Hur mycket kostar ett ärligt handslag – och vad är en svensk 11-årings liv värt ?

Jag kommer tänka på en gammal kollega, som förra Riksdagsvalet sade att han skulle ”sälja sin röst” till högstbjudande. Det hela skulle gå till så, att han skulle annonsera på Blocket, samt med email till alla möjliga eller rättare sagt omöjliga politiska partier, och sedan skulle han lägga upp en video på instagram, som skulle visa honom själv inuti det gröna valbåset på själva valdagen, där han skulle lägga sin valsedel i valkuvertet, och verkligen bevisa, att han SÅLT sin egen röst till det parti, som lovat honom mest pengar.

Voajör han bakom den gröna skärmen ?

Nu är det väl visserligen förbjudet att filma inne i vallokaler, tror jag – men att sälja och köpa röster är inte förbjudet enligt den svenska vallagen, vad jag kan se. Däremot ÄR det förbjudet enligt Brottsbalken, 17 Kap 8 § 3:e stycket – vilket jag faktiskt inte visste, men rätt ska vara rätt – det är jag den förste att hålla med om.

Den som tar emot, godtar ett löfte om eller begär en otillbörlig förmån för att i allmänt ärende rösta på visst sätt eller inte rösta, döms, om det inte är tagande av muta, för tagande av otillbörlig förmån vid röstning till böter eller fängelse i högst sex månader. Lag (2012:301).

Dessutom är det inte är ärligt att göra så, eller särskilt bra för demokratin som helhet – för jag menar – vad skulle hända, om alla medborgare bar sig åt på det viset ?

Igår kom det till exempel fram, att Regeringspartiet i vårt land försökt ”köpa” röster av unga på just Instagram, och med mutor försökt att få ett antal personer att ställa upp bakom dess politik. Det är inte olagligt, kanske – men inte så snyggt – och knappast heller så produktivt i längden, för jag tror nog att de flesta väljare till slut genomskådar en sådan valstrategi. Det hela andas desperation, korruption och valfusk lång väg.

4000 spänn är vad SAP betalar för att få svenska ungdomar att sälja sin heder, och ställa upp bakom partilinjen. För egen del är jag ingen ungdom längre, och har heller inte ställt upp bakom någon partilinje alls, som denna blogg klart och tydligt utvisar.

Men, det är inte det enda de (S)-märkta mörkmännen och valstrategerna pysslar med. De har försökt sabotera Googles Internet-tjänster, till exempel, genom att muta google och betala pengar under bordet för att sökningar på Moderaterna eller SD istället skall leda till Socialdemokraternas hemsida, vilket har påståtts i flera media. SVT, DN och SvD har givetvis valt att dölja och tysta ned alltsammans – och den ”fixade” google-länken lär vara borttagen nu.

Valfusket i Sverige har nu gått så långt, att den internationella organisationen OSSE har fått sända observatörer till vårt land, vilket aldrig förr hänt i hela Sveriges historia. Tidigare var det bara Ukraina, rest-Jugoslavien och andra därmed likställda länder som behövde valobservatörer, men i Stefan Löfvéns Sverige är det alltså så, att vissa politiker misshandlas, valstugor tänds på och massor av valsedlar ”kommer bort” för vissa demokratiska partier. Så långt har förfallet i vårt land gått, och så kan vi ju inte ha det.

Minns ni Regeringen Löfvéns särskilda terror-samordnare ? Vad blev det av henne, förresten ?? (Ingen lyckades så bra som hon att samordna ren terror emot etniska svenskar…och deras plånböcker…)

 

Att ”Mollgan” Morgan Johansson i rollen som Sveriges inrikesminister också försökt framtvinga nät-censur, genom ”under bordet” överenskommelser med Google, Facebook med flera stora aktörer har också blivit känt inför detta val, och (S) regeringen påstår rakt fram att detta skulle vara för MSB ska få nya vapen för att hejda ”fake news” och så vidare. Må så vara – det kanske tjänare ett gott syfte, men kan vi tro ett så genomkorrumperat parti om gott, och lita på att skumrask-affärer inte har förekommit, när det visat sig att ”Das Partei” har ägnat sig åt det i så många andra, redan konstaterade och bevisade fall ?

Vestiga terrent, sade en gång de hedniska romarna. Om ni inte vet vad det betyder, kan jag avslöja att det betyder ”spåren förskräcker” på latin…

Polisen vet, att Rakmat Akilov, den islamske terrorist som dödade 5 människor och allvarligt skadade 15 fick 80 000 kronor i betalning från den kände (S) komikern Özz Nujen och hans familj, som har nära band till Socialdemokratins egen ”nomenklatura”.  Akilov skulle vara assistent till familjens målare, och därför skulle han ges hemlig bostad och lön i flera månader, undangömd på Gotland innan han kunde träda fram och utföra sina dåd.

Jag har tidigare i den här bloggen redovisat hur en viss Farah Alhajeh i Uppsala plötsligt tilldelades 40 000 kronor, därför att hon vägrat att skaka hand med kunderna i den Godisbutik, där hon skulle få jobb. I sammanhanget kan vi också erinra oss hur lite i ersättning de etniska svenskar fick, som såg sitt barn mördas av Akilov på Drottninggatan i Stockholm – det rörde sig visserligen om en något högre summa, men ersättningsnivåerna är ändå fullt jämförbara med en utebliven handskakning, som då ska ha ”kränkt” en kvinnlig muslim.

