten.

Påve Franciskus I har sagt att man inte behöver ha tålamod med skitstövlar, eller de som våldtar, skändar, mördar och förstör. SK ”kristen förlåtelselära” är en sak, men Lagar och Förordningar är en annan. Herrar och Fruar Hildebrandt, Sanandjali, Folkbladets redaktörer och jag själv är av alldeles samma åsikt..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s