Vår HÄNDIGA guide: Hur du HEDNAR dem med BACON !

Idag lär det vara skolavslutning och studenttagning för många barn och ungdomar i Sverige, ett tillfälle att åter hissa den svenska flaggan så gott som något. Och från Österrike och Wien meddelas idag på officiellt håll från ingen mindre än landets Förbundskansler, Sebastian Kurz, att sju moskéer stängs för evigt, och upp till 40 imamer kan utvisas för gott. Utländsk finansiering av politiskt och religiöst extrema grupper är inte tillåten i detta Europeiska land, där man gör precis tvärtom emot Stefan Löfvéns Sverige.

Parallella samhällen, politisk islam och radikalisering har ingen plats i vårt samhälle, säger Österrikes förbundskansler Sebastian Kurz.

– Dagens Nyheter 2018-06-08

Fast vilken är skillnaden mellan moderat och radikal islam nu igen ? I Sverige har flera imamer sagt att de som går ur denna religion ”ska dö”. (Hur kan man integrera sådant i vårt svenska samhälle ?)  Enligt PEW Research tycker också ca 22 % av Världens muslimer att detta är helt riktigt…

Andra påstår att även dagens datum, 8 Juni – borde vara en hednisk Helgdag, eftersom klostret på Lindisfarne rättvist utplånades i en framgångsrik räd just den här dagen, och därmed skall denna dag anno 793 ha markerat början på Vikingatiden, men däri misstar sig folk grovt. De glömmer, att sedan de partiska kristna krönikornas tid, så har vi övergått från den Julianska kalendern till den Gregorianska, och därmed är rätt datum för firande av Lindisfarne-dagen 11 dagar framåt från dagens datum, alltså den 19 Juni, två dagar före sommarsolståndet, vilket nog var det sätt på vilket våra förfäder räknade tiden. Att bestämma solhöjden var enkelt för dem, och så kunde alla skepp samlas där – den angivna dagen – förutsatt att skepparna kunde beräkna tid, avstånd, hav och vindar på rätt sätt – vilket historien visar att de faktiskt kunde..

Lindisfarne kan vi nog glömma. ”Det är försent att gråta över spilld mjölk” säger ett svenskt ordspråk. ”Det är försent att bärga brunnen, när barnet redan har drattat i” säger ett Isländskt…

 

Jag tycker som sagt att vi HEDNAR alla Muslimer som finns i vårt land med BACON istället.  Ingen Salafist eller Radikal Muslim kan motstå den ringaste, allra lilla minsta bacon-molekyl, eftersom det står i Koranen att bacon är absolut haram eller totalförbjudet, utom i tider av akut svält eller krig, vilket INTE kan sägas råd i just Sverige för tillfället, men däremot i många andra länder där Islam och andra Monoteistiska religioner tyvärr har farit fram.

Bara en enda tugga – och så glömmer de Allah och Koranen för resten av livet. Bara en enda Bacon-molekyl i luften, en enda gnutta fläskos – och de blir skilda från ”Jehova”, ”gud” eller det muslimska paradiset – men de skall få skåda Särimner !

 

HUMOR är – liksom BACON – något fundamentalisterna och Ramadan-firarna inte tål…

Av fasta, halvsvält och lidande – som nu under ramadan – blir man bara grinig och trött, så vad kan vara mera rätt att bjuda sina nya grannar i Sverige på lite äkta svensk husmanskost, som fläsk och bruna bönor ? En gemensam måltid gör ofta människor pratsamma och vänliga till sinnes, vilket är ett lätt och enkelt sätt att förebygga all radikalisering, och murar människor emellan. Istället skapar vi en trivsam stämning och rår om varandra allihop, ja blir som en enda stor familj ! Särimner ger oss svaret – ty endast han ger av sig själv åter och åter, ja evinnerligen, tills Ragnarök och så länge denna Värld står.

Inte kan vi väl se grannfrun lida när hon har så många barn att ta hand om ? Nej, fram med lite Bacon på spisen, och bjud alla ungarna på mat… Integrationen blir lättare, i skolmatsalen och ÖVERALLT – bara de får lära sig hur GOTT det smakar…

SÄRIMNERS SÄNDEBUD har svaret – Bacon är gott och lättlagat, och dessutom hälsosam LCHF-diet….

 

Allt du behöver att göra för att välkomna dina nya grannar som svensk (och det vill du väl ?) är att:

1. Gå till närmsta livsmedelsbutik eller affär

2. Fråga efter lite bacon. Är det en svensk affär, så behöver du inte fråga efter det, men är det en Halal-butik så kan du bara upprepa din fråga dag efter dag, vecka efter vecka, genom att sticka in huvudet i affären och ropa ”Har ni bacon !” tills att ägarna ger med sig inför ökad efterfrågan, inser att det finns pengar att tjäna på bacon och hämtar hem ett stort parti… Redan då har han avfallit, tagit sig förbi den första integrationsporten och är på god väg att bli svensk

3. Visa upp Bacon-paketet ute på gatan, så snart du kommer ut ur butiken. Håll upp det med höger hand emot himlen – vänster om du är vänsterhänt.

4. Gå fram till första bästa främling du möter, hälsa vänligt och klämkäckt och visa dig extra hövlig…

Jaa – Det er det Danske smil !

 

5. Förklara tydligt din avsikt, och tala om vad som händer: ”Nu så skall jag / vi HEDNA dig med Bacon – och det kommer att gå FORT och SMÄRTFRITT

6. Stoppa din granne full med bacon – torkat eller rökt, färskt eller stekt, med äpplen eller hickorysmak – allt går bra ! Särimner segrar – alla glömmer allah !

7. Stekt salt bacon går bra till allt. Du kan blanda det i grönsallad eller ren sprit till exempel – och tända grillen med det, utan att din granne märker något. Det viktiga är att han får i sig baconet, och sky inga medel för att nå detta mål. Du kan dölja massor av bacon inuti jordgubbarna till Midsommar eller ovanpå sillen också !

BACON och BACON överallt – låt det ädla ÄNDAMÅLET helga medlen – Skyddar också emot gruppvåldtäkter, är rikt på järn, energi och till och med B-vitaminer !

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s