Frälser ”Frälsaren” ?

Frågan är egentligen retorisk. De kristnes ”gud” eller frälsare, den store skäggmopsen Jeschua ben Yussuf, ni vet, har inte hjälpte dem ett enda dugg på de senaste 2000 åren eller så… Här en liten teckning från den svenske humanisten och föredragshållaren Jakob Stråhle som har hjälpt många av våra landsmän och landskvinnor att lämna allt detta kristna nonsens bakom sig.

Vad tjänar de kristnas religion till ? Deras sk ”herre” kan ju inte hjälpa dem när det verkligen gäller…

Jag rekommenderar verkligen att du läser Jakob Stråhles böcker, som du kan köpa här. Kristendom är en totalt verkningslös religion, som genom hela sin historia inte har fört mänskligheten ett enda stycke framåt, än genom rena placebo-effekter. Hedendomen och Asatron däremot, som sätter Naturen och naturens krafter före alla dessa inbillade ”frälsare” kan däremot alla tro på.

Forskning visar, att mindre än 10 % av de påstått ”kristna” svenskarna faktiskt läst vad som står i Bibeln

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s