Stora Framgångar för Hedniska Tankar under 2018

Under årets första åtta månader har denna sajt haft 250 stycken läsare i medeltal, dag in och dag ut, vecka efter vecka under hela 2018 hittills. Det kan jämföras med helårssiffran för 2017, som löd på 210 läsare om dagen. Om denna trend håller i sig, och det verkar den sannerligen att göra, så kommer det ha skett en ökning i antalet unika besökare på denna sajt med ungefär 20 % när året är slut. Just nu står ökningen på 19 %, och verkar inte att avmattas.

Idag är det Årsnedan enligt den gamla svenska kalendern, den dag i höstmånaden när det första nedanet inföll. Nu är tid att hylla Frej och Idun bland andra, liksom vanerna under skördetiden – och snart får vårt land en ny – och förhoppningsvis bättre Regering. Tor Hjälpe, och var Asarna trogna, ack ni hedna och ni ludna !

Annonser

En tanke på “Stora Framgångar för Hedniska Tankar under 2018

  1. Ja, här skall hyllas! 🙂 Äpplena mognar, snart redo att baka saftiga pajer av, och rabarber och körsbärstomater likaså, skall det också lagas och bakas av! Härliga tider, underbara tider 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s