Är det ett rättvist samhälle, där det ledande partiet och Regeringen behandlar etniska svenskar på ett sådant sätt ? Flera medborgare än jag tycker inte det, i alla fall.

Och är ett försök till ett ärligt handslag, riktat emot en kvinnlig muslim i en godisbutik, egentligen någon ”kränkning” ? Vidare, är denna inbillade kränkning då så djup, att den motiverar ett skadestånd på hela 40 000 kronor från (S)-Regeringen – när ett barns liv värderas till liknande summor ? Och vem är egentligen denna Farah Alhajeh ? De senaste dagarna har nya fakta framkommit, som verkligen ställer vårt regeringsparti och DO, den sk ”Diskrimineringsombudsmannen” i väldigt, väldigt dålig dager – för här är det ren korruption på gång. Mygel med andra ord. Fusk, politiska mutor och ovarsamhet med statliga medel.

För övrigt känner jag själv ett kvinnligt muslimskt kioskbiträde – på Enköpings Station av alla platser. Vi hälsar alltid mycket artigt på varandra, med handskakning från henne och Salaam Aleikum, från mig – vilket som bekant betyder ”frid vare med eder” på arabiska. Detta sker flera gånger i veckan, och jag kan intyga, att det är ingen där, som känt sig ovänligt behandlad eller ”kränkt” – för alla normala människor är inte så lättkränkta, nämligen. Ett barns liv är ju en sak, men handskakning eller inte, är som alla någotsånär sunt tänkande individer en ren bagatell.  Snask köper jag visserligen aldrig, hedning som jag är, men jag handlar frukt och vatten, vilket jag gjort hela den senaste månadens värmebölja.

Om en muslim ska ha en massa pengar för att en svensk vänligt sträcker fram sin hand till vedertagen hälsning, och muslimen vägrar hälsa, är det då inte SVENSKEN som blir kränkt ? Och varför får etniska svenskar då inte en enda krona i ersättning – ifall det nu ens ska behövas ??

Farah Alhajehs pappa är palestinsk aktivist i Sverige – Rachid Alhajeh. Han har bland annat föreläst för Göteborgs Unga Muslimer i maj 2015, och kandiderar för Socialdemokraterna till riksdagen i valet. Han tillhör nomenklaturan, helt enkelt – och därför får hans dotter massor av pengar för en inbillad eller påstådd kränkning. För övrigt kom han hit från Syrien på 70-talet vilket innebär att Farah är född i Sverige och hälsat på män ända tills hon blev konservativ muslim och började bära hijab. Så var det med de påstådda ”kränkningarna”

Det har också avslöjats, hur DO, diskrimineringsombudmannen, plötsligt avgjorde fallet med hjälp av märkvärdigt snabbt tillkallade ”islamexperter” som allesammans är salafister, extrema muslimer och liknande – några ifrån det ökända ”Studieförbundet Ibn Rushd” och andra grupper, som har klara kopplingar både till Rachid Alhaje och Socialdemokraterna – vars ”under bordet” överenskommelser med islamisterna är välkända…

DO:s sk ”referensgrupp” – som skulle vara opartisk och även ta hänsyn till svenskarna och det svenska samhället, bestod nämligen helt och hållet av följande personer:

Representation av det ”muslimska civilsamhället” i referensgruppen.

Shaimaa Abdelhady, Svenska Muslimer för fred och Rättvisa

Maimuna Abdullahi, Muslimsksa Mänskliga Rättighetskommittén

Kadidja Bedoui, oorganiserad, aktiv i flyktingfrågor

Ibrahim Bouraleh, Islamiska förbundet

Fatima Doubakil, Muslimska mänskliga rättighetskommittén

Hassanain Govani, frilansande iman, shiamulsimska församlingen i Märsta

Abdullahi Haji, Svensk-Somaliska Akademikers Forum

Rashid Musa, Sveriges Unga Muslimer

Awad Olwan, imam, Fisksätra moské

Zaynab Ouahabi, Ibn Rushd

 

”Partibröderna” (och systrarna) belönade sig själva. Ren korruption, med andra ord – alltsammans iscensatt inom det Socialdemokratiska partiet, och med dess goda minne…

Det är inte bara konservativa debattörer, som reagerat och protesterat. Även Nalin Pekgul, själv aktiv Socialdemokrat, tycker faktiskt att det räcker med korruptionen inom partiet nu.. Hon påstår sig till och med vilja lägga ned Diskrimineringsmannen, DO – trots att det vore mycket mer adekvat att lägga ned SST, den mycket märkliga myndighet som ger stöd till Islamiseringen, och allt det andra…

Det fanns faktiskt en tid i mitt liv när jag själv var troende Socialdemokrat, och alltså hade förtroende för det partiet, men den tiden är för länge sedan över. Jag kom så långt som till ordförande i en liten områdesförening, men när jag såg Mona Sahlin komma till makten, och hur partiet plötsligt övergav Folkhemstanken och varje försök att sätta svenska folkets intressen före partiets, gav jag upp. Importen av en ny ersatz-befolkning, bristen på Värdgrund, korruptionen, de paniska försöken att hänga kvar vid makten till varje pris -allt äcklar…

Inför årets val uppmanar jag ALLA läsare av denna blogg, att INTE rösta Socialdemokratiskt, och inte ge Regeringen Löfvén något fortsatt förtroende. Sådan är min åsikt, och den står jag för.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s