Det händer igen… Och igen och igen.. Den sk ”Kärlekens religion” visar sitt rätta ansikte..

Från Frankrike rapporteras idag enligt ”Russia Today” om hur ännu en muslim – som stått på den franska polisens terror-lista, ”Fiche S” – plötsligt börjat skrika ”Allahu Akbar” och dödat två personer i en förort till Paris. Daesch, även känd som IS eller Islamska Staten har tagit på sig ansvaret för dådet, precis som vanligt.

Och den svenska Ärkebiskopen Antje Jackélen har fortfarande exakt samma fras – översatt till svenska – som sitt enda valspråk…

Här hemma börjar anklagelser om rent valfusk, och ett växande politiskt våld breda ut sig, i den svenska valrörelsens spår. Vissa Riksdagspartier stöder öppet islamisterna, samma islamister som man har tydliga och klara problem med i de flesta Västeuropeiska länder. Idag avslöjades det till exempel, att Centerpartiets ledande man i Göteborg är högerextremist, och under lång tid samarbetat med den islamska gruppen ”Grå Vargarna” i Turkiet – denne Centerpartists hemland.

Vem vill rösta på ”Akbar Annie” ? Det är väl känt, på vems sida hon står…

I somras hände det också, att en annan muslimsk extremist i just Frankrike lyckades skära halsen av en katolsk präst inuti en kyrka. Återigen visade dessa utövare av ”kärlekens religion” vilka de verkligen är – liksom många andra Monoteister. Självklart kan man gå omkring och säga ”Men de flesta av islams anhängare är väl goda och laglydiga människor, liksom de kristna ?” och naturligtvis är detta påstående sant – de flesta människor på jorden, oavsett religion, hudfärg eller något annat, är faktiskt just goda och laglydiga – men tänk nu efter en smula..

 

Kan man egentligen hävda – som Monoteisterna – att just deras religion skulle vara ”bättre” eller ”kärleksfullare” än någon annan ?
Har kristendomen eller islam någotslags konstigt ”Monopol på kärlek” kanske ?

Och för övrigt – Hur yttrar sig denna påstådda ”kärleksfullhet” eller såkallade ”godhet” gång efter annan ?

Om och om och om igen har vi fått se tydliga bevis på det, i Madrid, Paris, London, Berlin, på Drottninggatan i Stockholm…och tja… listan på Monoteismens illdåd, kan faktiskt göras hur lång som helst..

Förgäves letar vi i media hela världen över efter någon som vill ”Skada för Skades skull” eller ”Terrorism för Tor”. Någon sådan Hednisk terrorism finns inte någonstans alls, inte på hela Jorden, vad det nu kan bero på. Indiens alla hinduer håller sig påfallande lugna, och tycks inte kasta några bomber på folk, allt tal om onda hindunationalister till trots. Kanhända är det därför att de tror på Karmas Lag, kanhända inte. Fråga inte mig, för jag kan mycket lite om hinduism, och är inte expert på ämnet. Inga Shintoister i Japan tar livet av folk med den egna religionen som argument. Inte heller någon polyteist bland Nordamerikas indianer.  Och ändå förföljs polyteistiska religioner typ Asatro över hela vår Jord, och utnämns till ”farliga” av såväl muslimer som kristna. Är inte det rätt konstigt ?

Vems religion är det, som är ”farlig” – ifall vi ser till verkningarna, och verkligheten, sådan den faktiskt ser ut – trots att många – svenska politiker inte minst – inte vill inse den bistra sanningen–

Varför tror alla dessa islamister och kristna, att endast deras ”gud” existerar och har rätt ?

Nåja. Det har i och för sig funnits en enda mördare och mordbrännare bland Nordiska Hedningar också – det vet jag efter att ha studerat ämnet i mer än trettio år, och namnet Varg Vikernes är kanske känt för de redan insatta. Denne fd. norske medborgare begick sina dåd redan 1993 – det var för mer än 25 år sedan, och eftersom man i de flesta civiliserade länder anser att även dömda förbrytare skall kunna återanpassas till samhället, bara de avtjänat sitt straff och inte får några ”återfall” så försattes han anno 2009 på fri fot – och flyttade till Frankrike riktigt nog, men där har han gripits för olaga vapeninnehav.

En person av mer än 10 000 i hela Skandinavien, således, men därav kan man knappast dra några alltför långtgående slutsatser. Herr Vikernes, med sitt rätt egendomliga författarskap och senare skriftställeri vill jag själv lämna därhän, för jag har själv aldrig någonsin sympatiserat med just honom, och det har nog ingen annan svensk hedning heller. Enbart vanelögnaren Fredrik Gregorius i Linköping – ni vet han som utger sig för att vara seriös akademisk forskare – och gång efter annan ”får betalt” i media för att racka ned på Asatron, säga att den ”inte finns”, angripa dess utövare osv – lär vara av motsatt mening.

Upp till bevis, min bäste herre” säger jag då – för var är de hedniska terroristerna, bilbrännarna, våldtäktsmännen och mördarna ?

Underligt nog får vi inte läsa om några sådana i media, vad det nu kan bero på… Här i landet eller i Europa finns det inga – i USA 2-3 stycken kanhända, men det är också allt.

Denne man säger hela tiden att enbart Asatron i Sverige ska vara ”farlig”, ”nationalistisk” osv propagandalögner. Men – inte ett enda brott har begåtts som styrker Fredrik Gregorius vansinniga teser…

 

Och för övrigt – ska vi ens ha några ”Religiösa Friskolor” i Sverige ? VÅRT Sverige…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s