Danmark AVSKAFFAR två MONOTEISTISKA DUMHETER… ALDRIG MER ”Kosher” eller ”Halal”

Den brittiska Dagstidningen The Independent, skyhögt överlägsen svenska lögnblaskor typ Dagens Nyheter eller Svenska Dagbladet, berättade idag om hur den Danska regeringen avskaffat Halal-slakt och Kosher-slaktande i hela Danmarks yndiga land. Motiveringen härför är synnerligen enkel.

Såkallad ”Religionsfrihet” är inte detsamma som någotslags frihet att bryta emot övriga lagar i ett land.

Främmande Monoteistiska kulturer, som kommer till Danmark måste lära sig, att de inte kan bära sig åt hursomhelst i namn av sin religion, och att Danmark och Norden utvecklats till sådana civilisatoriska höjder, som dessa Mellersta östern-kulturer inte längre kan förstå. Dansk Livsmedelslagstiftning och behovet av djurskydd går helt enkelt före.

FÖRBJUD deras trams, och grymheten emot djur. Aldrig en man, aldrig ett öre till Monoteismen !

 

Inte heller vi Asatroende ser något större behov av att blota djur numera, till exempel, och skulle vi ens göra det; så kan det hela utföras på ett sätt, som överensstämmer med lagstiftningen och veterinärmedicinska föreskrifter. Att hänga upp ett djur i fötterna, skära halsen av det och låta det förblöda, har aldrig någonsin varit ”sed” i något Nordiskt land.

Javisst ! Nästan alla kulturer på Jorden äter eller har någon gång ätit kött, men då ska det ha kommit till på ett etiskt acceptabelt vis…

 

Istället har man i Norden alltid gjort djuret medvetslöst med ett kraftigt slag i huvudet först, ett stick genom hjärtat sedan och slutligen avskurit halspulsådrorna. Det sättet att slakta är vida humanare, och garanterar, att djuret aldrig känner någon smärta, för det är redan dött när slakten sker. I gamla tider var man också mycket noga med, att inget djur skulle behöva se på när ett annat slaktades, och man var alltid mycket noga med att det skulle gå lugnt och värdigt till. Så går det till när man hemslaktar grisar och får, till exempel, och varje lantbrukare och jägare i Sverige vet förmodligen vad jag talar om. Det visste förresten också min farfar, som var Kyrkoherde nere i Skåne – och som under krigsåren faktiskt kunde bli uppkallad ”i svinottan” till någon bonde, som ville att han skulle övervaka den stora julslakten, och till och med välsigna blodet efteråt – men några större ceremonier än ett och annat hammartecken och ett kristet fader vår, gjorde man aldrig – men med blodkorven till Jul var det noga, och så är det än…

BLOTETS kraft är BLODETS makt… Svartsoppan, som jag skrivit om förr, har gamla anor… (se under ”Gåsablot”)

 

Till och med på den tiden, när män frivilligt gav sig åt Gudarna, utförde man samma sorts ritual enligt tre steg. Också Tollund-mannen och Lindow-druiden i Storbritannien har först förlorat medvetandet genom ett slag i huvudet, sedan hängts och slutligen fått ett hjärtstick. De var inte rädda för döden, men dog stilla och värdigt – och ännu mer än femton århundraden senare, ser Tollund-mannens ansikte fridfullt och lugnt ut, som om han hela tiden visste att Moder Jord eller Farmor Hel skulle bevara honom för alltid, och att det alls inte fanns något att frukta, eller vara rädd för.

”In our passing, we found solace – In your religion, we found shame”

Dessa vanor är förstås länge, länge sedan övergivna  – för vår civilisation, vår kultur och vårt samhälle har gått framåt sedan dess – och det är INTE kristendomens förtjänst, men beror på den hedniska humanism, som fanns redan i antiken, och som triumferade efter att renässansen och upplysningstiden hunnit utspela sig på dansk och nordisk jord.

KOM IHÅG: Humanismen utvecklades ur HEDNISKT och Polyteistiskt tänkande. Inte ur något kristet…

Men protesterna har förstås inte låtit vänta på sig, berättar ”The Independent”. Judiska rabbiner har genast börjat skrika och gapa om ”Anti-semitism”, och ett underligt förbund, som kallas ”Dansk Halal” och som tvångsmässigt hävdar, att alla djur måste vara vid fullt medvetande när de slaktas, och får halsen avskuren medan de hänger där och sprattlar – för det är ”Allahs” eller ”Jehovas” vilja att det ska vara så här i Världen…

Vem kan tro på all denna smuts ? Vore det inte naturligare att återvända till en sund, naturlig religion, om man nu alls ska ha någon tro alls…

EU har via sina domstolar redan bestämt, att ett förbud emot Halal och Kosher INTE kränker eller inskränker religionsfriheten. Belgien, och flera andra Europeiska länder har redan förbjudit Kosher och Halal-slakt, som varande djurplågeri och inhumana produktionsmetoder.

Det här får du aldrig, aldrig läsa om i Svenska media, för nu är det ju snart Riksdagsval, och vi har partier som Centern och Miljöpartiet i vår Riksdag, som öppet står och propagerar för islamsk extremism.

Varför står Miljöpartiets Mehmet Kaplan och Centerns Mikhail Yüksel öppet och propagerar för Muslimsk fundamentalism i vår Riksdag ? Så länge vi har dessa två partier där, fortsätter Halal-slakten på både Djur och människor….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s