En ÄRLIG fråga. HEDNINGAR i Valrörelsen, precis som vanligt….

Nu ger jag – utan omsvep – ordet till min gamle parhäst Henrik Andersson, en av de få hedningar i landet som alls har vågat skriva en personlig blogg under flera års tid. Han har en helt annan personlighet än min, vill jag säga – men hedningar är vi och förblir vi, ty vi kan inte så mycket annat vara, i ett land som vårt och en tid som vår.

Många äro komna, men få äro kallade.

Emellertid – vi är hederliga män, och vi förblir goda samhällsmedborgare, som faktiskt vill ställa några frågor, här och var…

Frågor om asatro till de politiska partierna

Frågor om asatro till de politiska partierna

Frågor till riksdagens samtliga politiska partier samt en del andra partier som har kommunala mandat:

Asatro är en religion som har etablerats i Sverige de senaste åren. Redan 2007 blev det första samfundet för asatro erkänt av staten. Idag har Sverige världens näst största asatro samfund, det största finns på Island där asatron är landets näst största religion. Frågorna som lyder är följande:

Vad är ert partis syn på asatro?

Kommer ert parti gynna asatron i framtiden?

Varför ska asatroende rösta på er?

Hälsningar Henrik Andersson

Ovanstående meddelande skickades den 23 augusti ut till samtliga följande partier: Socialdemokratiska arbetarpartiet, Moderata samlingspartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna, Vänsterpartiet, Centerpartiet, Miljöpartiet de gröna, Sverigedemokraterna, Alternativ för Sverige, Feministiskt initiativ, Nordiska Motståndsrörelsen samt Landsbygdspartiet.

Anledningen till att det blev dessa partiet är att samtliga ställer upp i riksdagsvalet hösten 2018 samt att de har politiska mandat. De flesta i riksdagen, medan några i sin tur har kommunala mandat. Eventuella svar kommer att publiceras och offentliggöras. Asatron har tagit plats i valrörelsen 2018!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s